Cookiepolitik

Privatlivspolitik for BSF


Ballerup-Skovlunde Fodbolds (BSF) dataansvar
Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort
fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til
bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi
sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.


Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
BSF er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.
Kontaktoplysninger:


Kontaktperson: Morten Skovboe
Adresse: Marbækvej 12
CVR: 33440804
Mail: info@bsfodbold.dk
Website: www.bsfodbold.dk


Behandling af personoplysninger
Vi behandler følgende personoplysninger:

Medlemsoplysninger:
- Almindelige personoplysninger:

  • Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse,
    indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse

Oplysninger om ledere og trænere:
- Almindelige personoplysninger:

  • Kontaktoplysninger som adresse, telefonnummer og e-mailadresse
  • Andre oplysninger om tillidsposter, andre hverv i relation til foreningen og bankkontonummer

- Personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse:

  • CPR-nummer
  • Oplysninger om strafbare forhold ved indhentelse af børneattest

Her indsamler vi oplysninger fra
Normalt får vi oplysningerne fra dig. I nogle tilfælde kan der være andre kilder:

• Offentlige myndigheder, f.eks. nødvendige skatteoplysninger ved udbetaling af
løn
• Idrættens hovedorganisationer, f.eks. oplysninger om klubskifter, karantæner
og kursusdeltagelse


Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig grund.
Lovlige grunde til behandling er særligt:
• Foreningens berettigede (legitime) interesser i at behandle dine oplysninger (interesseafvejningsreglen)
• At det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt med dig
• Behandling efter lovkrav
• Behandling med samtykke


Formålene:
1) Formål med behandling af medlemsoplysninger:
• Foreningens medlemshåndtering, herunder kontingentopkrævning
• Som led i foreningens idrætsaktiviteter og andre aktiviteter, herunder
planlægning, gennemførelse og opfølgning
• Opfyldelse af lovkrav, herunder folkeoplysningsloven
• Levering af varer og ydelser du har bestilt
• Administration af din relation til os


2) Formål med behandling af oplysninger på ledere og trænere:
• Håndtering af trænernes og ledernes hverv og pligter i foreningen
• Overblik over og forbedring af erfaringer og kompetencer, herunder kurser
• Opfyldelse af lovkrav
• Udbetaling af løn, godtgørelser, refusioner og lignende
• Administration af din relation til os


Vi behandler kun personoplysninger ud fra legitime interesser

I det omfang vi behandler dine medlemsoplysninger på baggrund af interesseafvejningsreglen, vil denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime)
interesser som:
• Udøvelse af idrætsaktivitet, herunder udfærdigelse af holdkort, holdopstillinger,
interne resultatlister m.v.
• Håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne m.v., herunder
i forhold til generalforsamling
• Opfyldelse af medlemspligter, herunder opkrævning og betaling af kontingent
m.v.
• Afholdelse af sociale arrangementer, sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter
• Brug af situationsbilleder taget i foreningen, der afbilder en konkret aktivitet eller
situation i foreningen
• Videregivelse af dine almindelige personoplysninger til specialforbund i DIF, til
DGI samt til DGI’s landsdelskontorer, i relevant og nødvendigt omfang i forbindelse med idrætsaktivitet
• Da foreningen er medlem af idrætsorganisationer, sker der videregivelse af oplysninger om ledere og træner til disse, for at ledere og trænere kan modtage
information og aktivitets- og kursustilbud fra disse idrætsorganisationer
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger også i en periode efter din udmeldelse af foreningen
• Af hensyn til kontaktmuligheder kan der for børn og unge under 18 år behandles
oplysninger om forældrene
• Bevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende

Samtykke
Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet lovligt
grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i sjældne tilfælde
er nødvendigt for at behandle dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet
ovenfor.
Hvis vi indhenter dit samtykke, er det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til
enhver tid trække det tilbage ved at give os besked om det.
Når vi indhenter personoplysninger om børn og unge, foretager vi en vurdering af, om
barnet selv er i stand til at afgive de pågældende personoplysninger. Hvis ikke, indhenter vi samtykke fra en forælder. Vores udgangspunkt er 15 år.
Indsamler vi personoplysninger på børn via informationstjenester (apps og sociale medier), kan børn fra og med de er fyldt 13 år selv afgive samtykke.

Videregivelse af dine personoplysninger
I forbindelse med idrætsaktivitet sker der videregivelse af oplysninger om deltagelse og
resultater til relevante idrætsorganisationer.
Der sker videregivelse af oplysninger om ledere og trænere i relevant omfang til idrætsorganisationer, som foreningen er medlem af.
Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit samtykke.


Opbevaring og sletning af dine personoplysninger
Vi har forskellige behandlingsformål og opbevaringsperioder alt efter, om vi behandler
dine personoplysninger som medlem af foreningen, som ulønnet leder eller træner eller
som lønnet leder eller træner:

Medlemmer:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra medlemskabets ophør og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 3 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen

Ulønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 1 år efter dit virke er ophørt

Lønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Bogføringsbilag, herunder f.eks. lønbilag, skal gemmes i 5 år fra udløbet af det
regnskabsår, som bilaget drejer sig om
• Andre relevante oplysninger til opfølgning og stillingtagen til eventuelle krav
gemmes i 5 år efter arbejdet er ophørt
Vi opbevarer dog oplysninger på såvel medlemmer, ledere og trænere til statistik og
lignende, så længe de har historisk værdi.

Dine rettigheder
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler
personoplysninger om dig:
• Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
• Retten til indsigt i egne personoplysninger
• Retten til berigtigelse
• Retten til sletning
• Retten til begrænsning af behandling
• Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
• Retten til indsigelse
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling,
ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald
ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver
tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted. Ved væsentlige
ændringer vil du modtage meddelelse herom.

 

NY MAND I SPIDSEN FOR BSF/LSF U15-1 HOLDET

15. januar 2022

BSF/LSF U15/16 pigerne får i den kommende sæson ny cheftræner. Klubberne har lavet en aftale med Michael Meldgaard, s...

Læs nyhed

U16 DM TRÆNER HAR FÅET DBU A-LICENS

14. januar 2022

BSF’s U16 DM træner, Brian Trolle, bestod tirsdag sin DBU A-Licens eksamen, hvorfor han nu er DBU A-licens-træner. Br...

Læs nyhed

Kvindeserie Øst holdet får ny cheftræner

07. januar 2022

Gert Sørensen bliver klubbens nye cheftræner på vores kvindeserie Øst hold (KS2), med ansvar for at sikre transitione...

Læs nyhed

Ny klubadministrator

05. januar 2022

Som mange sikkert har bemærket har BSF søgt efter en administrativ medarbejder. Bestyrelsen har i december afholdt an...

Læs nyhed

BSF giver lidt igen til føtex

27. november 2021

Igennem snart 2 år har BSF haft en aftale med føtex Ballerup Centret og føtex Lautrup om donering af pant til BSF. De...

Læs nyhed

BSF uddelte kage til sponsorerne

08. maj 2020

I disse tider er det vigtigt også at huske at tænke på dem, der støtter os. I BSF sætter vi rigtig stor pris på vore...

Læs nyhed

Sponsorarrangement med Stig Tøfting

25. november 2019

Vi afholdte i torsdags et fantastisk arrangement, hvor spillere og ledere fra både BSF herrer og kvinder også deltog,...

Læs nyhed

Netværksmøde hos Ballerups borgmester Jesper Würtzen

28. oktober 2019

Der blev givet et fint indblik i visionerne for Ballerup Kommune, da BSFs sponsorer var inviteret til morgennetværksm...

Læs nyhed

HS afdelingen er nu gået på velfortjent juleferie

21. december 2021

HS3 sluttede efterårssæsonen på en flot 5. plads med 17 point og en superflot målscore på 64 – 25. Der har været godt...

Læs nyhed

Årets sidste kamp: Dag og nat, men endnu en sejr kom i hus

07. november 2021

Sidste kamp i en halvsæson, som er mere end godkendt fra BSF’s side. En sidste sejr i aftenens kamp ville give en tot...

Læs nyhed

BSF’s bedste kamp til dato

31. oktober 2021

Årets første hjemmekamp på kunststofbanen ved BSF klubhuset viste sig fra sin bedste side med sol og flot fodboldvejr...

Læs nyhed

En solid indsats – BSF i kontrol igennem hele kampen

25. oktober 2021

Sæsonens første kamp på kunst. Vi havde set frem til at spille på et andet underlag efter en træningsuge på kunstbane...

Læs nyhed

NY MAND I SPIDSEN FOR BSF/LSF U15-1 HOLDET

15. januar 2022

BSF/LSF U15/16 pigerne får i den kommende sæson ny cheftræner. Klubberne har lavet en aftale med Michael Meldgaard, s...

Læs nyhed

Kvindeserie Øst holdet får ny cheftræner

07. januar 2022

Gert Sørensen bliver klubbens nye cheftræner på vores kvindeserie Øst hold (KS2), med ansvar for at sikre transitione...

Læs nyhed

Slutter året af med ny sejr

19. november 2021

To U18-spillere kom på måltavlen, da årets sidste kamp endte med en 2-0-sejr over Damsø. BSF slutter sæsonen af på an...

Læs nyhed

Sejr holder håb om oprykning i live

09. november 2021

Årets sidste udebanekamp endte med sejr over oprykkerne fra Allerød. Et mål var nok til at skaffe tre point yderliger...

Læs nyhed

BSF Powerchair Football søger træner til kørestolsfodbold

09. december 2021

BSF Powerchair Football er en kørestolsfodboldklub, der hører til i fodboldklubben BSF (Ballerup-Skovlunde Fodbold)....

Læs nyhed

Vi i BSF Powerchair vil gerne takke og hylde Sonny Fernandez

08. december 2021

I BSF Powerchair vil vi gerne takke og hylde Sonny Fernandez for hans mange år som cheftræner hos BSF Powerchair. Da...

Læs nyhed

Portræt af endnu en af vores spillere

01. november 2021

Thomas er 28 år og her kan I læse lidt om, hvem han er, og hvad hans holdkammerater siger, han er god til på banen....

Læs nyhed

BSF Powerchair Football på Experimentarium

23. august 2021

Søndag d.29/8-2021, skal vi i BSF Powerchair Football ud på Experimentarium og vise vores fantastiske sport frem i fo...

Læs nyhed

Årets five-a-side var en stor succes

17. december 2021

Første lørdag i december afholdes five-a-side og i år var ingen undtagelse. 55 spillere og trænere deltog til fodbold...

Læs nyhed

Priser for 2020 og 2021 uddelt ved dette års træner- og lederfest

29. november 2021

Traditionen tro uddeles der hvert år priser til træner- og lederfesten. Priserne der uddeles er: Årets ildsjæl, årets...

Læs nyhed

BSF giver lidt igen til føtex

27. november 2021

Igennem snart 2 år har BSF haft en aftale med føtex Ballerup Centret og føtex Lautrup om donering af pant til BSF. De...

Læs nyhed

Kommunalvalg

15. november 2021

Mere eller mindre tilskud til foreningerne? Flere kunstgræsbaner eller ej?Moderne faciliteter i klubhus og omklædning...

Læs nyhed