BSF arrangerer stort stævne i Store Bededagsferien

BSF arrangerer stort stævne i Store Bededagsferien

Skrevet af: Simon
11. februar 2022

BSF afholder i Store Bededagsferien 2022 et stort stævne på vores fantastiske anlæg i Ballerup Idrætspark. Vi forventer over 150 deltagende hold, og har som ambition at skabe 3 fantastiske dage på vores anlæg, men også i vores klub ovenpå 2 år med corona og de begrænsninger, som det har ført med sig.

BSF Store Bededagscup 2022 afvikles over 3 dage: fredag den 13. maj (Store Bededag), lørdag den 14. maj og søndag den 15. maj.

Der spilles fra U6 og op til og med U13. Hos U6 og U7 er det mix drenge/piger, lige så vel som disse årgange i BSF består af både drenge og piger, mens der fra U8 og op er rækker både for piger og drenge.

Vi kan næsten ikke vente med en weekend, hvor BSF summer af liv og hvor børn flokkes om fodbolden, og hvor vi atter viser at vi som forening kan skabe oplevelser, fællesskaber og oplevelser for alle vores børn og unge i BSF, men i lige så høj grad glæder vi os til at vise BSF fra sin bedste side til alle vores deltagende hold ude fra.

Vi er pt., i gang med den store planlægning af stævnet. Har du spørgsmål til stævnet, så skriv til Simon på sk@bsfodbold.dk.

Tilmelding og mere info om stævnet kan ses via dette link: https://www.procup.se/cup/35251.htm