Cookiepolitik

Privatlivspolitik for BSF


Ballerup-Skovlunde Fodbolds (BSF) dataansvar
Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort
fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til
bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi
sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.


Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
BSF er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.
Kontaktoplysninger:


Kontaktperson: Morten Skovboe
Adresse: Marbækvej 12
CVR: 33440804
Mail: info@bsfodbold.dk
Website: www.bsfodbold.dk


Behandling af personoplysninger
Vi behandler følgende personoplysninger:

Medlemsoplysninger:
- Almindelige personoplysninger:

  • Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse,
    indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse

Oplysninger om ledere og trænere:
- Almindelige personoplysninger:

  • Kontaktoplysninger som adresse, telefonnummer og e-mailadresse
  • Andre oplysninger om tillidsposter, andre hverv i relation til foreningen og bankkontonummer

- Personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse:

  • CPR-nummer
  • Oplysninger om strafbare forhold ved indhentelse af børneattest

Her indsamler vi oplysninger fra
Normalt får vi oplysningerne fra dig. I nogle tilfælde kan der være andre kilder:

• Offentlige myndigheder, f.eks. nødvendige skatteoplysninger ved udbetaling af
løn
• Idrættens hovedorganisationer, f.eks. oplysninger om klubskifter, karantæner
og kursusdeltagelse


Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig grund.
Lovlige grunde til behandling er særligt:
• Foreningens berettigede (legitime) interesser i at behandle dine oplysninger (interesseafvejningsreglen)
• At det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt med dig
• Behandling efter lovkrav
• Behandling med samtykke


Formålene:
1) Formål med behandling af medlemsoplysninger:
• Foreningens medlemshåndtering, herunder kontingentopkrævning
• Som led i foreningens idrætsaktiviteter og andre aktiviteter, herunder
planlægning, gennemførelse og opfølgning
• Opfyldelse af lovkrav, herunder folkeoplysningsloven
• Levering af varer og ydelser du har bestilt
• Administration af din relation til os


2) Formål med behandling af oplysninger på ledere og trænere:
• Håndtering af trænernes og ledernes hverv og pligter i foreningen
• Overblik over og forbedring af erfaringer og kompetencer, herunder kurser
• Opfyldelse af lovkrav
• Udbetaling af løn, godtgørelser, refusioner og lignende
• Administration af din relation til os


Vi behandler kun personoplysninger ud fra legitime interesser

I det omfang vi behandler dine medlemsoplysninger på baggrund af interesseafvejningsreglen, vil denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime)
interesser som:
• Udøvelse af idrætsaktivitet, herunder udfærdigelse af holdkort, holdopstillinger,
interne resultatlister m.v.
• Håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne m.v., herunder
i forhold til generalforsamling
• Opfyldelse af medlemspligter, herunder opkrævning og betaling af kontingent
m.v.
• Afholdelse af sociale arrangementer, sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter
• Brug af situationsbilleder taget i foreningen, der afbilder en konkret aktivitet eller
situation i foreningen
• Videregivelse af dine almindelige personoplysninger til specialforbund i DIF, til
DGI samt til DGI’s landsdelskontorer, i relevant og nødvendigt omfang i forbindelse med idrætsaktivitet
• Da foreningen er medlem af idrætsorganisationer, sker der videregivelse af oplysninger om ledere og træner til disse, for at ledere og trænere kan modtage
information og aktivitets- og kursustilbud fra disse idrætsorganisationer
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger også i en periode efter din udmeldelse af foreningen
• Af hensyn til kontaktmuligheder kan der for børn og unge under 18 år behandles
oplysninger om forældrene
• Bevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende

Samtykke
Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet lovligt
grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i sjældne tilfælde
er nødvendigt for at behandle dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet
ovenfor.
Hvis vi indhenter dit samtykke, er det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til
enhver tid trække det tilbage ved at give os besked om det.
Når vi indhenter personoplysninger om børn og unge, foretager vi en vurdering af, om
barnet selv er i stand til at afgive de pågældende personoplysninger. Hvis ikke, indhenter vi samtykke fra en forælder. Vores udgangspunkt er 15 år.
Indsamler vi personoplysninger på børn via informationstjenester (apps og sociale medier), kan børn fra og med de er fyldt 13 år selv afgive samtykke.

Videregivelse af dine personoplysninger
I forbindelse med idrætsaktivitet sker der videregivelse af oplysninger om deltagelse og
resultater til relevante idrætsorganisationer.
Der sker videregivelse af oplysninger om ledere og trænere i relevant omfang til idrætsorganisationer, som foreningen er medlem af.
Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit samtykke.


Opbevaring og sletning af dine personoplysninger
Vi har forskellige behandlingsformål og opbevaringsperioder alt efter, om vi behandler
dine personoplysninger som medlem af foreningen, som ulønnet leder eller træner eller
som lønnet leder eller træner:

Medlemmer:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra medlemskabets ophør og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 3 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen

Ulønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 1 år efter dit virke er ophørt

Lønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Bogføringsbilag, herunder f.eks. lønbilag, skal gemmes i 5 år fra udløbet af det
regnskabsår, som bilaget drejer sig om
• Andre relevante oplysninger til opfølgning og stillingtagen til eventuelle krav
gemmes i 5 år efter arbejdet er ophørt
Vi opbevarer dog oplysninger på såvel medlemmer, ledere og trænere til statistik og
lignende, så længe de har historisk værdi.

Dine rettigheder
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler
personoplysninger om dig:
• Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
• Retten til indsigt i egne personoplysninger
• Retten til berigtigelse
• Retten til sletning
• Retten til begrænsning af behandling
• Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
• Retten til indsigelse
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling,
ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald
ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver
tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted. Ved væsentlige
ændringer vil du modtage meddelelse herom.

 

De gamle drenge ka' stadig

28. juni 2022

I BSF er vi stolte af at kunne tibyde fodbold for alle aldre. Helt fra Tumlingebold til Super veteran. Det er bare ik...

Læs nyhed

Ungdomsafslutning 2021/2022

28. juni 2022

Lørdag den 25. juni holdt Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) for første gang i en årrække afslutningsarrangement for he...

Læs nyhed

Årets spiller på kvinde- og herresenior er kåret

24. juni 2022

I lørdags blev der afholdt afslutning for seniorholdene i BSF. Her blev årets spiller på kvinde- og herresenior kåret...

Læs nyhed

BALLERUP-SKOVLUNDE FODBOLD SØGER FULDTIDS HEAD OF COACHING TIL U13-U18 PIGER

14. juni 2022

Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) søger en fuldtids Head of Coaching til vores ambitiøse pigefodbold afdeling.  Vores...

Læs nyhed

BSF giver lidt igen til føtex

27. november 2021

Igennem snart 2 år har BSF haft en aftale med føtex Ballerup Centret og føtex Lautrup om donering af pant til BSF. De...

Læs nyhed

BSF uddelte kage til sponsorerne

08. maj 2020

I disse tider er det vigtigt også at huske at tænke på dem, der støtter os. I BSF sætter vi rigtig stor pris på vore...

Læs nyhed

Sponsorarrangement med Stig Tøfting

25. november 2019

Vi afholdte i torsdags et fantastisk arrangement, hvor spillere og ledere fra både BSF herrer og kvinder også deltog,...

Læs nyhed

Netværksmøde hos Ballerups borgmester Jesper Würtzen

28. oktober 2019

Der blev givet et fint indblik i visionerne for Ballerup Kommune, da BSFs sponsorer var inviteret til morgennetværksm...

Læs nyhed

De gamle drenge ka' stadig

28. juni 2022

I BSF er vi stolte af at kunne tibyde fodbold for alle aldre. Helt fra Tumlingebold til Super veteran. Det er bare ik...

Læs nyhed

Årets spiller på kvinde- og herresenior er kåret

24. juni 2022

I lørdags blev der afholdt afslutning for seniorholdene i BSF. Her blev årets spiller på kvinde- og herresenior kåret...

Læs nyhed

To sejre på 5 dage

02. juni 2022

BSFs 1. herreseniorer har indkasseret to sejre de seneste 5 dage. Første sejr var i Sjællandsserien og anden sejr var...

Læs nyhed

2-1 sejr ude over Fredensborg

25. maj 2022

Vi var en tur i skønne Fredensborg i weekendens kamp. En kamp vi var pisket til at vinde for at holde fast i håbet om...

Læs nyhed

Årets spiller på kvinde- og herresenior er kåret

24. juni 2022

I lørdags blev der afholdt afslutning for seniorholdene i BSF. Her blev årets spiller på kvinde- og herresenior kåret...

Læs nyhed

4-2-sejr sætter flot punktum i forårssæsonen

13. juni 2022

Inden sæsonafslutningen havde BSF vundet mindst én kamp over de øvrige hold i puljen, undtagen Allerød. Det blev der...

Læs nyhed

Kører Fremad Amager over med 10-0

08. juni 2022

BSF skulle lige op i omdrejninger, men så væltede målene ind og 2. divisions største sejr i foråret blev en realitet,...

Læs nyhed

U12 og U13 piger til elitestævne i Esbjerg

30. maj 2022

Onsdag den 25. maj tog vores U12 og U13 piger afsted til elite stævne i Esbjerg. Her blev der i Kr. Himmelfartsdagene...

Læs nyhed

Medaljerne skulle uddeles i Aarhus

09. maj 2022

Lørdag d 7. Maj. Drog BSF til Aarhus, for at kæmpe bronzemedaljerne hjem, til den rigtige side af Danmark. Nogen havd...

Læs nyhed

Spillerportræt Jacob

18. april 2022

Så er det blevet tid til endnu en spillerartikel, denne gang om vores nr. 8, Jacob.   Jacob siger selv: "Jeg synes...

Læs nyhed

Stævne i Aalborg

28. marts 2022

Stævne i Aalborg   Lørdag d. 26/3/2022 gik turen endnu engang til det mørke Jylland. Denne her gang var det Aalborg...

Læs nyhed

Ny træner for Powerchair (2)

20. marts 2022

Mikkel Faarup er ny mand i spidsen for BSF Powerchair fodbold. Så er vi efterhånden godt i gang med den nye halvsæso...

Læs nyhed

Årets spiller på kvinde- og herresenior er kåret

24. juni 2022

I lørdags blev der afholdt afslutning for seniorholdene i BSF. Her blev årets spiller på kvinde- og herresenior kåret...

Læs nyhed

BSF er klar til stort stævne

09. maj 2022

På fredag, lørdag og søndag afholder BSF vores længe ventede Store Bededags stævne, som har vokset sig rigtig stort m...

Læs nyhed

Kampoversigt - uge 18

02. maj 2022

Planen for kampe i uge 18 kan ses herunder. Husk at I også altid kan se banepåsætning og omklædningspåsætning på kamp...

Læs nyhed

BSF Café klar til sommeren

01. maj 2022

Sommeren står for døren.Endelig er det slut med de mørke tider og endelig skal vi alle på græs igen, hvilket er tegn...

Læs nyhed