Kvindesenior 2 måtte indkassere et nederlag mod Fårevejle

Skrevet af: Gert Sørensen
23. april 2023

Det blev desværre til et nederlag på en solrig BSF dag.

Kvindesenior 2 var en del af BSF dagen, hvor alle frivillige blev inviteret i Gryden for først at se Kvindesenior 2 mod Fårevejle og senere Herresenior 1 mod Snekkersten.

Først skal der lyde en stor tak til dem som gjorde dagen muligt og havde arrangeret denne dag. Desværre var det ikke muligt at spille i Gryden, da den desværre ikke var klar til fodbold og med en hurtig indsats blev kampene flyttet til kunsten ved klubhuset.

Vores kamp mod Fårevejle endte desværre ikke med det resultat vi havde sat næsen op efter, og det blev desværre en af de dage, hvor modstanderen var mere kyniske og skarpe foran målet end vi var, og derfor måtte vi gå fra banen med et nederlag. Jeg føler ikke vi er et dårligere hold end Fårevejle heller ikke på dagen, men når man ikke scorer på selv sine 100% chancer så bliver det svært at vinde fodboldkampe.

Kampen var en topkamp i kvindesjællandsserien hvor vi skulle møde rækkens nummer 1 og helst skulle have point for at være med i kampen om at hurtigt komme tilbage i Kvindeserie Øst.

I 1. halvlegs første 25 minutter spiller vi bolden godt rundt og får lagt en godt pres på modstanderen og kommer også fortjent foran 1-0 efter et flot løb fra egen banehalvdel af Nathalie Greve fra vores U18 hold og vi brænder herefter 2 100% chancer og dermed mulighed for at lukke kampen, men i stedet var vi uopmærksomme og ikke tæt nok på modstanderen tæt inde under målet og den plads skal man ikke give tidligere 3F liga spiller for BSF Josephine Dige og hun kom først på bolden og så stod den 1-1, senere i halvlegen laver vi et dumt boldtab på midten som desværre kostede en scoring i vores ende. Vi snakker i halvlegen om, at vi godt kan vinde kampen og føler ikke at Fårevejle er bedre end os og synes egentlig kun det var før nævnte Josephine som voldte os problemer.

2. halvleg starter som vi ønsker med at vi spiller bolde godt rundt, men desværre laver vi en forsvarsfejl og må indkassere yderligere et mål, resten af kampen bliver mere en kamp for at komme tilbage end det var flot fodboldspil, men trods store chancer alene med deres keeper må vi konstatere, at det ikke var i dag vi skulle have point. Pigerne skal have ros for indsatsen og vi må tilbage på træningsbanen og arbejde med 1 mod 1 mod målmand, så vi kan få scoret på vores chancer.

En stor tak til U10 pigerne som var boldpiger til dagens kamp.