Cookiepolitik

Privatlivspolitik for BSF


Ballerup-Skovlunde Fodbolds (BSF) dataansvar
Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort
fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til
bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi
sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.


Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
BSF er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.
Kontaktoplysninger:


Kontaktperson: Morten Skovboe
Adresse: Marbækvej 12
CVR: 33440804
Mail: info@bsfodbold.dk
Website: www.bsfodbold.dk


Behandling af personoplysninger
Vi behandler følgende personoplysninger:

Medlemsoplysninger:
- Almindelige personoplysninger:

  • Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse,
    indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse

Oplysninger om ledere og trænere:
- Almindelige personoplysninger:

  • Kontaktoplysninger som adresse, telefonnummer og e-mailadresse
  • Andre oplysninger om tillidsposter, andre hverv i relation til foreningen og bankkontonummer

- Personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse:

  • CPR-nummer
  • Oplysninger om strafbare forhold ved indhentelse af børneattest

Her indsamler vi oplysninger fra
Normalt får vi oplysningerne fra dig. I nogle tilfælde kan der være andre kilder:

• Offentlige myndigheder, f.eks. nødvendige skatteoplysninger ved udbetaling af
løn
• Idrættens hovedorganisationer, f.eks. oplysninger om klubskifter, karantæner
og kursusdeltagelse


Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig grund.
Lovlige grunde til behandling er særligt:
• Foreningens berettigede (legitime) interesser i at behandle dine oplysninger (interesseafvejningsreglen)
• At det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt med dig
• Behandling efter lovkrav
• Behandling med samtykke


Formålene:
1) Formål med behandling af medlemsoplysninger:
• Foreningens medlemshåndtering, herunder kontingentopkrævning
• Som led i foreningens idrætsaktiviteter og andre aktiviteter, herunder
planlægning, gennemførelse og opfølgning
• Opfyldelse af lovkrav, herunder folkeoplysningsloven
• Levering af varer og ydelser du har bestilt
• Administration af din relation til os


2) Formål med behandling af oplysninger på ledere og trænere:
• Håndtering af trænernes og ledernes hverv og pligter i foreningen
• Overblik over og forbedring af erfaringer og kompetencer, herunder kurser
• Opfyldelse af lovkrav
• Udbetaling af løn, godtgørelser, refusioner og lignende
• Administration af din relation til os


Vi behandler kun personoplysninger ud fra legitime interesser

I det omfang vi behandler dine medlemsoplysninger på baggrund af interesseafvejningsreglen, vil denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime)
interesser som:
• Udøvelse af idrætsaktivitet, herunder udfærdigelse af holdkort, holdopstillinger,
interne resultatlister m.v.
• Håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne m.v., herunder
i forhold til generalforsamling
• Opfyldelse af medlemspligter, herunder opkrævning og betaling af kontingent
m.v.
• Afholdelse af sociale arrangementer, sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter
• Brug af situationsbilleder taget i foreningen, der afbilder en konkret aktivitet eller
situation i foreningen
• Videregivelse af dine almindelige personoplysninger til specialforbund i DIF, til
DGI samt til DGI’s landsdelskontorer, i relevant og nødvendigt omfang i forbindelse med idrætsaktivitet
• Da foreningen er medlem af idrætsorganisationer, sker der videregivelse af oplysninger om ledere og træner til disse, for at ledere og trænere kan modtage
information og aktivitets- og kursustilbud fra disse idrætsorganisationer
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger også i en periode efter din udmeldelse af foreningen
• Af hensyn til kontaktmuligheder kan der for børn og unge under 18 år behandles
oplysninger om forældrene
• Bevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende

Samtykke
Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet lovligt
grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i sjældne tilfælde
er nødvendigt for at behandle dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet
ovenfor.
Hvis vi indhenter dit samtykke, er det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til
enhver tid trække det tilbage ved at give os besked om det.
Når vi indhenter personoplysninger om børn og unge, foretager vi en vurdering af, om
barnet selv er i stand til at afgive de pågældende personoplysninger. Hvis ikke, indhenter vi samtykke fra en forælder. Vores udgangspunkt er 15 år.
Indsamler vi personoplysninger på børn via informationstjenester (apps og sociale medier), kan børn fra og med de er fyldt 13 år selv afgive samtykke.

Videregivelse af dine personoplysninger
I forbindelse med idrætsaktivitet sker der videregivelse af oplysninger om deltagelse og
resultater til relevante idrætsorganisationer.
Der sker videregivelse af oplysninger om ledere og trænere i relevant omfang til idrætsorganisationer, som foreningen er medlem af.
Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit samtykke.


Opbevaring og sletning af dine personoplysninger
Vi har forskellige behandlingsformål og opbevaringsperioder alt efter, om vi behandler
dine personoplysninger som medlem af foreningen, som ulønnet leder eller træner eller
som lønnet leder eller træner:

Medlemmer:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra medlemskabets ophør og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 3 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen

Ulønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 1 år efter dit virke er ophørt

Lønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Bogføringsbilag, herunder f.eks. lønbilag, skal gemmes i 5 år fra udløbet af det
regnskabsår, som bilaget drejer sig om
• Andre relevante oplysninger til opfølgning og stillingtagen til eventuelle krav
gemmes i 5 år efter arbejdet er ophørt
Vi opbevarer dog oplysninger på såvel medlemmer, ledere og trænere til statistik og
lignende, så længe de har historisk værdi.

Dine rettigheder
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler
personoplysninger om dig:
• Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
• Retten til indsigt i egne personoplysninger
• Retten til berigtigelse
• Retten til sletning
• Retten til begrænsning af behandling
• Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
• Retten til indsigelse
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling,
ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald
ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver
tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted. Ved væsentlige
ændringer vil du modtage meddelelse herom.

 

4 træningskampe til HS1 inden sæsonstart

13. juli 2020

Der er nu trukket lod til den nye sæson i Danmarksserien og puljen, som BSF er havnet i, ser spændende og hård ud. Tr...

Læs nyhed

ÅBEN TRÆNING I BSF FOR PIGER I ÅRGANG 03-08 I UGE 30-33

12. juli 2020

BSF pige ungdomshold har så småt startet forberedelserne til efterårssæsonen og har du lyst til at prøve kræfter med...

Læs nyhed

Farvel og tak for indsatsen

07. juli 2020

Vi modtog desværre, medio juni måned, et ønske fra Bo Hillmann om at stoppe som træner i BSF, hvilket vi skal være de...

Læs nyhed

BSF/LSF klubsamarbejde

05. juli 2020

Ballerup-Skovlunde Fodbold(BSF) og Ledøje-Smørum Fodbold(LSF) vil i den kommende sæson spille med et fælleshold i U14...

Læs nyhed

BSF uddelte kage til sponsorerne

08. maj 2020

I disse tider er det vigtigt også at huske at tænke på dem, der støtter os. I BSF sætter vi rigtig stor pris på vore...

Læs nyhed

Sponsorarrangement med Stig Tøfting

25. november 2019

Vi afholdte i torsdags et fantastisk arrangement, hvor spillere og ledere fra både BSF herrer og kvinder også deltog,...

Læs nyhed

Netværksmøde hos Ballerups borgmester Jesper Würtzen

28. oktober 2019

Der blev givet et fint indblik i visionerne for Ballerup Kommune, da BSFs sponsorer var inviteret til morgennetværksm...

Læs nyhed

Gourmet-middag for BSF Erhvervsklub

27. september 2019

Tak til Torvets Brasserie for en fantastisk gourmetaften Totaloplevelse var i særklasse, og BSF netværk hyggede sig,...

Læs nyhed

4 træningskampe til HS1 inden sæsonstart

13. juli 2020

Der er nu trukket lod til den nye sæson i Danmarksserien og puljen, som BSF er havnet i, ser spændende og hård ud. Tr...

Læs nyhed

Åben træning for årgang 2006 og 2007 drenge

04. juli 2020

BSF har stolte traditioner inden for fodbold og vi har med ansættelsen af en head of coaching sat yderligere fokus på...

Læs nyhed

Endnu en sejr i Sydbank pokalen

02. juli 2020

Endnu en pokalkamp er spillet. Denne gang med en 3-0 sejr mod vores naboer fra Måløv. En kamp hvor vi som forventet s...

Læs nyhed

3 kampe - 2 sejre - senest i Sydbank Pokalen

25. juni 2020

Vi har spillet 3 kampe inden for relativt kort tid. Startende med en træningskamp mod vores gode venner fra Herlev...

Læs nyhed

ÅBEN TRÆNING I BSF FOR PIGER I ÅRGANG 03-08 I UGE 30-33

12. juli 2020

BSF pige ungdomshold har så småt startet forberedelserne til efterårssæsonen og har du lyst til at prøve kræfter med...

Læs nyhed

Farvel og tak for indsatsen

07. juli 2020

Vi modtog desværre, medio juni måned, et ønske fra Bo Hillmann om at stoppe som træner i BSF, hvilket vi skal være de...

Læs nyhed

BSF/LSF klubsamarbejde

05. juli 2020

Ballerup-Skovlunde Fodbold(BSF) og Ledøje-Smørum Fodbold(LSF) vil i den kommende sæson spille med et fælleshold i U14...

Læs nyhed

Årets pigeungdomsspiller i BSF

02. juli 2020

Denne pris er klubbens højeste pigeungdomspris og gives som regel til en spiller af ældste årgang på højeste niveau....

Læs nyhed

Stolte af

02. juli 2020

Vi i BSF Powerchair Football er stolte af, at vi den 1/7-2016 som dengang Copenhagen Bad Boys fusionerede med BSF og...

Læs nyhed

BSF lotteri - hjælp os med at hjælpe vores sponsorer

19. april 2020

Den situation vi står i lige nu, er svær for os alle. En krisesituation, som virker helt surrealistisk med en hverdag...

Læs nyhed

Femte stævne i sæson 19/20

19. februar 2020

Lørdag d. 8 februar var BSF Powerchair Football i Aarhus, hvor vi havde begge vores hold med.Førsteholdet gjorde rent...

Læs nyhed

Fjerde stævne i sæson 19/20

03. februar 2020

Lørdag d. 25/1 var vi, BSF Powerchair Football, i Aalborg med vores første hold plus reservespillere til årets første...

Læs nyhed

Ansættelse af Head of coaching / udviklingstræner på drengesiden i BSF

23. juni 2020

Ballerup Skovlunde fodbold sigter mod stjernerne i DBU’s licenssystem på drengesiden og har fundet personen, der samm...

Læs nyhed

DBU fodboldskole - du kan stadig nå det !

18. juni 2020

Nu er der ikke længe til at DBU fodboldskole i BSF løber af stablen. Billetsalget lukker 2 uger før fodboldskolen st...

Læs nyhed

BSF cafeen åbner igen for vores medlemmer

15. juni 2020

Efter mere end 3 måneders nedlukning, er det en glæde at kunne informere om, at BSF Caféen igen har åbent. I dag slå...

Læs nyhed

Hip hip hurraaaaaaa !!!

01. juni 2020

I dag skulle vi alle sammen have stået og sunget fødselsdagssang for vores klub. BSF fylder nemlig 10 år i dag og det...

Læs nyhed