Cookiepolitik

Privatlivspolitik for BSF


Ballerup-Skovlunde Fodbolds (BSF) dataansvar
Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort
fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til
bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi
sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.


Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
BSF er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.
Kontaktoplysninger:


Kontaktperson: Morten Skovboe
Adresse: Marbækvej 12
CVR: 33440804
Mail: info@bsfodbold.dk
Website: www.bsfodbold.dk


Behandling af personoplysninger
Vi behandler følgende personoplysninger:

Medlemsoplysninger:
- Almindelige personoplysninger:

  • Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse,
    indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse

Oplysninger om ledere og trænere:
- Almindelige personoplysninger:

  • Kontaktoplysninger som adresse, telefonnummer og e-mailadresse
  • Andre oplysninger om tillidsposter, andre hverv i relation til foreningen og bankkontonummer

- Personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse:

  • CPR-nummer
  • Oplysninger om strafbare forhold ved indhentelse af børneattest

Her indsamler vi oplysninger fra
Normalt får vi oplysningerne fra dig. I nogle tilfælde kan der være andre kilder:

• Offentlige myndigheder, f.eks. nødvendige skatteoplysninger ved udbetaling af
løn
• Idrættens hovedorganisationer, f.eks. oplysninger om klubskifter, karantæner
og kursusdeltagelse


Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig grund.
Lovlige grunde til behandling er særligt:
• Foreningens berettigede (legitime) interesser i at behandle dine oplysninger (interesseafvejningsreglen)
• At det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt med dig
• Behandling efter lovkrav
• Behandling med samtykke


Formålene:
1) Formål med behandling af medlemsoplysninger:
• Foreningens medlemshåndtering, herunder kontingentopkrævning
• Som led i foreningens idrætsaktiviteter og andre aktiviteter, herunder
planlægning, gennemførelse og opfølgning
• Opfyldelse af lovkrav, herunder folkeoplysningsloven
• Levering af varer og ydelser du har bestilt
• Administration af din relation til os


2) Formål med behandling af oplysninger på ledere og trænere:
• Håndtering af trænernes og ledernes hverv og pligter i foreningen
• Overblik over og forbedring af erfaringer og kompetencer, herunder kurser
• Opfyldelse af lovkrav
• Udbetaling af løn, godtgørelser, refusioner og lignende
• Administration af din relation til os


Vi behandler kun personoplysninger ud fra legitime interesser

I det omfang vi behandler dine medlemsoplysninger på baggrund af interesseafvejningsreglen, vil denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime)
interesser som:
• Udøvelse af idrætsaktivitet, herunder udfærdigelse af holdkort, holdopstillinger,
interne resultatlister m.v.
• Håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne m.v., herunder
i forhold til generalforsamling
• Opfyldelse af medlemspligter, herunder opkrævning og betaling af kontingent
m.v.
• Afholdelse af sociale arrangementer, sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter
• Brug af situationsbilleder taget i foreningen, der afbilder en konkret aktivitet eller
situation i foreningen
• Videregivelse af dine almindelige personoplysninger til specialforbund i DIF, til
DGI samt til DGI’s landsdelskontorer, i relevant og nødvendigt omfang i forbindelse med idrætsaktivitet
• Da foreningen er medlem af idrætsorganisationer, sker der videregivelse af oplysninger om ledere og træner til disse, for at ledere og trænere kan modtage
information og aktivitets- og kursustilbud fra disse idrætsorganisationer
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger også i en periode efter din udmeldelse af foreningen
• Af hensyn til kontaktmuligheder kan der for børn og unge under 18 år behandles
oplysninger om forældrene
• Bevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende

Samtykke
Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet lovligt
grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i sjældne tilfælde
er nødvendigt for at behandle dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet
ovenfor.
Hvis vi indhenter dit samtykke, er det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til
enhver tid trække det tilbage ved at give os besked om det.
Når vi indhenter personoplysninger om børn og unge, foretager vi en vurdering af, om
barnet selv er i stand til at afgive de pågældende personoplysninger. Hvis ikke, indhenter vi samtykke fra en forælder. Vores udgangspunkt er 15 år.
Indsamler vi personoplysninger på børn via informationstjenester (apps og sociale medier), kan børn fra og med de er fyldt 13 år selv afgive samtykke.

Videregivelse af dine personoplysninger
I forbindelse med idrætsaktivitet sker der videregivelse af oplysninger om deltagelse og
resultater til relevante idrætsorganisationer.
Der sker videregivelse af oplysninger om ledere og trænere i relevant omfang til idrætsorganisationer, som foreningen er medlem af.
Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit samtykke.


Opbevaring og sletning af dine personoplysninger
Vi har forskellige behandlingsformål og opbevaringsperioder alt efter, om vi behandler
dine personoplysninger som medlem af foreningen, som ulønnet leder eller træner eller
som lønnet leder eller træner:

Medlemmer:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra medlemskabets ophør og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 3 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen

Ulønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 1 år efter dit virke er ophørt

Lønnede ledere og trænere:
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra ophøret af dit virke og i overensstemmelse med følgende kriterier:
• Bogføringsbilag, herunder f.eks. lønbilag, skal gemmes i 5 år fra udløbet af det
regnskabsår, som bilaget drejer sig om
• Andre relevante oplysninger til opfølgning og stillingtagen til eventuelle krav
gemmes i 5 år efter arbejdet er ophørt
Vi opbevarer dog oplysninger på såvel medlemmer, ledere og trænere til statistik og
lignende, så længe de har historisk værdi.

Dine rettigheder
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler
personoplysninger om dig:
• Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
• Retten til indsigt i egne personoplysninger
• Retten til berigtigelse
• Retten til sletning
• Retten til begrænsning af behandling
• Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
• Retten til indsigelse
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling,
ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald
ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver
tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted. Ved væsentlige
ændringer vil du modtage meddelelse herom.

 

Første stævne i sæson 19/20

18. september 2019

Lørdag d. 14/9 2019 var BSF i Aarhus til første stævne i denne nye sæson, og man kunne godt sepå spillet fra begge BS...

Læs nyhed

Tilbud om mad til generalforsamlingen

16. september 2019

Kære BSF medlemmer. Tirsdag d.24.september vil BSF cafeen i forbindelse med generalforsamlingen tilbyde de af je...

Læs nyhed

Endelig dagsorden samt indkomne forslag til ordinær generalforsamling 2019

16. september 2019

Den 24. september afholdes der ordinær generalforsamling. Stemmesedler udleveres fra klokken 19.30, mens generalforsa...

Læs nyhed

Nyt nederlag trods store chancer

16. september 2019

Ballerup-Skovlunde havde genfundet kampformen og spillede i store dele af kampen lige op mod Fortuna Hjørring. Allige...

Læs nyhed

Sponsorarrangement 26. august

28. august 2019

Der blev severet en god morgenmad kl. 07.30 hos Advodan, hvor Karina Lind Bertelsen tog godt imod selskabet. På morg...

Læs nyhed

BSF U10 Piger har fået ny tøjsponsor

09. april 2019

U10 Pigerne vokser og vokser - både i størrelse og antal. Derfor er det en fornøjelse, at vi kan præsentere HEJS.DK s...

Læs nyhed

Uafgjort blev resultatet i kampen mod Tårnby FF

15. september 2019

Slutresultatet blev 1-1 hjemme mod Tårnby FF. En kamp der kalder på en smule skuffelse over ikke at hive alle 3 poi...

Læs nyhed

Forrygende sæsonstart for U12-Talent drenge

13. september 2019

Vores talentfulde drenge på U12-Talent har haft en super start på den nye sæson og er således ubesejret efter hele 26...

Læs nyhed

Uskøn kamp ender med 3 points på kontoen

08. september 2019

En uskøn kamp endte med 3 point der luner dejligt. Ingen grund til at pakke noget som helst ind her efter kampen. V...

Læs nyhed

Velspillet kamp gav points på kontoen

01. september 2019

En kamp i varmen i Roskilde KFUM endte uden vinder, da vi spillede 1-1. En kamp med fuldt tryk på duellerne, masser a...

Læs nyhed

Kristrun Antonsdottir er ny kvinde i BSF

31. august 2019

Da Ballerup-Skovlunde løb ud til anden halvleg i sidste weekends kamp mod Brøndby, var det med debut til en helt ny s...

Læs nyhed

DBU 14 Talentcenter - BSF stærkt repræsenteret.

27. august 2019

Der var i søndags først samling på DBU Talentcenter Vest i Køge.BSF U14 havde hele 14 spillere med til samlingen som...

Læs nyhed

En vaskeægte kvindfolkepræstation

20. august 2019

Med hård opstartstræning tirsdag og torsdag - hvor sommerferierusten lige skulle bankes af - og to dejlige oplevelser...

Læs nyhed

Talentstævne – Stensballe 2019

20. august 2019

U14 deltog ligesom U12 og U16 i årets talentstævne. En turnering hvor de bedste hold fra landet deltager og derfor va...

Læs nyhed

Første stævne i sæson 19/20

18. september 2019

Lørdag d. 14/9 2019 var BSF i Aarhus til første stævne i denne nye sæson, og man kunne godt sepå spillet fra begge BS...

Læs nyhed

Sæsonopstart 19/20

13. september 2019

Torsdag d. 15. august mødte BSF Powerchair Football ind til en ny og spændende sæson med storgensynsglæde, mange nye...

Læs nyhed

Nomineringer til årets træner, årets ildsjæl og årets BSF'er

31. juli 2019

I forbindelse med den årlige afslutningsfest for trænere og ledere i BSF, skal der som altid kåres årets træner, året...

Læs nyhed

Åben træning BSF Powerchair Football d.17 august 2019

08. juli 2019

Kom og prøv vores sport! 💪 Spillerne, trænerne og holdleder stiller sig til rådighed under hele træningen. Der bl...

Læs nyhed

Tilbud om mad til generalforsamlingen

16. september 2019

Kære BSF medlemmer. Tirsdag d.24.september vil BSF cafeen i forbindelse med generalforsamlingen tilbyde de af je...

Læs nyhed

Endelig dagsorden samt indkomne forslag til ordinær generalforsamling 2019

16. september 2019

Den 24. september afholdes der ordinær generalforsamling. Stemmesedler udleveres fra klokken 19.30, mens generalforsa...

Læs nyhed

Velkommen til Klubaften

13. september 2019

Tirsdag den 17.9 og onsdag den 18.9 inviterer BSF og Sport Direct til klubaften i BSF klubhus. I vil i tidsrummet 16...

Læs nyhed

Status på samarbejdet med Brøndby Masterclass

08. september 2019

I BSF er vi glade for samarbejdet med Brøndby IF på drengesiden, hvor vores trænere i den grad har taget samarbejdets...

Læs nyhed