BSF & KIES indgår samarbejde

BSF & KIES indgår samarbejde

20. marts 2023

BSF har indgået en samarbejdsaftale med KIES, som skal være med til at styrke pigefodbolden i området. Mange pigefodboldspillere tager på efterskole, og en del af samarbejdet går derfor netop på, at fastholde disse piger i elite-fodboldmiljøet samtidig med at de får hele efterskoleoplevelsen på KIES.

- Vi sender allerede til sommer to af vores talentfulde U18-spillere på efterskole på KIES, og vi er glade for at vi i samarbejde med trænere og ledere på KIES, kan strikke den helt rette løsning sammen for disse piger. Dermed kan vi mens de nyder tiden på efterskolen, stadig fastholde dem i vores hverdag, siger Kenneth Nielsen, Head of Coaching i BSF.

Samtidig indebærer aftalen, at BSF i løbet af året i samarbejde med KIES vil etablere en række events. Blandt andet arbejdes der på, at nogle af klubbens ungdomshold, sammen med pigehold fra BSF’s samarbejdsklubber, vil mødes til fælles træning, overnatning og matchning på KIES i en weekend.

- Vi deltager før sommerferien i KIES Cup med vores dygtige U14-piger, og i vinters var U16-truppen til en samling på KIES. Det havde været et kæmpe hit, og jeg har udelukkende positive ting at sige om den fantastiske tilgang trænerstaben og fodboldledelsen på KIES har til sammen med os i BSF at udvikle pigefodbolden i området yderligere. Jeg glæder mig til den rejse, udtaler Kenneth Nielsen.

Der er en række punkter på programmet for samarbejdet, som løbende vil blive sat i søen sammen med KIES og en række andre aktører.