Cookiepolitik

Privatlivspolitik for BSF


Ballerup-Skovlunde Fodbolds (BSF) dataansvar
Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort
fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til
bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi
sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.


Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
BSF er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.
Kontaktoplysninger:


Kontaktperson: Morten Skovboe
Adresse: Marbækvej 12
CVR: 33440804
Mail: info@bsfodbold.dk
Website: www.bsfodbold.dk


Behandling af personoplysninger
Vi behandler følgende personoplysninger:

Medlemsoplysninger:
- Almindelige personoplysninger:

  • Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse,
    indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse

Oplysninger om ledere og trænere:
- Almindelige personoplysninger:

  • Kontaktoplysninger som adresse, telefonnummer og e-mailadresse
  • Andre oplysninger om tillidsposter, andre hverv i relation til foreningen og bankkontonummer

- Personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse:

  • CPR-nummer
  • Oplysninger om strafbare forhold ved indhentelse af børneattest

Her indsamler vi oplysninger fra
Normalt får vi oplysningerne fra dig. I nogle tilfælde kan der være andre kilder:

• Offentlige myndigheder, f.eks. nødvendige skatteoplysninger ved udbetaling af
løn
• Idrættens hovedorganisationer, f.eks. oplysninger om klubskifter, karantæner
og kursusdeltagelse


Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig grund.
Lovlige grunde til behandling er særligt:
• Foreningens berettigede (legitime) interesser i at behandle dine oplysninger (interesseafvejningsreglen)
• At det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt med dig
• Behandling efter lovkrav
• Behandling med samtykke


Formålene:
1) Formål med behandling af medlemsoplysninger:
• Foreningens medlemshåndtering, herunder kontingentopkrævning
• Som led i foreningens idrætsaktiviteter og andre aktiviteter, herunder
planlægning, gennemførelse og opfølgning
• Opfyldelse af lovkrav, herunder folkeoplysningsloven
• Levering af varer og ydelser du har bestilt
• Administration af din relation til os


2) Formål med behandling af oplysninger på ledere og trænere:
• Håndtering af trænernes og ledernes hverv og pligter i foreningen
• Overblik over og forbedring af erfaringer og kompetencer, herunder kurser
• Opfyldelse af lovkrav
• Udbetaling af løn, godtgørelser, refusioner og lignende
• Administration af din relation til os


Vi behandler kun personoplysninger ud fra legitime interesser

I det omfang vi behandler dine medlemsoplysninger på baggrund af interesseafvejningsreglen, vil denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime)
interesser som:
• Udøvelse af idrætsaktivitet, herunder udfærdigelse af holdkort, holdopstillinger,
interne resultatlister m.v.
• Håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne m.v., herunder
i forhold til generalforsamling
• Opfyldelse af medlemspligter, herunder opkrævning og betaling af kontingent
m.v.
• Afholdelse af sociale arrangementer, sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter
• Brug af situationsbilleder taget i foreningen, der afbilder en konkret aktivitet eller
situation i foreningen
• Videregivelse af dine almindelige personoplysninger til specialforbund i DIF, til
DGI samt til DGI’s landsdelskontorer, i relevant og nødvendigt omfang i forbindelse med idrætsaktivitet
• Da foreningen er medlem af idrætsorganisationer, sker der videregivelse af oplysninger om ledere og træner til disse, for at ledere og trænere kan modtage
information og aktivitets- og kursustilbud fra disse idrætsorganisationer
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger også i en periode efter din udmeldelse af foreningen
• Af hensyn til kontaktmuligheder kan der for børn og unge under 18 år behandles
oplysninger om forældrene
• Bevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende

Samtykke
Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet lovligt
grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i sjældne tilfælde
er nødvendigt for at behandle dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet
ovenfor.
Hvis vi indhenter dit samtykke, er det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til
enhver tid trække det tilbage ved at give os besked om det.
Når vi indhenter personoplysninger om børn og unge, foretager vi en vurdering af, om
barnet selv er i stand til at afgive de pågældende personoplysninger. Hvis ikke, indhenter vi samtykke fra en forælder. Vores udgangspunkt er 15 år.
Indsamler vi personoplysninger på børn via informationstjenester (apps og sociale medier), kan børn fra og med de er fyldt 13 år selv afgive samtykke.

Videregivelse af dine personoplysninger
I forbindelse med idrætsaktivitet sker der videregivelse af oplysninger om deltagelse og
resultater til relevante idrætsorganisationer.
Der sker videregivelse af oplysninger om ledere og trænere i relevant omfang til idrætsorganisationer, som foreningen er medlem af.
Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit samtykke.


Opbevaring og sletning af dine personoplysninger
Vi har forskellige behandlingsformål og opbevaringsperioder alt efter, om vi behandler
dine personoplysninger som medlem af foreningen, som ulønnet leder eller træner eller
som lønnet leder eller træner:

Medlemmer:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra medlemskabets ophør og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 3 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen

Ulønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 1 år efter dit virke er ophørt

Lønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Bogføringsbilag, herunder f.eks. lønbilag, skal gemmes i 5 år fra udløbet af det
regnskabsår, som bilaget drejer sig om
• Andre relevante oplysninger til opfølgning og stillingtagen til eventuelle krav
gemmes i 5 år efter arbejdet er ophørt
Vi opbevarer dog oplysninger på såvel medlemmer, ledere og trænere til statistik og
lignende, så længe de har historisk værdi.

Dine rettigheder
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler
personoplysninger om dig:
• Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
• Retten til indsigt i egne personoplysninger
• Retten til berigtigelse
• Retten til sletning
• Retten til begrænsning af behandling
• Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
• Retten til indsigelse
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling,
ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald
ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver
tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted. Ved væsentlige
ændringer vil du modtage meddelelse herom.

 

Nyt fra Kvindesenior 1

23. juli 2021

Så starter den nye sæson snart og kvindeseniorholdet har nu trænet i en uge med mange nye ansigter på træningsbanen....

Læs nyhed

Nyt trænerteam på herresenior 1

21. juli 2021

I mandags tog HS1 hul på træningen til 2021/2022. Skuffelsen over nedrykningen til Sjællandsserien er vasket af, og v...

Læs nyhed

BSF piger årgang 2008 søger nye holdkammerater.

19. juli 2021

BSF U14 Liga 1 holdet skal så småt til at starte forberedelserne til efterårssæsonen og vi kunne godt bruge nogle fle...

Læs nyhed

Portræt af holdets jernhårde lady Sophie Braendbyge

05. juli 2021

Sophie er 31 år og her kan i læse lidt om, hvem hun er og hvad hans holdkammerater siger hun er god til på banen. So...

Læs nyhed

BSF uddelte kage til sponsorerne

08. maj 2020

I disse tider er det vigtigt også at huske at tænke på dem, der støtter os. I BSF sætter vi rigtig stor pris på vore...

Læs nyhed

Sponsorarrangement med Stig Tøfting

25. november 2019

Vi afholdte i torsdags et fantastisk arrangement, hvor spillere og ledere fra både BSF herrer og kvinder også deltog,...

Læs nyhed

Netværksmøde hos Ballerups borgmester Jesper Würtzen

28. oktober 2019

Der blev givet et fint indblik i visionerne for Ballerup Kommune, da BSFs sponsorer var inviteret til morgennetværksm...

Læs nyhed

Gourmet-middag for BSF Erhvervsklub

27. september 2019

Tak til Torvets Brasserie for en fantastisk gourmetaften Totaloplevelse var i særklasse, og BSF netværk hyggede sig,...

Læs nyhed

Nyt trænerteam på herresenior 1

21. juli 2021

I mandags tog HS1 hul på træningen til 2021/2022. Skuffelsen over nedrykningen til Sjællandsserien er vasket af, og v...

Læs nyhed

2-0 sejr efter en vaklende indsats

18. juni 2021

Vi fik endnu en sejr i hus efter en noget haltende præstation. Vi kom ikke rigtig op i gear, da dommeren fløjtede kam...

Læs nyhed

3 points yderligere sat ind på kontoen efter moden indsats

10. juni 2021

Vi fik alle 3 points med hjem til Ballerup efter en yderst fornem præstation mod et godt B 1908 hold. Holdet præstere...

Læs nyhed

Sejr på 2-1 over Greve

04. juni 2021

Vi spillede søndag mod Greve hjemme i Gryden foran egne tilskuer igen. De har i den grad været savnet, og det var mul...

Læs nyhed

Nyt fra Kvindesenior 1

23. juli 2021

Så starter den nye sæson snart og kvindeseniorholdet har nu trænet i en uge med mange nye ansigter på træningsbanen....

Læs nyhed

BSF piger årgang 2008 søger nye holdkammerater.

19. juli 2021

BSF U14 Liga 1 holdet skal så småt til at starte forberedelserne til efterårssæsonen og vi kunne godt bruge nogle fle...

Læs nyhed

Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) søger trænere

01. juli 2021

Ballerup-Skovlunde Fodbold er netop blevet rangereret som nummer 1 i Danmark i forbindelse med tildeling af den nye p...

Læs nyhed

Taber 2-3 efter god fight i årets sidste kamp

21. juni 2021

Årets sidste kamp blev også den varmeste, da Ballerup-Skovlunde gæstede Østerbro lørdag eftermiddag. Det forhindrede...

Læs nyhed

Portræt af holdets jernhårde lady Sophie Braendbyge

05. juli 2021

Sophie er 31 år og her kan i læse lidt om, hvem hun er og hvad hans holdkammerater siger hun er god til på banen. So...

Læs nyhed

Portræt af holdets grand old man Kasper Moesgaard Christiansen

09. juni 2021

Kasper er 30 år, og her kan i læse lidt om, hvem han er og hvad hans holdkammerater siger han er god til på banen. K...

Læs nyhed

Portræt af vores anfører Daniel Egeberg

22. april 2021

Daniel er 26 år, og her kan i læse lidt om, hvem han er og hvad hans holdkammerater siger han er god til på banen. D...

Læs nyhed

Endnu et portræt af en ny spiller: Andreas Rasmus Nørager

23. marts 2021

Andreas er 28 år, og her kan I læse lidt om, hvem han er og hvad hans holdkammerater siger om ham. Andreas siger sel...

Læs nyhed

BSF inviterer til åbne golfmesterskaber 2021

20. juni 2021

Så er det blevet tid til afholdelse af BSFs åbne golfmesterskaber. Eventet foregår fredag den 24. september med star...

Læs nyhed

OK støtter sporten med ekstra 30% - du kan hjælpe BSF!

20. maj 2021

OK har igen i år valgt at støtte sporten med ekstra 30 %. Du kan derfor hjælpe BSF ved at tanke hos OK og hvis du yde...

Læs nyhed

Ballerup-Skovlunde Fodbold og Keepers har indgået samarbejde

02. marts 2021

BSF og Keepers har indgået samarbejde om levering af målmandshandsker til klubbens 1. hold. Aftalen henvender sig pr...

Læs nyhed

UDSKUDT - Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2020

29. december 2020

På grund af den nuværende situation med nedlukning, bliver vi desværre endnu en gang nødt til at udskyde generalforsa...

Læs nyhed