Cookiepolitik

Privatlivspolitik for BSF


Ballerup-Skovlunde Fodbolds (BSF) dataansvar
Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort
fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til
bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi
sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.


Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
BSF er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.
Kontaktoplysninger:


Kontaktperson: Morten Skovboe
Adresse: Marbækvej 12
CVR: 33440804
Mail: info@bsfodbold.dk
Website: www.bsfodbold.dk


Behandling af personoplysninger
Vi behandler følgende personoplysninger:

Medlemsoplysninger:
- Almindelige personoplysninger:

  • Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse,
    indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse

Oplysninger om ledere og trænere:
- Almindelige personoplysninger:

  • Kontaktoplysninger som adresse, telefonnummer og e-mailadresse
  • Andre oplysninger om tillidsposter, andre hverv i relation til foreningen og bankkontonummer

- Personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse:

  • CPR-nummer
  • Oplysninger om strafbare forhold ved indhentelse af børneattest

Her indsamler vi oplysninger fra
Normalt får vi oplysningerne fra dig. I nogle tilfælde kan der være andre kilder:

• Offentlige myndigheder, f.eks. nødvendige skatteoplysninger ved udbetaling af
løn
• Idrættens hovedorganisationer, f.eks. oplysninger om klubskifter, karantæner
og kursusdeltagelse


Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig grund.
Lovlige grunde til behandling er særligt:
• Foreningens berettigede (legitime) interesser i at behandle dine oplysninger (interesseafvejningsreglen)
• At det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt med dig
• Behandling efter lovkrav
• Behandling med samtykke


Formålene:
1) Formål med behandling af medlemsoplysninger:
• Foreningens medlemshåndtering, herunder kontingentopkrævning
• Som led i foreningens idrætsaktiviteter og andre aktiviteter, herunder
planlægning, gennemførelse og opfølgning
• Opfyldelse af lovkrav, herunder folkeoplysningsloven
• Levering af varer og ydelser du har bestilt
• Administration af din relation til os


2) Formål med behandling af oplysninger på ledere og trænere:
• Håndtering af trænernes og ledernes hverv og pligter i foreningen
• Overblik over og forbedring af erfaringer og kompetencer, herunder kurser
• Opfyldelse af lovkrav
• Udbetaling af løn, godtgørelser, refusioner og lignende
• Administration af din relation til os


Vi behandler kun personoplysninger ud fra legitime interesser

I det omfang vi behandler dine medlemsoplysninger på baggrund af interesseafvejningsreglen, vil denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime)
interesser som:
• Udøvelse af idrætsaktivitet, herunder udfærdigelse af holdkort, holdopstillinger,
interne resultatlister m.v.
• Håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne m.v., herunder
i forhold til generalforsamling
• Opfyldelse af medlemspligter, herunder opkrævning og betaling af kontingent
m.v.
• Afholdelse af sociale arrangementer, sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter
• Brug af situationsbilleder taget i foreningen, der afbilder en konkret aktivitet eller
situation i foreningen
• Videregivelse af dine almindelige personoplysninger til specialforbund i DIF, til
DGI samt til DGI’s landsdelskontorer, i relevant og nødvendigt omfang i forbindelse med idrætsaktivitet
• Da foreningen er medlem af idrætsorganisationer, sker der videregivelse af oplysninger om ledere og træner til disse, for at ledere og trænere kan modtage
information og aktivitets- og kursustilbud fra disse idrætsorganisationer
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger også i en periode efter din udmeldelse af foreningen
• Af hensyn til kontaktmuligheder kan der for børn og unge under 18 år behandles
oplysninger om forældrene
• Bevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende

Samtykke
Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet lovligt
grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i sjældne tilfælde
er nødvendigt for at behandle dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet
ovenfor.
Hvis vi indhenter dit samtykke, er det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til
enhver tid trække det tilbage ved at give os besked om det.
Når vi indhenter personoplysninger om børn og unge, foretager vi en vurdering af, om
barnet selv er i stand til at afgive de pågældende personoplysninger. Hvis ikke, indhenter vi samtykke fra en forælder. Vores udgangspunkt er 15 år.
Indsamler vi personoplysninger på børn via informationstjenester (apps og sociale medier), kan børn fra og med de er fyldt 13 år selv afgive samtykke.

Videregivelse af dine personoplysninger
I forbindelse med idrætsaktivitet sker der videregivelse af oplysninger om deltagelse og
resultater til relevante idrætsorganisationer.
Der sker videregivelse af oplysninger om ledere og trænere i relevant omfang til idrætsorganisationer, som foreningen er medlem af.
Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit samtykke.


Opbevaring og sletning af dine personoplysninger
Vi har forskellige behandlingsformål og opbevaringsperioder alt efter, om vi behandler
dine personoplysninger som medlem af foreningen, som ulønnet leder eller træner eller
som lønnet leder eller træner:

Medlemmer:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra medlemskabets ophør og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 3 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen

Ulønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 1 år efter dit virke er ophørt

Lønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Bogføringsbilag, herunder f.eks. lønbilag, skal gemmes i 5 år fra udløbet af det
regnskabsår, som bilaget drejer sig om
• Andre relevante oplysninger til opfølgning og stillingtagen til eventuelle krav
gemmes i 5 år efter arbejdet er ophørt
Vi opbevarer dog oplysninger på såvel medlemmer, ledere og trænere til statistik og
lignende, så længe de har historisk værdi.

Dine rettigheder
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler
personoplysninger om dig:
• Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
• Retten til indsigt i egne personoplysninger
• Retten til berigtigelse
• Retten til sletning
• Retten til begrænsning af behandling
• Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
• Retten til indsigelse
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling,
ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald
ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver
tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted. Ved væsentlige
ændringer vil du modtage meddelelse herom.

 

Præsentation af holdlederne på herresenior 1

24. februar 2024

Findes der en bedre måde at starte en weekend på end med en præsentation af de 3 holdledere på herresenior 1? Det men...

Læs nyhed

Sidste udebane træningskamp for herresenior 1

23. februar 2024

I morgen, lørdag, spiller herresenior 1 deres sidste udebane træningskamp mod Espergærde kl. 14:15. Herefter følger 2...

Læs nyhed

Præsentation af trænerne på herresenior 1

21. februar 2024

   

Læs nyhed

BSF pige akademi starter op igen

21. februar 2024

Fredag den 23.februar starter vi BSF Pige Akademi op. Der vil være 10 træningspas indtil sommerferien på akademiet, h...

Læs nyhed

BSF modtager 140.000 i støtte fra Team Ballerup

27. januar 2024

Ved den årlige nytårsfest for foreningerne i Ballerup Kommune, blev BSF atter i år kaldt på scenen for at modtage en...

Læs nyhed

Julefrokost i sponsornetværket

11. december 2023

Den 30. november blev årets sponsorjulefrokost afholdt. Igen i år var det i Elverstuen hos Bryggeri Skovlyst med det...

Læs nyhed

BSF giver lidt igen til føtex

27. november 2021

Igennem snart 2 år har BSF haft en aftale med føtex Ballerup Centret og føtex Lautrup om donering af pant til BSF. De...

Læs nyhed

BSF uddelte kage til sponsorerne

08. maj 2020

I disse tider er det vigtigt også at huske at tænke på dem, der støtter os. I BSF sætter vi rigtig stor pris på vore...

Læs nyhed

Præsentation af holdlederne på herresenior 1

24. februar 2024

Findes der en bedre måde at starte en weekend på end med en præsentation af de 3 holdledere på herresenior 1? Det men...

Læs nyhed

Sidste udebane træningskamp for herresenior 1

23. februar 2024

I morgen, lørdag, spiller herresenior 1 deres sidste udebane træningskamp mod Espergærde kl. 14:15. Herefter følger 2...

Læs nyhed

Præsentation af trænerne på herresenior 1

21. februar 2024

   

Læs nyhed

Træner- og spillerpræsentation på herresenior

20. februar 2024

Er du nysgerrig på at vide, hvem der udgør den nye trup på BSF herresenior 1 og lære dem alle lidt bedre at kende? Så...

Læs nyhed

BSF modtager 140.000 i støtte fra Team Ballerup

27. januar 2024

Ved den årlige nytårsfest for foreningerne i Ballerup Kommune, blev BSF atter i år kaldt på scenen for at modtage en...

Læs nyhed

”På dagen var de bedre end os”

21. november 2023

Sidste møde mellem BSF og ASA gav sæsonens første sejr i 1. division. Samme succes blev det ikke til i søndagens opgø...

Læs nyhed

Hæderligt nederlag til tophold

05. november 2023

Det lykkedes at score to gange mod B.93 trods sygdom og skader i truppen. Desværre var det ikke nok til at få point i...

Læs nyhed

Tre mål på 11 minutter giver sejr i Varde

02. november 2023

Lørdag hentede BSF point for anden weekend i træk, da holdet slog Varde 3-2. Efter at være kommet bagud kort inde i k...

Læs nyhed

Årets første hjemmestævne

07. februar 2024

Lørdag d.3 februar var det blevet tid til endnu et stævne, denne gang på hjemmebane i Ballerup Super Arena. BSF’ førs...

Læs nyhed

Første stævne efter julepausen

26. januar 2024

Lørdag d. 20 januar drog BSF Powerchair afsted mod Aalborg, til fjerde stævne i nuværende sæson. BSF spillede to kam...

Læs nyhed

Sidste stævne inden julepausen

07. december 2023

Lørdag d. 2 december var det tid til 3 stævne i sæsonen 2023/2024 inden julepausen. Turen gik til Aarhus og BSF havde...

Læs nyhed

2. stævne for BSF i sæsonen 2023/2024

21. november 2023

Lørdag d. 18. november var det tid til 2. stævne for BSF i sæsonen 2023/2024. Det foregik på hjemmebane og spillerne...

Læs nyhed

BSF modtager 140.000 i støtte fra Team Ballerup

27. januar 2024

Ved den årlige nytårsfest for foreningerne i Ballerup Kommune, blev BSF atter i år kaldt på scenen for at modtage en...

Læs nyhed

Julefrokost i sponsornetværket

11. december 2023

Den 30. november blev årets sponsorjulefrokost afholdt. Igen i år var det i Elverstuen hos Bryggeri Skovlyst med det...

Læs nyhed

Kunstgræsbanerne blev åbnet med fest, farver og sne

06. december 2023

Tirsdag den 28. november 2023 var en længe ventet dag for BSF, idet de nye kunstgræsbaner i Ballerup Idrætspark blev...

Læs nyhed

Kom til indvielse af kunstgræsbanerne den 28. november

16. november 2023

BSF ønsker at byde alle til indvielse af de nye kunstgræsbaner ved Ballerup Idrætspark, bag BSFs klubhus. Indvielsen...

Læs nyhed