Første sejr kom i hus på en solrig torsdag

Skrevet af: Marko Rajovic
07. april 2023

Uden sejr i de første tre turneringskampe, og to nederlag i de seneste to, var det på høje tid, at vi hentede sæsonens første 3 point.

Vi har i de seneste kampe haft vanskeligheder med at omsætte de store chancer vi har tilspillet os, og kampen i dag skulle desværre vise sig ikke at være anderledes. De første 20 minutter af kampen spiller vi Lundtofte mere eller mindre ud af banen med flot spil og flere store chancer, som burde have givet ikke bare ét men nok nærmere to-tre mål. Men en af de store klicheer i fodbold er: når det ene hold ikke får udnyttet deres chancer, så går modstanderen ofte ned og scorer i den anden ende. Kliché eller ej, det var ganske vist sådan det foregik. Den første og eneste chance Lundtofte får (i hele kampen) omsætter de, og vi er ufortjent, set på spil og chancer, bagud 1-0.

Men på trods af dette, holder vi hovedet oppe og falder ikke ned i samme hul som tidligere, men holder os til game-planen. Små 5 minutter senere opsnapper Tommy Vu en bold på kanten af feltet, og lægger den på tværs til Emil Tidemand, som let og elegant gør det til 1-1. Vi fortsætter egentlig det meste af kampen med at spille god fodbold, og har gode opspil og en god ro på bolden. Lundtofte er ikke farlige overhovedet. Reus får lidt inde i 2. halvleg tilkæmpet sig et korrekt dømt straffespark, som Tide, som så ofte før, omsætter med stor sikkerhed.

Kampen bliver dog lidt hektisk til sidst, da vi ”kun” er foran med en enkel pind, men Lundtofte formår ikke rigtig at være farlige – cadeau til forsvaret for at holde koncentrationen oppe, og ikke give dumme chancer væk. Vi vinder kampen 2-1 og sikrer os uden de store vanskeligheder 3 tiltrængte point.

Det var alt i alt en fin kamp, hvor vores spil med bolden bliver bedre og bedre, og vi holder os til det nye spilkoncept – fodbold langs tæppet. Når vi først for alvor får hul på målscoringen, så skal det nok blive godt.

Vi glæder os til at se jer til de næste kampe.