Cookiepolitik

Privatlivspolitik for BSF


Ballerup-Skovlunde Fodbolds (BSF) dataansvar
Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort
fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til
bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi
sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.


Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
BSF er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.
Kontaktoplysninger:


Kontaktperson: Morten Skovboe
Adresse: Marbækvej 12
CVR: 33440804
Mail: info@bsfodbold.dk
Website: www.bsfodbold.dk


Behandling af personoplysninger
Vi behandler følgende personoplysninger:

Medlemsoplysninger:
- Almindelige personoplysninger:

  • Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse,
    indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse

Oplysninger om ledere og trænere:
- Almindelige personoplysninger:

  • Kontaktoplysninger som adresse, telefonnummer og e-mailadresse
  • Andre oplysninger om tillidsposter, andre hverv i relation til foreningen og bankkontonummer

- Personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse:

  • CPR-nummer
  • Oplysninger om strafbare forhold ved indhentelse af børneattest

Her indsamler vi oplysninger fra
Normalt får vi oplysningerne fra dig. I nogle tilfælde kan der være andre kilder:

• Offentlige myndigheder, f.eks. nødvendige skatteoplysninger ved udbetaling af
løn
• Idrættens hovedorganisationer, f.eks. oplysninger om klubskifter, karantæner
og kursusdeltagelse


Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig grund.
Lovlige grunde til behandling er særligt:
• Foreningens berettigede (legitime) interesser i at behandle dine oplysninger (interesseafvejningsreglen)
• At det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt med dig
• Behandling efter lovkrav
• Behandling med samtykke


Formålene:
1) Formål med behandling af medlemsoplysninger:
• Foreningens medlemshåndtering, herunder kontingentopkrævning
• Som led i foreningens idrætsaktiviteter og andre aktiviteter, herunder
planlægning, gennemførelse og opfølgning
• Opfyldelse af lovkrav, herunder folkeoplysningsloven
• Levering af varer og ydelser du har bestilt
• Administration af din relation til os


2) Formål med behandling af oplysninger på ledere og trænere:
• Håndtering af trænernes og ledernes hverv og pligter i foreningen
• Overblik over og forbedring af erfaringer og kompetencer, herunder kurser
• Opfyldelse af lovkrav
• Udbetaling af løn, godtgørelser, refusioner og lignende
• Administration af din relation til os


Vi behandler kun personoplysninger ud fra legitime interesser

I det omfang vi behandler dine medlemsoplysninger på baggrund af interesseafvejningsreglen, vil denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime)
interesser som:
• Udøvelse af idrætsaktivitet, herunder udfærdigelse af holdkort, holdopstillinger,
interne resultatlister m.v.
• Håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne m.v., herunder
i forhold til generalforsamling
• Opfyldelse af medlemspligter, herunder opkrævning og betaling af kontingent
m.v.
• Afholdelse af sociale arrangementer, sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter
• Brug af situationsbilleder taget i foreningen, der afbilder en konkret aktivitet eller
situation i foreningen
• Videregivelse af dine almindelige personoplysninger til specialforbund i DIF, til
DGI samt til DGI’s landsdelskontorer, i relevant og nødvendigt omfang i forbindelse med idrætsaktivitet
• Da foreningen er medlem af idrætsorganisationer, sker der videregivelse af oplysninger om ledere og træner til disse, for at ledere og trænere kan modtage
information og aktivitets- og kursustilbud fra disse idrætsorganisationer
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger også i en periode efter din udmeldelse af foreningen
• Af hensyn til kontaktmuligheder kan der for børn og unge under 18 år behandles
oplysninger om forældrene
• Bevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende

Samtykke
Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet lovligt
grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i sjældne tilfælde
er nødvendigt for at behandle dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet
ovenfor.
Hvis vi indhenter dit samtykke, er det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til
enhver tid trække det tilbage ved at give os besked om det.
Når vi indhenter personoplysninger om børn og unge, foretager vi en vurdering af, om
barnet selv er i stand til at afgive de pågældende personoplysninger. Hvis ikke, indhenter vi samtykke fra en forælder. Vores udgangspunkt er 15 år.
Indsamler vi personoplysninger på børn via informationstjenester (apps og sociale medier), kan børn fra og med de er fyldt 13 år selv afgive samtykke.

Videregivelse af dine personoplysninger
I forbindelse med idrætsaktivitet sker der videregivelse af oplysninger om deltagelse og
resultater til relevante idrætsorganisationer.
Der sker videregivelse af oplysninger om ledere og trænere i relevant omfang til idrætsorganisationer, som foreningen er medlem af.
Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit samtykke.


Opbevaring og sletning af dine personoplysninger
Vi har forskellige behandlingsformål og opbevaringsperioder alt efter, om vi behandler
dine personoplysninger som medlem af foreningen, som ulønnet leder eller træner eller
som lønnet leder eller træner:

Medlemmer:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra medlemskabets ophør og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 3 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen

Ulønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 1 år efter dit virke er ophørt

Lønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Bogføringsbilag, herunder f.eks. lønbilag, skal gemmes i 5 år fra udløbet af det
regnskabsår, som bilaget drejer sig om
• Andre relevante oplysninger til opfølgning og stillingtagen til eventuelle krav
gemmes i 5 år efter arbejdet er ophørt
Vi opbevarer dog oplysninger på såvel medlemmer, ledere og trænere til statistik og
lignende, så længe de har historisk værdi.

Dine rettigheder
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler
personoplysninger om dig:
• Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
• Retten til indsigt i egne personoplysninger
• Retten til berigtigelse
• Retten til sletning
• Retten til begrænsning af behandling
• Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
• Retten til indsigelse
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling,
ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald
ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver
tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted. Ved væsentlige
ændringer vil du modtage meddelelse herom.

 

BSF kvindeliga spiller skifter til AS Roma

16. juli 2019

Vi er rigtig stolte af at endnu en af vores gode Kvindeliga spiller har fundet vej til en europæisk storklub og et fo...

Læs nyhed

Besøg fra USA

13. juli 2019

Ballerup-Skovlunde Fodbold havde fredag besøg fra USA af to pigehold fra delstaten Connecticut lidt nord for New York...

Læs nyhed

Status på sæson 2018/2019 for U18 DM

11. juli 2019

Så blev det sommer og tid til en velfortjent ferie for spillere såvel som trænere. Vi kan kigge tilbage på en sæson...

Læs nyhed

Åben træning BSF Powerchair Football d.17 august 2019

08. juli 2019

Kom og prøv vores sport! 💪 Spillerne, trænerne og holdleder stiller sig til rådighed under hele træningen. De...

Læs nyhed

BSF U10 Piger har fået ny tøjsponsor

09. april 2019

U10 Pigerne vokser og vokser - både i størrelse og antal. Derfor er det en fornøjelse, at vi kan præsentere HEJS.DK s...

Læs nyhed

Tidligere BSF drenge opnår store kontrakter i udlandet – Younes Namli (årgang 1994) og Maurits Kjærgaard (årgang 2003)

05. juli 2019

Vi har tidligere nævnt, at i forbindelse med Danmarksseriekampen den 25. maj mod Holbæk i ”Gryden” var der et glædeli...

Læs nyhed

Seniorafslutning 2019

29. juni 2019

Lørdag den 15. juni 2019 blev der holdt afslutning for klubbens seniorhold. Her blev der uddelt pokaler til udvalgte...

Læs nyhed

Kom på fodboldskole i BSF i uge 31

19. juni 2019

I uge 31 afholder BSF DBU’s Fodboldskole for drenge og piger født i årgang 2001-2008.Fodboldskolen byder på fem dag...

Læs nyhed

Ny træner til vores danmarksseriehold – Anders Mikkelsen

06. juni 2019

Vi har igennem de sidste uger arbejdet på at finde en ny og kompetent træner til vores dygtige drenge i danmarksserie...

Læs nyhed

BSF kvindeliga spiller skifter til AS Roma

16. juli 2019

Vi er rigtig stolte af at endnu en af vores gode Kvindeliga spiller har fundet vej til en europæisk storklub og et fo...

Læs nyhed

Status på sæson 2018/2019 for U18 DM

11. juli 2019

Så blev det sommer og tid til en velfortjent ferie for spillere såvel som trænere. Vi kan kigge tilbage på en sæson...

Læs nyhed

Ny sportschef i BSF kvindeliga

03. juli 2019

Mandag den 1/7-2019 var der officiel vagtskifte på cheftrænerposten hos Ballerup-Skovlunde Fodbolds Kvindeliga hold....

Læs nyhed

Tidligere landsholdsspiller tilknyttes trænerteamet på kvindeliga holdet

03. juli 2019

Ballerup-Skovlunde Fodbold er super stolte af at kunne præsentere Julie Trustrup Jensen som en del af trænerteamet om...

Læs nyhed

Åben træning BSF Powerchair Football d.17 august 2019

08. juli 2019

Kom og prøv vores sport! 💪 Spillerne, trænerne og holdleder stiller sig til rådighed under hele træningen. De...

Læs nyhed

En lang sæson er overstået

19. juni 2019

En skarp Champions Cup (Powerchair Footballs CL) deltagelse. Med gode spillemæssige præstationer og ok resultater her...

Læs nyhed

Sæsonafslutningsfest hos BSF Powerchair Football

06. juni 2019

I lørdags d. 1 juni havde vi i BSF Powerchair Football sæsonafslutning, hvor vi fejrede at vi endelig igen kunne kald...

Læs nyhed

Sikke en dag!

01. juni 2019

Til det første slutspilsstævne havde vi fornøjelsen at spille på hjemmebane i Ballerup Super Arena. Vi fik gæster fra...

Læs nyhed

Ny cheftræner søges til U15-1 piger

12. juni 2019

Vil du være med til at udvikle morgendagens stjerner og indgå i et spændende set-up i en af de traditionsrige klubber...

Læs nyhed

Ny træner til vores danmarksseriehold – Anders Mikkelsen

06. juni 2019

Vi har igennem de sidste uger arbejdet på at finde en ny og kompetent træner til vores dygtige drenge i danmarksserie...

Læs nyhed

invitation til årets BSF Åbne Golfmesterskaber fredag den 27. september 2019

01. juni 2019

Golfmesterskaber fredag den 27. september 2019. I år har turneringen 10 års jubilæum. I 2018 gav turneringen hele...

Læs nyhed

"Man må ikke glemme hyggen"

01. juni 2019

"Man må ikke glemme hyggen" Som det fremgår af overskriften må man ikke glemme hyggen i en travl hverdag. Derfor...

Læs nyhed