Nyt team på herresenior 1 lægger ud med sejr over Avedøre

Skrevet af: Iben Bagge
20. juli 2019

I dag spillede vores Danmarksseriehold deres første kamp efter sommerferien. Modstanderen var Avedøre IF, som - ligesom BSF - stillede med flere nye spillere.

Kampens første halvleg bar præg af, at spillerne lige skulle finde hinanden igen her efter sommerferien. Dog havde BSF det meste spil og fik da også spillet sig frem til et par store chancer. Desværre var det Avedøre der bragte sig på 1-0, hvilket var resultatet efter 45 minutter.

Anden halvleg stod der BSF på og Rasmus Brøns, som i dag spillede midtbane, scorede hattrick - det første mål på straffe, efter Zeder blev lagt ned i feltet. Dermed tog holdet en sejr på 1-3 med hjem fra Avedøre.

Truppen havde i dag 3 nye spillere med. Mathias Gravesen, Oscar Wael og Philip Laurberg - alle bare 17 år - som er oprykkere fra klubbens U17 hold, gjorde god figur i dagens kamp, hvor i alt 18 spillere kom på banen. Der var også glædeligt gensyn med Frederik Larsen, som har været væk fra BSF i et stykke tid, men som nu er tilbage igen.

Der var mødt mange tilskuere op til dagens kamp og det var en fornøjelse at se så mange støtte op om drengene.

Holdet spiller yderligere to træningskampe inden turneringen starter lørdag den 3. august på udebane mod Skjold Birkerød.

Onsdag den 24. juli klokken 18:00 tager holdet imod Helsingørs U19 hold på hjemmebane.

Lørdag den 27. juli klokken 12:00 tager holdet på besøg hos LSF, som vi også er i pulje med i den kommende sæson.