”De udnyttede deres chancer bedre end os.”

16. april 2023

Lørdag måtte BSF igen forlade en slutspilskamp uden point, da udebaneturen til Vildbjerg resulterede i et 1-5-nederlag.

Sara Rasmussen sætter her ord på kampen:

”I kampen mod Vildbjerg lægger vi ud som en rigtig fin start, dog får Vildbjerg mere og mere momentum. Vi har svært ved at ramme hinanden, og fokusset på kampen ryger lige så stille, da vi ikke går hårdt nok ind i nærkampene.

I det 43. minuts spilletid får Vildbjerg et frispark lige ude foran feltet, som de sparker ind. Efter yderligere to minutter står kampen 2-0, som vi går til pause på.

Anden halvleg starter igen godt, og efter 49 minutters spilletid sparker Vida et klassehjørnespark, hvor ”Gryde” får sat hovedet på, og vi får reduceret.

Efter få minutter får vi endnu en kæmpe chance, hvor der desværre bliver dømt offside. På det tidspunkt kan man mærke, gejsten er hævet.

Dog går der ikke længe før, personlige fejl skinner igennem, og Vildbjerg scorer til 3-1. Vi vælger derfor at ændre på formationen og går over til en 4-3-3.

I det 75. minut scorer Vildbjerg igen, og her skifter vi til en 4-4-2 formation, hvor kommunikationen og frustrationen sætter sig igennem. Vildbjerg tager hurtigt bolden, og efter et minut ligger den igen i målet.

Alt i alt en ærgerlig kamp, hvor Vildbjerg er gode til at udnytte deres chancer, og vi formår ikke at få udnyttet vores.”

I rundens øvrige kampe vandt Varde 2-0 over Dalum/Næsby, mens ASA, Aarhus snuppede en 1-0-sejr over Østerbro. ASA og Varde topper slutspillet med maksimumpoint, forfulgt af Østerbro og Vildbjerg, der hver har 3 point. BSF har fortsat otte runder til at kravle over stregen fra den nuværende femteplads.

Næste kamp er BSFs første kamp på Sjælland, når turen går til Østerbro. Kampen spilles lørdag 22. april, kl. 14 på Fælledparkens kunstgræsbane.