Pointdeling efter comeback mod Sundby

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
16. oktober 2024

Det så længe ud til at BSF måtte gå fra banen uden point efter forrige lørdags kamp mod Sundby, men et comeback i de sidste 12 minutter vendte 0-2 til 2-2.

Det var småt med farligt spil i de første 20 minutter. Boldbesiddelsen rykkede frem og tilbage, og kun Sundby spillede sig frem til en enktelt chance: en sløj afslutning, som Lærke Rasmussen greb sikkert i favnen.

Efter 21 minutter var afslutningen bedre, og bolden strøg lige under overlæggeren og uden for Lærkes rækkevidde til en 1-0-føring til gæsterne.

Sundby fortsatte med at presse efter scoringen, men spillede sig kun frem til enkelte store chancer før pausen.

Sent comeback

Mens det lykkedes BSF at komme mere ind i kampen, fortsatte Sundby, og da Signe Mertins hev for meget i en modstander efter et hjørnespark, fløjtede dommeren straffe.

Bolden blev sparket hårdt, og Lærke kunne ikke nå ud til den. Dermed var gæsterne foran med to efter en times spil.

Uden de helt store afslutningsmuligheder fik BSF en hjælpende dom med et lille kvarter tilbage. Amanda Mäenchen blev fældet akkurat inde i feltet, og holdet blev tildelt et straffespark, som Emilie Stolzenbach omsatte til en scoring.

Med fornyet tro på point, var BSF hurtigt klar til at spillet blev igangsat. Jagten på det udlignende mål var tydelig: et højt pres og Sundby uden boldbesiddelse på BSF's banehalvdel.

Blot syv minutter efter reduceringen kom udligningen. Et dybdeløb af Freja Pedersen gav muligheden for et indlæg til Freja Hjelmsø, der udplacerede keeperen og bragte balance i regnskabet.

Tæt midte

I de øvrige kampe endte det ligeledes 2-2 mellem Allerød, der dermed fik deres første point, og Slagelse, mens Ølstykke tabte 0-3 til FCK. Derfor rykkede BSF i første omgang forbi Ølstykke og indtog fjerdepladsen med 10 point mod Ølstykkes 9, ligesom rundens oversidder Fredensborg også har 9 på sjettepladsen.

Den efterfølgende weekend, hvor BSF var oversidder, vandt både Ølstykke og Sundby 5-1 over henholdsvis Allerød og Fredensborg. I den tredje kamp spillede Slagelse og FCK 1-1. BSF er derfor røget den på femtepladsen igen med 2 point op til Ølstykke og 4 til Slagelse.

Næste kamp for BSF er lørdag 19. oktober på udebane mod Fredensborg. Kickoff er kl. 11.