Espergærde tog alle 3 point - kamp igen fredag
Foto: Iben Bagge

Espergærde tog alle 3 point - kamp igen fredag

Skrevet af: René Zedler
28. maj 2024

Lørdag var der disket op til fest i Gryden med gratis entré og en masse glade og frivillige hjælpere. Gryden var også endnu en gang rigtig godt besøgt, og tusinde tak for det. Desværre kunne vi ikke takke for støtten med 3 point, da årets første nederlag i Gryden var en realitet, da dommeren fløjtede kampen af. 

Nederlaget kan vi ikke indvende noget imod. Vores mange skader og deraf mange afbud og andre med lav træningsdeltagelse, gør os sårbare. Vores fys er på overarbejde igen i den kommende uge, og genoptræning og behandling forløber som planlagt og måske har vi for første gang i år, ALLE mand klar til:

fredag kl. 18:30

hvor vi møder BK Avarta på udebane, og forhåbentlig de 2 kampe derefter. 

Der resterer nemlig nu kun 3 kampe inden vi går på sommerferie. 2 af de 3 kampe er mod vores direkte “nedryknings kandidater” nemlig BK Avarta og Farum BK. Så vi går 3 spændende uger i møde med 3 “finaler”, hvor vi som sagt forhåbentlig har alle mand til rådighed. Og så er jeg tilbage til min påstand inden turneringen gik igang. Så har vi en alt for god trup, til at ligge og “rode”, hvor vi gør.

Situationen efter weekendens kampe i SS, KS, DS og 3. Div. er, at det stadig kun er nr. 13 og 14 som rykker direkte ud af SS. Nr 12 skal i playoff. Så en uge endnu er vi udenfor nedrykningspladserne, og 3 point på lørdag, vil i hvertfald ikke forværre situationen.

Tilbage til lørdagens “fest” i Gryden, hvor vi også fik hjælp fra vores U11 drenge som var bolddrenge og vores U7 drenge som på smukkeste vis fulgte vores spillere ind på banen. En kæmpe tak til både vores U11 og U7 drenge, som gjorde en fantastisk flot indsats på dagen, og selvfølgelig deres trænere og forældre mv, som har været med til at arrangere deres deltagelse i lørdags.

Jeg ved at alle både U7 og U11 drengene synes, at det var en fed oplevelse at hjælpe i Gryden, og særligt Simon (billedet nedenfor) fra U7 fik sig en ekstraordinær oplevelse i pausen, som jeg håber var en af de oplevelser, som han vil se tilbage på med glæde i mange år frem. Og hvem ved, med den præstation han leverede i præcisionsspark i pausen, er det da ikke utænkeligt at vi får ham at se løbe rundt på græsset i Gryden igen om få år. Det var i hvertfald en overlegen præstation han viste. Og Simon var vidst også en meget glad U7 spiller, som gik hjem med en fed oplevelse og en signeret BSF spilletrøje samt lidt godter.

Der var ingen vinder i vores Matchlodder, hvorfor de fine præmier fra såvel SuperBrugsen Skovlunde, Cecilies - Herlev og Taastrup og Bravo Tours alle går videre til vores næste hjemmekamp i Gryden mod Farum BK, som BEMÆRK DAG OG TID, bliver spillet:

Søndag d. 9/6 kl. 12:00.

En kamp, som i øvrigt er den sidste hjemmekamp, og en kamp, hvor vi igen prøver at skrue lidt op for festen og oplevelsen i Gryden.

Vi uddeler stadig slik til alle børn under 15 år ved samtlige BSF scoringer i Gryden. Desværre blev det til 0 scoringer i lørdags, men Føtex Lautrupcenteret er naturligvis på banen med en masse slik igen søndag den 9/6, hvor både vi og Føtex Lautrupcenteret håber, at det bliver til en masse BSF scoringer og uddeling af en masse slik.

Som tidligere omtalt har vi rigtig, rigtig mange flere tiltag, som vi gerne vil have implementeret for at gøre oplevelsen til vores hjemmekampe i Gryden, helt speciel, men vi har desværre nået vores absolutte maximum (og desværre lidt til) for, hvad vi og vores nuværende antal frivillige kan kapere. Vi har derfor desperat brug for flere frivillige hjælpere. Som tidligere beskrevet har vi kun ml. 6-7 hjemmekampe i løbet af en forårs- eller efterårssæson. Vi ønsker ikke frivillige som binder sig til disse 6-7 kampe, men vi ønsker derimod at etablere en gruppe af frivillige, så man selv kan bestemme, hvornår man har tid og lyst til at hjælpe. Skulle det have din interesse, så skriv endelig til Zedler (Sportschef) på rz@bsfodbold.dk