Top mod Bund i SS – AIF vs. BSF

Skrevet af: Flemming "Køge" Petersen
05. oktober 2021

De taktiske overvejelser mod et hårdt kæmpende Albertslund IF var simple: At flytte spillet op på AIF’s halvdel og lægge pres på deres defensive organisation.

Til trods for en rodet start på kampen, formåede vi at flytte spillet hurtigt frem på banen og kvittere med 2 scoringer indenfor de første 25 min.

Allerede efter 5 min. timede Kalle Svarre Petersen sit opspring til et vellagt indlæg fra Jonas Zederkopff (Fra højre side) og bragte BSF foran med 1-0. Omkring 20 min. senere var Jonas Zederkopff i scoreren’s rolle, hvor Alexander Petersen (Keun) opsnappede en bold dybt i højre side og fandt ’Zeder’ tæt under mål. Stillingen blev fordoblet til 2-0.

Første halvleg bød også på et straffespark til AIF, som målmand Kasper Sørensen, selv forårsagede og reddet på samme tid. Det var klart et nøgle moment i kampen, da begge hold forsøgte at kontrollere kampen.

Pausen blev brugt til at analysere de positive ting fra 1.halvleg, hvor måden de to mål blevet scoret på, var udgangspunktet. Vi var sikker på, at vi ville få flere chancer, hvis vi forsatte med at flytte spillet op på AIF’s sidste 1/3-del. Vi fik skabt flere chancer til både 3-0 , 4-0 og 5-0, men vi var uskarpe foran mål. Og som antallet af chancer indikerer, skulle denne kamp have været lukket tidligt i 1.halvleg, men ’fodbold er fodbold’ og 10 min. før tid, scorede AIF og bragte en smule spænding ind i kampen.

Alt i alt, en svær kamp, hvor BSF må konstatere, at positionen som tophold motivere modstanderen både i deres tilgang til kampen og deres taktiske forberedelse. Vi skal være endnu mere skarpe i vores tilgang og træning for, at modstå ALLE modstandere i SS.

Igen fik vi sat alle indskiftere ind i en svær kamp. Marko Rajovic, som er returneret fra en svær korsbåndskade, fik en gen-’debut’, hvilket er en fantastisk nyhed for alle.