Cookiepolitik

Privatlivspolitik for BSF


Ballerup-Skovlunde Fodbolds (BSF) dataansvar
Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort
fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til
bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi
sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.


Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
BSF er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.
Kontaktoplysninger:


Kontaktperson: Morten Skovboe
Adresse: Marbækvej 12
CVR: 33440804
Mail: info@bsfodbold.dk
Website: www.bsfodbold.dk


Behandling af personoplysninger
Vi behandler følgende personoplysninger:

Medlemsoplysninger:
- Almindelige personoplysninger:

  • Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse,
    indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse

Oplysninger om ledere og trænere:
- Almindelige personoplysninger:

  • Kontaktoplysninger som adresse, telefonnummer og e-mailadresse
  • Andre oplysninger om tillidsposter, andre hverv i relation til foreningen og bankkontonummer

- Personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse:

  • CPR-nummer
  • Oplysninger om strafbare forhold ved indhentelse af børneattest

Her indsamler vi oplysninger fra
Normalt får vi oplysningerne fra dig. I nogle tilfælde kan der være andre kilder:

• Offentlige myndigheder, f.eks. nødvendige skatteoplysninger ved udbetaling af
løn
• Idrættens hovedorganisationer, f.eks. oplysninger om klubskifter, karantæner
og kursusdeltagelse


Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig grund.
Lovlige grunde til behandling er særligt:
• Foreningens berettigede (legitime) interesser i at behandle dine oplysninger (interesseafvejningsreglen)
• At det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt med dig
• Behandling efter lovkrav
• Behandling med samtykke


Formålene:
1) Formål med behandling af medlemsoplysninger:
• Foreningens medlemshåndtering, herunder kontingentopkrævning
• Som led i foreningens idrætsaktiviteter og andre aktiviteter, herunder
planlægning, gennemførelse og opfølgning
• Opfyldelse af lovkrav, herunder folkeoplysningsloven
• Levering af varer og ydelser du har bestilt
• Administration af din relation til os


2) Formål med behandling af oplysninger på ledere og trænere:
• Håndtering af trænernes og ledernes hverv og pligter i foreningen
• Overblik over og forbedring af erfaringer og kompetencer, herunder kurser
• Opfyldelse af lovkrav
• Udbetaling af løn, godtgørelser, refusioner og lignende
• Administration af din relation til os


Vi behandler kun personoplysninger ud fra legitime interesser

I det omfang vi behandler dine medlemsoplysninger på baggrund af interesseafvejningsreglen, vil denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime)
interesser som:
• Udøvelse af idrætsaktivitet, herunder udfærdigelse af holdkort, holdopstillinger,
interne resultatlister m.v.
• Håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne m.v., herunder
i forhold til generalforsamling
• Opfyldelse af medlemspligter, herunder opkrævning og betaling af kontingent
m.v.
• Afholdelse af sociale arrangementer, sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter
• Brug af situationsbilleder taget i foreningen, der afbilder en konkret aktivitet eller
situation i foreningen
• Videregivelse af dine almindelige personoplysninger til specialforbund i DIF, til
DGI samt til DGI’s landsdelskontorer, i relevant og nødvendigt omfang i forbindelse med idrætsaktivitet
• Da foreningen er medlem af idrætsorganisationer, sker der videregivelse af oplysninger om ledere og træner til disse, for at ledere og trænere kan modtage
information og aktivitets- og kursustilbud fra disse idrætsorganisationer
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger også i en periode efter din udmeldelse af foreningen
• Af hensyn til kontaktmuligheder kan der for børn og unge under 18 år behandles
oplysninger om forældrene
• Bevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende

Samtykke
Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet lovligt
grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i sjældne tilfælde
er nødvendigt for at behandle dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet
ovenfor.
Hvis vi indhenter dit samtykke, er det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til
enhver tid trække det tilbage ved at give os besked om det.
Når vi indhenter personoplysninger om børn og unge, foretager vi en vurdering af, om
barnet selv er i stand til at afgive de pågældende personoplysninger. Hvis ikke, indhenter vi samtykke fra en forælder. Vores udgangspunkt er 15 år.
Indsamler vi personoplysninger på børn via informationstjenester (apps og sociale medier), kan børn fra og med de er fyldt 13 år selv afgive samtykke.

Videregivelse af dine personoplysninger
I forbindelse med idrætsaktivitet sker der videregivelse af oplysninger om deltagelse og
resultater til relevante idrætsorganisationer.
Der sker videregivelse af oplysninger om ledere og trænere i relevant omfang til idrætsorganisationer, som foreningen er medlem af.
Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit samtykke.


Opbevaring og sletning af dine personoplysninger
Vi har forskellige behandlingsformål og opbevaringsperioder alt efter, om vi behandler
dine personoplysninger som medlem af foreningen, som ulønnet leder eller træner eller
som lønnet leder eller træner:

Medlemmer:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra medlemskabets ophør og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 3 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen

Ulønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 1 år efter dit virke er ophørt

Lønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Bogføringsbilag, herunder f.eks. lønbilag, skal gemmes i 5 år fra udløbet af det
regnskabsår, som bilaget drejer sig om
• Andre relevante oplysninger til opfølgning og stillingtagen til eventuelle krav
gemmes i 5 år efter arbejdet er ophørt
Vi opbevarer dog oplysninger på såvel medlemmer, ledere og trænere til statistik og
lignende, så længe de har historisk værdi.

Dine rettigheder
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler
personoplysninger om dig:
• Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
• Retten til indsigt i egne personoplysninger
• Retten til berigtigelse
• Retten til sletning
• Retten til begrænsning af behandling
• Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
• Retten til indsigelse
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling,
ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald
ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver
tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted. Ved væsentlige
ændringer vil du modtage meddelelse herom.

 

Billetter til Kvindekamp i 1. division

06. maj 2021

Ballerup-Skovlunde Fodbold har via Superliga-ordningen fået mulighed for at invitere tilskuer ind til kampene i kvind...

Læs nyhed

Det endte uden vinder mod Karlslunde

02. maj 2021

Lørdagens kamp mod favoritterne fra Karlslunde endte 1-1 efter sidste fløjt. En kamp hvor der blev givet, og taget i...

Læs nyhed

Første nederlag i syv måneder

01. maj 2021

For første gang siden starten af oktober måtte Ballerup-Skovlunde forlade banen med et nederlag. Overmanden var Solrø...

Læs nyhed

Klubtræning med BrMa samarbejdet opstartet igen

01. maj 2021

Brøndby Masterclass Samarbejdet (BrMa) kunne endelig starte klubtræningen op igen og det nød en del af vores trænere...

Læs nyhed

BSF uddelte kage til sponsorerne

08. maj 2020

I disse tider er det vigtigt også at huske at tænke på dem, der støtter os. I BSF sætter vi rigtig stor pris på vore...

Læs nyhed

Sponsorarrangement med Stig Tøfting

25. november 2019

Vi afholdte i torsdags et fantastisk arrangement, hvor spillere og ledere fra både BSF herrer og kvinder også deltog,...

Læs nyhed

Netværksmøde hos Ballerups borgmester Jesper Würtzen

28. oktober 2019

Der blev givet et fint indblik i visionerne for Ballerup Kommune, da BSFs sponsorer var inviteret til morgennetværksm...

Læs nyhed

Gourmet-middag for BSF Erhvervsklub

27. september 2019

Tak til Torvets Brasserie for en fantastisk gourmetaften Totaloplevelse var i særklasse, og BSF netværk hyggede sig,...

Læs nyhed

Det endte uden vinder mod Karlslunde

02. maj 2021

Lørdagens kamp mod favoritterne fra Karlslunde endte 1-1 efter sidste fløjt. En kamp hvor der blev givet, og taget i...

Læs nyhed

Sejr i hæsblæsende kamp

27. april 2021

Det blev til en sejr på 3-2 ude over Husum efter noget af en herrefight. En sejr der, efter spil og chancer, ikke var...

Læs nyhed

Pointdeling i Valby

22. april 2021

I går spillede vi mod Fremad Valby. En kamp som vi på papiret skulle vinde, men efter et chancefattigt opgør endte ka...

Læs nyhed

SEJR! og 3 vigtige point på kontoen

18. april 2021

I dag mødte vi Avedøre på udebane, og der var kun ét mål for dagens kamp; 3 point. Det var tydeligt fra kampen begy...

Læs nyhed

Billetter til Kvindekamp i 1. division

06. maj 2021

Ballerup-Skovlunde Fodbold har via Superliga-ordningen fået mulighed for at invitere tilskuer ind til kampene i kvind...

Læs nyhed

Første nederlag i syv måneder

01. maj 2021

For første gang siden starten af oktober måtte Ballerup-Skovlunde forlade banen med et nederlag. Overmanden var Solrø...

Læs nyhed

BSF U18 PIGER FÅR NY CHEFTRÆNER.

29. april 2021

Talentudviklingsmiljøet i BSF forstærkes med ansættelsen af Mikkel Bjerregaard, der tiltræder øjeblikkeligt som U18 c...

Læs nyhed

"Vi smadrer igennem i anden halvleg"

25. april 2021

7-1 er den største sejr i dette års slutspil i 1. division. – Og den står Ballerup-Skovlunde for, da de lørdag slog D...

Læs nyhed

Portræt af vores anfører Daniel Egeberg

22. april 2021

Daniel er 26 år, og her kan i læse lidt om, hvem han er og hvad hans holdkammerater siger han er god til på banen. D...

Læs nyhed

Endnu et portræt af en ny spiller: Andreas Rasmus Nørager

23. marts 2021

Andreas er 28 år, og her kan I læse lidt om, hvem han er og hvad hans holdkammerater siger om ham. Andreas siger sel...

Læs nyhed

En lidt anderledes træning

10. marts 2021

Vi i BSF Powerchair savner virkelig at kunne mødes til fysisk træning. Nogle i spillertruppen havde prøvet Kahoot! i...

Læs nyhed

Endnu et portræt af en ny spiller: Troels Skalkam

26. november 2020

Troels er 16 år, og her kan I læse lidt om, hvem han er og hvad hans holdkammerater siger om ham. Troels siger selv:...

Læs nyhed

Ballerup-Skovlunde Fodbold og Keepers har indgået samarbejde

02. marts 2021

BSF og Keepers har indgået samarbejde om levering af målmandshandsker til klubbens 1. hold. Aftalen henvender sig pr...

Læs nyhed

UDSKUDT - Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2020

29. december 2020

På grund af den nuværende situation med nedlukning, bliver vi desværre endnu en gang nødt til at udskyde generalforsa...

Læs nyhed

DBU fodboldskole i uge 31

02. december 2020

Vi afholder DBU Fodboldskole i uge 31, hvor vi samler børn og unge til fem dage med masser af fodbold, bevægelse og g...

Læs nyhed

Årets støtte fra OK

23. oktober 2020

Hurra! Vi har fået 24.628 kr. fra OK, som har givet os 30% ekstra i sponsorstøtte, nu hvor mange foreninger er presse...

Læs nyhed