Cookiepolitik

Privatlivspolitik for BSF


Ballerup-Skovlunde Fodbolds (BSF) dataansvar
Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort
fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til
bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi
sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.


Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
BSF er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.
Kontaktoplysninger:


Kontaktperson: Morten Skovboe
Adresse: Marbækvej 12
CVR: 33440804
Mail: info@bsfodbold.dk
Website: www.bsfodbold.dk


Behandling af personoplysninger
Vi behandler følgende personoplysninger:

Medlemsoplysninger:
- Almindelige personoplysninger:

  • Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse,
    indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse

Oplysninger om ledere og trænere:
- Almindelige personoplysninger:

  • Kontaktoplysninger som adresse, telefonnummer og e-mailadresse
  • Andre oplysninger om tillidsposter, andre hverv i relation til foreningen og bankkontonummer

- Personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse:

  • CPR-nummer
  • Oplysninger om strafbare forhold ved indhentelse af børneattest

Her indsamler vi oplysninger fra
Normalt får vi oplysningerne fra dig. I nogle tilfælde kan der være andre kilder:

• Offentlige myndigheder, f.eks. nødvendige skatteoplysninger ved udbetaling af
løn
• Idrættens hovedorganisationer, f.eks. oplysninger om klubskifter, karantæner
og kursusdeltagelse


Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig grund.
Lovlige grunde til behandling er særligt:
• Foreningens berettigede (legitime) interesser i at behandle dine oplysninger (interesseafvejningsreglen)
• At det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt med dig
• Behandling efter lovkrav
• Behandling med samtykke


Formålene:
1) Formål med behandling af medlemsoplysninger:
• Foreningens medlemshåndtering, herunder kontingentopkrævning
• Som led i foreningens idrætsaktiviteter og andre aktiviteter, herunder
planlægning, gennemførelse og opfølgning
• Opfyldelse af lovkrav, herunder folkeoplysningsloven
• Levering af varer og ydelser du har bestilt
• Administration af din relation til os


2) Formål med behandling af oplysninger på ledere og trænere:
• Håndtering af trænernes og ledernes hverv og pligter i foreningen
• Overblik over og forbedring af erfaringer og kompetencer, herunder kurser
• Opfyldelse af lovkrav
• Udbetaling af løn, godtgørelser, refusioner og lignende
• Administration af din relation til os


Vi behandler kun personoplysninger ud fra legitime interesser

I det omfang vi behandler dine medlemsoplysninger på baggrund af interesseafvejningsreglen, vil denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime)
interesser som:
• Udøvelse af idrætsaktivitet, herunder udfærdigelse af holdkort, holdopstillinger,
interne resultatlister m.v.
• Håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne m.v., herunder
i forhold til generalforsamling
• Opfyldelse af medlemspligter, herunder opkrævning og betaling af kontingent
m.v.
• Afholdelse af sociale arrangementer, sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter
• Brug af situationsbilleder taget i foreningen, der afbilder en konkret aktivitet eller
situation i foreningen
• Videregivelse af dine almindelige personoplysninger til specialforbund i DIF, til
DGI samt til DGI’s landsdelskontorer, i relevant og nødvendigt omfang i forbindelse med idrætsaktivitet
• Da foreningen er medlem af idrætsorganisationer, sker der videregivelse af oplysninger om ledere og træner til disse, for at ledere og trænere kan modtage
information og aktivitets- og kursustilbud fra disse idrætsorganisationer
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger også i en periode efter din udmeldelse af foreningen
• Af hensyn til kontaktmuligheder kan der for børn og unge under 18 år behandles
oplysninger om forældrene
• Bevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende

Samtykke
Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet lovligt
grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i sjældne tilfælde
er nødvendigt for at behandle dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet
ovenfor.
Hvis vi indhenter dit samtykke, er det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til
enhver tid trække det tilbage ved at give os besked om det.
Når vi indhenter personoplysninger om børn og unge, foretager vi en vurdering af, om
barnet selv er i stand til at afgive de pågældende personoplysninger. Hvis ikke, indhenter vi samtykke fra en forælder. Vores udgangspunkt er 15 år.
Indsamler vi personoplysninger på børn via informationstjenester (apps og sociale medier), kan børn fra og med de er fyldt 13 år selv afgive samtykke.

Videregivelse af dine personoplysninger
I forbindelse med idrætsaktivitet sker der videregivelse af oplysninger om deltagelse og
resultater til relevante idrætsorganisationer.
Der sker videregivelse af oplysninger om ledere og trænere i relevant omfang til idrætsorganisationer, som foreningen er medlem af.
Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit samtykke.


Opbevaring og sletning af dine personoplysninger
Vi har forskellige behandlingsformål og opbevaringsperioder alt efter, om vi behandler
dine personoplysninger som medlem af foreningen, som ulønnet leder eller træner eller
som lønnet leder eller træner:

Medlemmer:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra medlemskabets ophør og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 3 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen

Ulønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 1 år efter dit virke er ophørt

Lønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Bogføringsbilag, herunder f.eks. lønbilag, skal gemmes i 5 år fra udløbet af det
regnskabsår, som bilaget drejer sig om
• Andre relevante oplysninger til opfølgning og stillingtagen til eventuelle krav
gemmes i 5 år efter arbejdet er ophørt
Vi opbevarer dog oplysninger på såvel medlemmer, ledere og trænere til statistik og
lignende, så længe de har historisk værdi.

Dine rettigheder
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler
personoplysninger om dig:
• Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
• Retten til indsigt i egne personoplysninger
• Retten til berigtigelse
• Retten til sletning
• Retten til begrænsning af behandling
• Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
• Retten til indsigelse
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling,
ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald
ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver
tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted. Ved væsentlige
ændringer vil du modtage meddelelse herom.

 

BSF Julecamp for piger

20. november 2019

Julefred betyder ikke fodboldfri. BSF inviterer alle fodboldglade piger på U10-U13 til Julecamp d. 27.12 fra 9:30 til...

Læs nyhed

0-2 i årets sidste kamp

18. november 2019

Efterårets Gjensidige Kvindeliga blev rundet af med et nederlag, da Ballerup-Skovlunde lørdag tog i mod FC Thy - This...

Læs nyhed

DBU fodboldskole i uge 32

18. november 2019

Vidste du, at sommerferie ikke er lig med fodboldpause i klubben?Vi afholder DBU Fodboldskole i 32, hvor vi fylder gr...

Læs nyhed

Jagter oprejsning mod FC Thy - ThistedQ

16. november 2019

Det gælder sidste spillerunde af Gjensidige Kvindeliga, når Ballerup-Skovlunde lørdag tager imod FC Thy – ThistedQ....

Læs nyhed

Netværksmøde hos Ballerups borgmester Jesper Würtzen

28. oktober 2019

Der blev givet et fint indblik i visionerne for Ballerup Kommune, da BSFs sponsorer var inviteret til morgennetværksm...

Læs nyhed

Gourmet-middag for BSF Erhvervsklub

27. september 2019

Tak til Torvets Brasserie for en fantastisk gourmetaften Totaloplevelse var i særklasse, og BSF netværk hyggede sig,...

Læs nyhed

Sponsorarrangement 26. august

28. august 2019

Der blev severet en god morgenmad kl. 07.30 hos Advodan, hvor Karina Lind Bertelsen tog godt imod selskabet. På morg...

Læs nyhed

BSF U10 Piger har fået ny tøjsponsor

09. april 2019

U10 Pigerne vokser og vokser - både i størrelse og antal. Derfor er det en fornøjelse, at vi kan præsentere HEJS.DK s...

Læs nyhed

Roskilde KFUM hverken turde, kunne eller ville noget i 2. halvleg

04. november 2019

Topkampen mellem rækkens nr. 3 (os) og nr. 1 (Roskilde KFUM) endte med pointdeling 2-2. Det er ikke nogen underdrivel...

Læs nyhed

Lokalbraget endte 1-1 efter en tempofyldt kamp

27. oktober 2019

Vi var på besøg hos vores naboer fra LSF. Det blev en kamp med masser af fart, og en god portion chancer til begge ho...

Læs nyhed

U12 drenge Talent klarer sig også fremragende på den internationale scene

21. oktober 2019

Vores dygtige 2008 drenge deltog i weekenden 12.-13. oktober i en stor turnering i Düsseldorf med deltagelse af 60 ho...

Læs nyhed

Lokalbrag endte med sejr til BSF

20. oktober 2019

Vi starter kampen rigtig stærkt, og får hurtigt lagt Herlev IF under pres. Vi sidder på bolden og viser igen, at vi i...

Læs nyhed

BSF Julecamp for piger

20. november 2019

Julefred betyder ikke fodboldfri. BSF inviterer alle fodboldglade piger på U10-U13 til Julecamp d. 27.12 fra 9:30 til...

Læs nyhed

0-2 i årets sidste kamp

18. november 2019

Efterårets Gjensidige Kvindeliga blev rundet af med et nederlag, da Ballerup-Skovlunde lørdag tog i mod FC Thy - This...

Læs nyhed

Jagter oprejsning mod FC Thy - ThistedQ

16. november 2019

Det gælder sidste spillerunde af Gjensidige Kvindeliga, når Ballerup-Skovlunde lørdag tager imod FC Thy – ThistedQ....

Læs nyhed

Nederlag i udskudt kamp

11. november 2019

Det blev til et 1-5-nederlag mod VSK Aarhus i en kamp, hvor spillet i for store dele af kampen ikke kom til at hænge...

Læs nyhed

Anden stævne i sæson 19/20

13. november 2019

Søndag d.10/11-2019 var BSF Powerchair Football i Aalborg til anden stævne i denne sæson. stævnet blev spillet Vadumh...

Læs nyhed

Bekræftet: BSF Powerchair Football skal deltage i Epfa Champions Cup 2020!

25. oktober 2019

Mesterskabet 18/19 gjorde, at BSF nu skal deltage i klubbens tredje Champions Cup. Turneringen bliver denne gang afho...

Læs nyhed

Vi har to gode nyheder til jer!!

18. oktober 2019

Den første er at vi langt om længe har fået klubbens første Strikeforce, den kom ind ad døren i går, og vi glæder os...

Læs nyhed

Første stævne i sæson 19/20

18. september 2019

Lørdag d. 14/9 2019 var BSF i Aarhus til første stævne i denne nye sæson, og man kunne godt sepå spillet fra begge BS...

Læs nyhed

DBU fodboldskole i uge 32

18. november 2019

Vidste du, at sommerferie ikke er lig med fodboldpause i klubben?Vi afholder DBU Fodboldskole i 32, hvor vi fylder gr...

Læs nyhed

Følgende er nominerede til årets BSF’er, årets træner og årets ildsjæl.

23. oktober 2019

Til den årlige afslutningsfest for trænere og ledere i BSF vil vinderne fra de tre kategorier blive afsløret. Prisern...

Læs nyhed

Referat af generalforsamling 24. september 2019

13. oktober 2019

Hermed et forsinket referat fra Generalforsamlingen, hvor Bestyrelsen fortsætter som hidtil dog med Jakob Waag Villad...

Læs nyhed

Tumlingerne er i fuld gang

12. oktober 2019

Ballerup-Skovlunde Fodbold har i mange år haft "Bold og Motorik" for de yngste på programmet og det har vi også stadi...

Læs nyhed