Cookiepolitik

Privatlivspolitik for BSF


Ballerup-Skovlunde Fodbolds (BSF) dataansvar
Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort
fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til
bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi
sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.


Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
BSF er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.
Kontaktoplysninger:


Kontaktperson: Morten Skovboe
Adresse: Marbækvej 12
CVR: 33440804
Mail: info@bsfodbold.dk
Website: www.bsfodbold.dk


Behandling af personoplysninger
Vi behandler følgende personoplysninger:

Medlemsoplysninger:
- Almindelige personoplysninger:

  • Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse,
    indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse

Oplysninger om ledere og trænere:
- Almindelige personoplysninger:

  • Kontaktoplysninger som adresse, telefonnummer og e-mailadresse
  • Andre oplysninger om tillidsposter, andre hverv i relation til foreningen og bankkontonummer

- Personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse:

  • CPR-nummer
  • Oplysninger om strafbare forhold ved indhentelse af børneattest

Her indsamler vi oplysninger fra
Normalt får vi oplysningerne fra dig. I nogle tilfælde kan der være andre kilder:

• Offentlige myndigheder, f.eks. nødvendige skatteoplysninger ved udbetaling af
løn
• Idrættens hovedorganisationer, f.eks. oplysninger om klubskifter, karantæner
og kursusdeltagelse


Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig grund.
Lovlige grunde til behandling er særligt:
• Foreningens berettigede (legitime) interesser i at behandle dine oplysninger (interesseafvejningsreglen)
• At det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt med dig
• Behandling efter lovkrav
• Behandling med samtykke


Formålene:
1) Formål med behandling af medlemsoplysninger:
• Foreningens medlemshåndtering, herunder kontingentopkrævning
• Som led i foreningens idrætsaktiviteter og andre aktiviteter, herunder
planlægning, gennemførelse og opfølgning
• Opfyldelse af lovkrav, herunder folkeoplysningsloven
• Levering af varer og ydelser du har bestilt
• Administration af din relation til os


2) Formål med behandling af oplysninger på ledere og trænere:
• Håndtering af trænernes og ledernes hverv og pligter i foreningen
• Overblik over og forbedring af erfaringer og kompetencer, herunder kurser
• Opfyldelse af lovkrav
• Udbetaling af løn, godtgørelser, refusioner og lignende
• Administration af din relation til os


Vi behandler kun personoplysninger ud fra legitime interesser

I det omfang vi behandler dine medlemsoplysninger på baggrund af interesseafvejningsreglen, vil denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime)
interesser som:
• Udøvelse af idrætsaktivitet, herunder udfærdigelse af holdkort, holdopstillinger,
interne resultatlister m.v.
• Håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne m.v., herunder
i forhold til generalforsamling
• Opfyldelse af medlemspligter, herunder opkrævning og betaling af kontingent
m.v.
• Afholdelse af sociale arrangementer, sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter
• Brug af situationsbilleder taget i foreningen, der afbilder en konkret aktivitet eller
situation i foreningen
• Videregivelse af dine almindelige personoplysninger til specialforbund i DIF, til
DGI samt til DGI’s landsdelskontorer, i relevant og nødvendigt omfang i forbindelse med idrætsaktivitet
• Da foreningen er medlem af idrætsorganisationer, sker der videregivelse af oplysninger om ledere og træner til disse, for at ledere og trænere kan modtage
information og aktivitets- og kursustilbud fra disse idrætsorganisationer
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger også i en periode efter din udmeldelse af foreningen
• Af hensyn til kontaktmuligheder kan der for børn og unge under 18 år behandles
oplysninger om forældrene
• Bevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende

Samtykke
Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet lovligt
grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i sjældne tilfælde
er nødvendigt for at behandle dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet
ovenfor.
Hvis vi indhenter dit samtykke, er det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til
enhver tid trække det tilbage ved at give os besked om det.
Når vi indhenter personoplysninger om børn og unge, foretager vi en vurdering af, om
barnet selv er i stand til at afgive de pågældende personoplysninger. Hvis ikke, indhenter vi samtykke fra en forælder. Vores udgangspunkt er 15 år.
Indsamler vi personoplysninger på børn via informationstjenester (apps og sociale medier), kan børn fra og med de er fyldt 13 år selv afgive samtykke.

Videregivelse af dine personoplysninger
I forbindelse med idrætsaktivitet sker der videregivelse af oplysninger om deltagelse og
resultater til relevante idrætsorganisationer.
Der sker videregivelse af oplysninger om ledere og trænere i relevant omfang til idrætsorganisationer, som foreningen er medlem af.
Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit samtykke.


Opbevaring og sletning af dine personoplysninger
Vi har forskellige behandlingsformål og opbevaringsperioder alt efter, om vi behandler
dine personoplysninger som medlem af foreningen, som ulønnet leder eller træner eller
som lønnet leder eller træner:

Medlemmer:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra medlemskabets ophør og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 3 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen

Ulønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 1 år efter dit virke er ophørt

Lønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Bogføringsbilag, herunder f.eks. lønbilag, skal gemmes i 5 år fra udløbet af det
regnskabsår, som bilaget drejer sig om
• Andre relevante oplysninger til opfølgning og stillingtagen til eventuelle krav
gemmes i 5 år efter arbejdet er ophørt
Vi opbevarer dog oplysninger på såvel medlemmer, ledere og trænere til statistik og
lignende, så længe de har historisk værdi.

Dine rettigheder
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler
personoplysninger om dig:
• Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
• Retten til indsigt i egne personoplysninger
• Retten til berigtigelse
• Retten til sletning
• Retten til begrænsning af behandling
• Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
• Retten til indsigelse
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling,
ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald
ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver
tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted. Ved væsentlige
ændringer vil du modtage meddelelse herom.

 

Axeltoft hjælper med nyt vaskerum i BSF

29. marts 2020

Selvom det ikke er meget fodbold, der bliver spillet i Ballerup-Skovlunde Fodbold for tiden så ligger klubben ikke...

Læs nyhed

Træningslejr Tyrkiet U16 Øst

28. marts 2020

Søndag d. 8. marts mødte 24 spillere og 3 ledere i KBH lufthavn til den længe ventede træningstur til Belek, Tyrkiet....

Læs nyhed

Herresenior 1 holder humøret højt

27. marts 2020

Klubbens bedste herreseniorhold havde set frem til forårssæsonen, hvor kampen om en topplacering var målet. Pludselig...

Læs nyhed

U12/13 holdet har fået ny assistenttræner.

26. marts 2020

U13 liga truppen i BSF har fået ny assistenttræner, klubben har lavet aftale med Anton Schjøtt Samuelsen og han vil u...

Læs nyhed

Sponsorarrangement med Stig Tøfting

25. november 2019

Vi afholdte i torsdags et fantastisk arrangement, hvor spillere og ledere fra både BSF herrer og kvinder også deltog,...

Læs nyhed

Netværksmøde hos Ballerups borgmester Jesper Würtzen

28. oktober 2019

Der blev givet et fint indblik i visionerne for Ballerup Kommune, da BSFs sponsorer var inviteret til morgennetværksm...

Læs nyhed

Gourmet-middag for BSF Erhvervsklub

27. september 2019

Tak til Torvets Brasserie for en fantastisk gourmetaften Totaloplevelse var i særklasse, og BSF netværk hyggede sig,...

Læs nyhed

Sponsorarrangement 26. august

28. august 2019

Der blev severet en god morgenmad kl. 07.30 hos Advodan, hvor Karina Lind Bertelsen tog godt imod selskabet. På morg...

Læs nyhed

Herresenior 1 holder humøret højt

27. marts 2020

Klubbens bedste herreseniorhold havde set frem til forårssæsonen, hvor kampen om en topplacering var målet. Pludselig...

Læs nyhed

BSF lukkes ned - OPDATERET

11. marts 2020

"DANMARK LUKKER NED".... er de ord som står skrevet på TV skærmen. Statsministeren er klar i mælet, og vi følger nat...

Læs nyhed

Corona virus tiltag i BSF

11. marts 2020

I Ballerup-Skovlunde Fodbold er vi selvfølgelig også bekymret for udviklingen i Corona virussen og det omfang den kan...

Læs nyhed

BSF 1 Senior er hjemme i vante omgivelser igen efter en veloverstået træningslejr under den Tyrkiske sol

02. marts 2020

En fremragende træningslejr kom til ende fredag den 21. februar, da HS1 og trænerteam kom hjem fra Tyrkiet. En trænin...

Læs nyhed

Træningslejr Tyrkiet U16 Øst

28. marts 2020

Søndag d. 8. marts mødte 24 spillere og 3 ledere i KBH lufthavn til den længe ventede træningstur til Belek, Tyrkiet....

Læs nyhed

U12/13 holdet har fået ny assistenttræner.

26. marts 2020

U13 liga truppen i BSF har fået ny assistenttræner, klubben har lavet aftale med Anton Schjøtt Samuelsen og han vil u...

Læs nyhed

Pelin Bal ny fysisk træner i BSF.

15. marts 2020

Pelin Bal er ny fysisk træner for pigeeliteholdene i BSF, Pelin kommer fra et tilsvarende job i FC Nordsjælland hvor...

Læs nyhed

BSF lukkes ned - OPDATERET

11. marts 2020

"DANMARK LUKKER NED".... er de ord som står skrevet på TV skærmen. Statsministeren er klar i mælet, og vi følger nat...

Læs nyhed

Femte stævne i sæson 19/20

19. februar 2020

Lørdag d. 8 februar var BSF Powerchair Football i Aarhus, hvor vi havde begge vores hold med.Førsteholdet gjorde rent...

Læs nyhed

Fjerde stævne i sæson 19/20

03. februar 2020

Lørdag d. 25/1 var vi, BSF Powerchair Football, i Aalborg med vores første hold plus reservespillere til årets første...

Læs nyhed

Tilbageblik på den forgående halvdel af sæsonen og lidt indblik i næste halvdel af sæsonen

27. december 2019

Vi vil starte denne artikel med at se tilbage på første halvdel af sæsonen som er gået lidt op ogned.Vi gik på julepa...

Læs nyhed

Tredje stævne i sæson 19/20

26. november 2019

Søndag d.24/11-2019 var det langt om længe tid, til første stævne på hjemmebane i denne sæson for BSF Powerchair foot...

Læs nyhed

Axeltoft hjælper med nyt vaskerum i BSF

29. marts 2020

Selvom det ikke er meget fodbold, der bliver spillet i Ballerup-Skovlunde Fodbold for tiden så ligger klubben ikke...

Læs nyhed

BSF lukkes ned - OPDATERET

11. marts 2020

"DANMARK LUKKER NED".... er de ord som står skrevet på TV skærmen. Statsministeren er klar i mælet, og vi følger nat...

Læs nyhed

Corona virus tiltag i BSF

11. marts 2020

I Ballerup-Skovlunde Fodbold er vi selvfølgelig også bekymret for udviklingen i Corona virussen og det omfang den kan...

Læs nyhed

Fælles juleafslutning i BSF

05. januar 2020

Topdanmark Hallen dannede rammer om BSFs juleafslutning, lørdag den 21. December 2019, for alle klubbens medlemmer og...

Læs nyhed