Cookiepolitik

Privatlivspolitik for BSF


Ballerup-Skovlunde Fodbolds (BSF) dataansvar
Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort
fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til
bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi
sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.


Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
BSF er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.
Kontaktoplysninger:


Kontaktperson: Morten Skovboe
Adresse: Marbækvej 12
CVR: 33440804
Mail: info@bsfodbold.dk
Website: www.bsfodbold.dk


Behandling af personoplysninger
Vi behandler følgende personoplysninger:

Medlemsoplysninger:
- Almindelige personoplysninger:

  • Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse,
    indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse

Oplysninger om ledere og trænere:
- Almindelige personoplysninger:

  • Kontaktoplysninger som adresse, telefonnummer og e-mailadresse
  • Andre oplysninger om tillidsposter, andre hverv i relation til foreningen og bankkontonummer

- Personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse:

  • CPR-nummer
  • Oplysninger om strafbare forhold ved indhentelse af børneattest

Her indsamler vi oplysninger fra
Normalt får vi oplysningerne fra dig. I nogle tilfælde kan der være andre kilder:

• Offentlige myndigheder, f.eks. nødvendige skatteoplysninger ved udbetaling af
løn
• Idrættens hovedorganisationer, f.eks. oplysninger om klubskifter, karantæner
og kursusdeltagelse


Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig grund.
Lovlige grunde til behandling er særligt:
• Foreningens berettigede (legitime) interesser i at behandle dine oplysninger (interesseafvejningsreglen)
• At det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt med dig
• Behandling efter lovkrav
• Behandling med samtykke


Formålene:
1) Formål med behandling af medlemsoplysninger:
• Foreningens medlemshåndtering, herunder kontingentopkrævning
• Som led i foreningens idrætsaktiviteter og andre aktiviteter, herunder
planlægning, gennemførelse og opfølgning
• Opfyldelse af lovkrav, herunder folkeoplysningsloven
• Levering af varer og ydelser du har bestilt
• Administration af din relation til os


2) Formål med behandling af oplysninger på ledere og trænere:
• Håndtering af trænernes og ledernes hverv og pligter i foreningen
• Overblik over og forbedring af erfaringer og kompetencer, herunder kurser
• Opfyldelse af lovkrav
• Udbetaling af løn, godtgørelser, refusioner og lignende
• Administration af din relation til os


Vi behandler kun personoplysninger ud fra legitime interesser

I det omfang vi behandler dine medlemsoplysninger på baggrund af interesseafvejningsreglen, vil denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime)
interesser som:
• Udøvelse af idrætsaktivitet, herunder udfærdigelse af holdkort, holdopstillinger,
interne resultatlister m.v.
• Håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne m.v., herunder
i forhold til generalforsamling
• Opfyldelse af medlemspligter, herunder opkrævning og betaling af kontingent
m.v.
• Afholdelse af sociale arrangementer, sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter
• Brug af situationsbilleder taget i foreningen, der afbilder en konkret aktivitet eller
situation i foreningen
• Videregivelse af dine almindelige personoplysninger til specialforbund i DIF, til
DGI samt til DGI’s landsdelskontorer, i relevant og nødvendigt omfang i forbindelse med idrætsaktivitet
• Da foreningen er medlem af idrætsorganisationer, sker der videregivelse af oplysninger om ledere og træner til disse, for at ledere og trænere kan modtage
information og aktivitets- og kursustilbud fra disse idrætsorganisationer
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger også i en periode efter din udmeldelse af foreningen
• Af hensyn til kontaktmuligheder kan der for børn og unge under 18 år behandles
oplysninger om forældrene
• Bevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende

Samtykke
Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet lovligt
grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i sjældne tilfælde
er nødvendigt for at behandle dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet
ovenfor.
Hvis vi indhenter dit samtykke, er det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til
enhver tid trække det tilbage ved at give os besked om det.
Når vi indhenter personoplysninger om børn og unge, foretager vi en vurdering af, om
barnet selv er i stand til at afgive de pågældende personoplysninger. Hvis ikke, indhenter vi samtykke fra en forælder. Vores udgangspunkt er 15 år.
Indsamler vi personoplysninger på børn via informationstjenester (apps og sociale medier), kan børn fra og med de er fyldt 13 år selv afgive samtykke.

Videregivelse af dine personoplysninger
I forbindelse med idrætsaktivitet sker der videregivelse af oplysninger om deltagelse og
resultater til relevante idrætsorganisationer.
Der sker videregivelse af oplysninger om ledere og trænere i relevant omfang til idrætsorganisationer, som foreningen er medlem af.
Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit samtykke.


Opbevaring og sletning af dine personoplysninger
Vi har forskellige behandlingsformål og opbevaringsperioder alt efter, om vi behandler
dine personoplysninger som medlem af foreningen, som ulønnet leder eller træner eller
som lønnet leder eller træner:

Medlemmer:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra medlemskabets ophør og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 3 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen

Ulønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 1 år efter dit virke er ophørt

Lønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Bogføringsbilag, herunder f.eks. lønbilag, skal gemmes i 5 år fra udløbet af det
regnskabsår, som bilaget drejer sig om
• Andre relevante oplysninger til opfølgning og stillingtagen til eventuelle krav
gemmes i 5 år efter arbejdet er ophørt
Vi opbevarer dog oplysninger på såvel medlemmer, ledere og trænere til statistik og
lignende, så længe de har historisk værdi.

Dine rettigheder
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler
personoplysninger om dig:
• Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
• Retten til indsigt i egne personoplysninger
• Retten til berigtigelse
• Retten til sletning
• Retten til begrænsning af behandling
• Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
• Retten til indsigelse
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling,
ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald
ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver
tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted. Ved væsentlige
ændringer vil du modtage meddelelse herom.

 

BSF har fået ny klubadministrator

30. november 2022

Ballerup-Skovlunde Fodbold har fundet sin nye klubadministrator. Ud af mange gode kandidater, faldt valget på den 32-...

Læs nyhed

Sidste stævne, inden julen går i gang.

30. november 2022

BSF Powerchair skal til sidste stævne inden jul på Lørdag d.03 december i Aarhus, hvor vi satser på at BSF 1 får 6 po...

Læs nyhed

Wihlborgs forsætter sponsorat i BSF

27. november 2022

Wihlborgs tager endnu et år som Pige/kvindesponsor i Ballerup-Skovlunde Fodbold. Wihlborgs har støttet pige- og kvin...

Læs nyhed

Medlem nummer 1300....

24. november 2022

BSF kunne sidste år fejre medlem nummer 1200 og nu har vi endnu en gang rundet et hundredetals medlem, da Anastasia...

Læs nyhed

BSF giver lidt igen til føtex

27. november 2021

Igennem snart 2 år har BSF haft en aftale med føtex Ballerup Centret og føtex Lautrup om donering af pant til BSF. De...

Læs nyhed

BSF uddelte kage til sponsorerne

08. maj 2020

I disse tider er det vigtigt også at huske at tænke på dem, der støtter os. I BSF sætter vi rigtig stor pris på vore...

Læs nyhed

Sponsorarrangement med Stig Tøfting

25. november 2019

Vi afholdte i torsdags et fantastisk arrangement, hvor spillere og ledere fra både BSF herrer og kvinder også deltog,...

Læs nyhed

Netværksmøde hos Ballerups borgmester Jesper Würtzen

28. oktober 2019

Der blev givet et fint indblik i visionerne for Ballerup Kommune, da BSFs sponsorer var inviteret til morgennetværksm...

Læs nyhed

En uforglemmelig dag trods nederlag

14. oktober 2022

Hvor skal man starte... I onsdags blev den længe ventede pokalkamp mellem BSF og FC Nordsjælland afviklet og det va...

Læs nyhed

Sæsonens hidtil bedst spillede kamp endte 1-1

09. oktober 2022

Lørdag spillede vi en rigtig god kamp på udebane mod Rudersdal, hvor vi gjorde alt, hvad vi kunne for at hente 3 vigt...

Læs nyhed

Billetsalget til pokalbraget mellem BSF og FC Nordsjælland er startet

21. september 2022

Skal du gå glip af det store pokalbrag mellem BSF og FC Nordsjælland onsdag den 12. oktober kl. 15:30? Nej vel!! Du...

Læs nyhed

3 point kom med hjem fra Snekkersten

18. september 2022

Vi tog en tur til Snekkersten, hvor de fejrede 75 års jubilæum og dermed havde byfest. Efter sidste rundes nederlag h...

Læs nyhed

Hallgren Advokater tager endnu et år som Pige-elite sponsor

20. november 2022

Læs nyhed

4-0 giver førsteplads og champagnefejring

16. november 2022

For tredje kamp i træk – og femte gang i sæsonen – vandt BSF med fire mål, da de søndag slog Fredensborg med 4-0 og k...

Læs nyhed

4-0-sejr i årets sidste udebanekamp

08. november 2022

Efter midtugens kamp mod Damsø hev BSF endnu en firmålssejr hjem på udebane. Denne gang gik det ud over Ølstykke i år...

Læs nyhed

Fra sløv start til sikker sejr

03. november 2022

BSF havde kontrollen i onsdagens 2. divisionskamp mod Damsø. Alligevel kom Damsø foran, men fornyet energi satte fut...

Læs nyhed

Sidste stævne, inden julen går i gang.

30. november 2022

BSF Powerchair skal til sidste stævne inden jul på Lørdag d.03 december i Aarhus, hvor vi satser på at BSF 1 får 6 po...

Læs nyhed

3. stævne i Aalborg i sæson 2022-2023

14. november 2022

Lørdags d.12 november drog BSF Powerchair 1 og 2 til tredje stævne i Aalborg og der var desværre ikke mulighed for li...

Læs nyhed

Resume af første og anden stævne

24. oktober 2022

Status på første og andet stævne i sæson 2022/2023 for BSF Powerchair Football   D.10 september 2022 tog BSF Powerc...

Læs nyhed

BSF Powerchair Football startede træningen efter sommerferien

22. august 2022

Den 11. august 2022 startede BSF Powerchair Football træningen, og siden da har de haft yderligere én træning. En af...

Læs nyhed

En uforglemmelig dag trods nederlag

14. oktober 2022

Hvor skal man starte... I onsdags blev den længe ventede pokalkamp mellem BSF og FC Nordsjælland afviklet og det va...

Læs nyhed

Generalforsamling 2022 i BSF

27. august 2022

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling 2022 i Ballerup-Skovlunde Fodbold. Det foregår torsdag den 22. sep...

Læs nyhed

Årets spiller på kvinde- og herresenior er kåret

24. juni 2022

I lørdags blev der afholdt afslutning for seniorholdene i BSF. Her blev årets spiller på kvinde- og herresenior kåret...

Læs nyhed

BSF er klar til stort stævne

09. maj 2022

På fredag, lørdag og søndag afholder BSF vores længe ventede Store Bededags stævne, som har vokset sig rigtig stort m...

Læs nyhed