Cookiepolitik

Privatlivspolitik for BSF


Ballerup-Skovlunde Fodbolds (BSF) dataansvar
Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort
fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til
bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi
sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.


Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
BSF er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.
Kontaktoplysninger:


Kontaktperson: Morten Skovboe
Adresse: Marbækvej 12
CVR: 33440804
Mail: info@bsfodbold.dk
Website: www.bsfodbold.dk


Behandling af personoplysninger
Vi behandler følgende personoplysninger:

Medlemsoplysninger:
- Almindelige personoplysninger:

  • Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse,
    indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse

Oplysninger om ledere og trænere:
- Almindelige personoplysninger:

  • Kontaktoplysninger som adresse, telefonnummer og e-mailadresse
  • Andre oplysninger om tillidsposter, andre hverv i relation til foreningen og bankkontonummer

- Personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse:

  • CPR-nummer
  • Oplysninger om strafbare forhold ved indhentelse af børneattest

Her indsamler vi oplysninger fra
Normalt får vi oplysningerne fra dig. I nogle tilfælde kan der være andre kilder:

• Offentlige myndigheder, f.eks. nødvendige skatteoplysninger ved udbetaling af
løn
• Idrættens hovedorganisationer, f.eks. oplysninger om klubskifter, karantæner
og kursusdeltagelse


Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig grund.
Lovlige grunde til behandling er særligt:
• Foreningens berettigede (legitime) interesser i at behandle dine oplysninger (interesseafvejningsreglen)
• At det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt med dig
• Behandling efter lovkrav
• Behandling med samtykke


Formålene:
1) Formål med behandling af medlemsoplysninger:
• Foreningens medlemshåndtering, herunder kontingentopkrævning
• Som led i foreningens idrætsaktiviteter og andre aktiviteter, herunder
planlægning, gennemførelse og opfølgning
• Opfyldelse af lovkrav, herunder folkeoplysningsloven
• Levering af varer og ydelser du har bestilt
• Administration af din relation til os


2) Formål med behandling af oplysninger på ledere og trænere:
• Håndtering af trænernes og ledernes hverv og pligter i foreningen
• Overblik over og forbedring af erfaringer og kompetencer, herunder kurser
• Opfyldelse af lovkrav
• Udbetaling af løn, godtgørelser, refusioner og lignende
• Administration af din relation til os


Vi behandler kun personoplysninger ud fra legitime interesser

I det omfang vi behandler dine medlemsoplysninger på baggrund af interesseafvejningsreglen, vil denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime)
interesser som:
• Udøvelse af idrætsaktivitet, herunder udfærdigelse af holdkort, holdopstillinger,
interne resultatlister m.v.
• Håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne m.v., herunder
i forhold til generalforsamling
• Opfyldelse af medlemspligter, herunder opkrævning og betaling af kontingent
m.v.
• Afholdelse af sociale arrangementer, sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter
• Brug af situationsbilleder taget i foreningen, der afbilder en konkret aktivitet eller
situation i foreningen
• Videregivelse af dine almindelige personoplysninger til specialforbund i DIF, til
DGI samt til DGI’s landsdelskontorer, i relevant og nødvendigt omfang i forbindelse med idrætsaktivitet
• Da foreningen er medlem af idrætsorganisationer, sker der videregivelse af oplysninger om ledere og træner til disse, for at ledere og trænere kan modtage
information og aktivitets- og kursustilbud fra disse idrætsorganisationer
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger også i en periode efter din udmeldelse af foreningen
• Af hensyn til kontaktmuligheder kan der for børn og unge under 18 år behandles
oplysninger om forældrene
• Bevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende

Samtykke
Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet lovligt
grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i sjældne tilfælde
er nødvendigt for at behandle dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet
ovenfor.
Hvis vi indhenter dit samtykke, er det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til
enhver tid trække det tilbage ved at give os besked om det.
Når vi indhenter personoplysninger om børn og unge, foretager vi en vurdering af, om
barnet selv er i stand til at afgive de pågældende personoplysninger. Hvis ikke, indhenter vi samtykke fra en forælder. Vores udgangspunkt er 15 år.
Indsamler vi personoplysninger på børn via informationstjenester (apps og sociale medier), kan børn fra og med de er fyldt 13 år selv afgive samtykke.

Videregivelse af dine personoplysninger
I forbindelse med idrætsaktivitet sker der videregivelse af oplysninger om deltagelse og
resultater til relevante idrætsorganisationer.
Der sker videregivelse af oplysninger om ledere og trænere i relevant omfang til idrætsorganisationer, som foreningen er medlem af.
Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit samtykke.


Opbevaring og sletning af dine personoplysninger
Vi har forskellige behandlingsformål og opbevaringsperioder alt efter, om vi behandler
dine personoplysninger som medlem af foreningen, som ulønnet leder eller træner eller
som lønnet leder eller træner:

Medlemmer:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra medlemskabets ophør og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 3 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen

Ulønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 1 år efter dit virke er ophørt

Lønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Bogføringsbilag, herunder f.eks. lønbilag, skal gemmes i 5 år fra udløbet af det
regnskabsår, som bilaget drejer sig om
• Andre relevante oplysninger til opfølgning og stillingtagen til eventuelle krav
gemmes i 5 år efter arbejdet er ophørt
Vi opbevarer dog oplysninger på såvel medlemmer, ledere og trænere til statistik og
lignende, så længe de har historisk værdi.

Dine rettigheder
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler
personoplysninger om dig:
• Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
• Retten til indsigt i egne personoplysninger
• Retten til berigtigelse
• Retten til sletning
• Retten til begrænsning af behandling
• Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
• Retten til indsigelse
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling,
ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald
ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver
tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted. Ved væsentlige
ændringer vil du modtage meddelelse herom.

 

For BSF Fodbold Fitness er uge 40 = Støt Brysterne

12. oktober 2021

For BSF Fodbold Fitness er uge 40 = Støt Brysterne, og traditionen tro drog 15 skønne kvinder lørdag til I.F. Bytofte...

Læs nyhed

Sejrsstimen fortsætter

10. oktober 2021

Gryden bød os velkommen med et fantastisk vejr med sol og næsten vindstille. Det var et opgør mellem top og bund i S...

Læs nyhed

Kæmper sig tilbage i kampen og erobrer førstepladsen

10. oktober 2021

Ballerup-Skovlunde er tilbage på førstepladsen i 2. division efter en vigtig udebanesejr over Østerbro. En flot holdi...

Læs nyhed

Top mod Bund i SS – AIF vs. BSF

05. oktober 2021

De taktiske overvejelser mod et hårdt kæmpende Albertslund IF var simple: At flytte spillet op på AIF’s halvdel og læ...

Læs nyhed

BSF uddelte kage til sponsorerne

08. maj 2020

I disse tider er det vigtigt også at huske at tænke på dem, der støtter os. I BSF sætter vi rigtig stor pris på vore...

Læs nyhed

Sponsorarrangement med Stig Tøfting

25. november 2019

Vi afholdte i torsdags et fantastisk arrangement, hvor spillere og ledere fra både BSF herrer og kvinder også deltog,...

Læs nyhed

Netværksmøde hos Ballerups borgmester Jesper Würtzen

28. oktober 2019

Der blev givet et fint indblik i visionerne for Ballerup Kommune, da BSFs sponsorer var inviteret til morgennetværksm...

Læs nyhed

Gourmet-middag for BSF Erhvervsklub

27. september 2019

Tak til Torvets Brasserie for en fantastisk gourmetaften Totaloplevelse var i særklasse, og BSF netværk hyggede sig,...

Læs nyhed

Sejrsstimen fortsætter

10. oktober 2021

Gryden bød os velkommen med et fantastisk vejr med sol og næsten vindstille. Det var et opgør mellem top og bund i S...

Læs nyhed

Top mod Bund i SS – AIF vs. BSF

05. oktober 2021

De taktiske overvejelser mod et hårdt kæmpende Albertslund IF var simple: At flytte spillet op på AIF’s halvdel og læ...

Læs nyhed

En træls oplevelse (1-2) – 90 min. kaos-fodbold

26. september 2021

En god bane, perfekt temperatur og en solid opvarmning var et godt udgangspunkt for dagens kamp. Jeg har lyst til at...

Læs nyhed

En 1.halvleg, hvor kynisme var nøgleordet

07. september 2021

En 1. halvleg som hverken Birkerød eller BSF sent vil glemme. Et højt pres med direkte spil mod Birkerøds mål gav 4 s...

Læs nyhed

For BSF Fodbold Fitness er uge 40 = Støt Brysterne

12. oktober 2021

For BSF Fodbold Fitness er uge 40 = Støt Brysterne, og traditionen tro drog 15 skønne kvinder lørdag til I.F. Bytofte...

Læs nyhed

Kæmper sig tilbage i kampen og erobrer førstepladsen

10. oktober 2021

Ballerup-Skovlunde er tilbage på førstepladsen i 2. division efter en vigtig udebanesejr over Østerbro. En flot holdi...

Læs nyhed

BSF/LSF U15 Piger vinder rækken

05. oktober 2021

BSF og LSF har et U15 pige samarbejdshold som til dagligt spiller i U16 række 1 og de har lige vundet efterårets rækk...

Læs nyhed

Storsejrer hjemme mod Fremad Amager

04. oktober 2021

Der var tydelig klasseforskel, da BSF tog imod bundproppen Fremad Amager i 2. division. 6-0 stod der på måltavlen, da...

Læs nyhed

BSF Powerchair Football på Experimentarium

23. august 2021

Søndag d.29/8-2021, skal vi i BSF Powerchair Football ud på Experimentarium og vise vores fantastiske sport frem i fo...

Læs nyhed

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2021

16. august 2021

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling 2021 i Ballerup-Skovlunde Fodbold. Det foregår tirsdag den 21. sep...

Læs nyhed

Portræt af holdets jernhårde lady Sophie Braendbyge

05. juli 2021

Sophie er 31 år og her kan i læse lidt om, hvem hun er og hvad hans holdkammerater siger hun er god til på banen. So...

Læs nyhed

Portræt af holdets grand old man Kasper Moesgaard Christiansen

09. juni 2021

Kasper er 30 år, og her kan i læse lidt om, hvem han er og hvad hans holdkammerater siger han er god til på banen. K...

Læs nyhed

Søndagsbanko er tilbage

30. september 2021

Søndag den 5. september startede BSF Venner op med søndagsbankoen igen. Der er banko hver 14. dag, søndag kl. 17:30...

Læs nyhed

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

29. september 2021

Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i BSF   Onsdag den 13. oktober 2021 – kl. 20.00 i klubhuset   I...

Læs nyhed

Flot overskud fra BSF's åbne golfmesterskaber 2021

25. september 2021

Fredag den 24. september 2021 var der tidligt gang i den i Smørum Golfklub, da dette års "BSFs åbne golfmesterskaber"...

Læs nyhed

BSF Powerchair Football på Experimentarium

23. august 2021

Søndag d.29/8-2021, skal vi i BSF Powerchair Football ud på Experimentarium og vise vores fantastiske sport frem i fo...

Læs nyhed