Velkommen til vores 2 nye børneudviklingstrænere

Velkommen til vores 2 nye børneudviklingstrænere

Skrevet af: BSF
11. januar 2024

I BSF starter vi det nye år ud med at præsentere vores 2 nye børneudviklingstrænere, der skal være med til at drive vores fokus på udvikling af den gode børnefodbold.

Børnefodbold er i segmentet fra U5 – U12, hvorefter der er talte om ungdomsfodbold pr. definition.

De 2 nye børneudviklingstrænere vil køre et tæt parløb og være en del af den sportslige ledelse i BSF på drengesiden og indtræder i det sportslige udvalg, som derudover tæller Talentchef (Michael Meldgaard) og Ungdomsformand (Kenn Hillmann).

Med særlig fokus på det yngste segment fra U5-U9 har vi ansat Nicolai Hermansen.

Foto: Nicolai Hermansen

Nicolai er for mange et kendt ansigt i fodboldens miljø, hvor han i mange år har været et omdrejningspunkt omkring mange ting i Herstedøster IC.

Han er 32 år og bor i Glostrup med sin ægtefælle og deres 2 børn. Han har igennem 18 år været fodboldtræner og med den praktiske erfaring opnået en UEFA B-licens samt fodboldanalytiker niveau 1. Derudver har han en BA. i Sport, event og leisure management.

Nicolai udtaler, at han glæder sig meget til at starte som børneudviklingstræner og være med til at fortsætte udviklingen af børneafdelingen igennem leg med bold, fokus på træner kompetencer og via positivt bidrag at udvikle spillerne og deres glæde ved fodbolden.

I segmentet fra U10-U12 har vi ansat Sonny Fernandez, der er et kendt ansigt i BSF, hvor han har haft forskellige roller. Sonny udtaler følgende om sin ansættelse som børneudviklingstræner: "Nu har jeg været aktiv som træner i sportens verden i mere end 15 år i alt lige fra Parasport (handicapidræt) og de seneste 11 år indenfor fodboldens verden.

Det har budt på mange spændende projekter og ikke mindst oplevelser - stærkest står 3 danske mesterskaber og deltagelse i Champions League for BSF med Powerchair afdelingen.

Efterfølgende har jeg opnået erfaring fra ungdomsfodbolden på klubbens pige- og senest drengeside hos U16/17 og har erfaring fra både bredde- og eliteniveau.

Jeg motiveres af udvikling, spændende projekter og det at arbejde med mennesker.  I det private er jeg gift og har 2 drenge på henholdsvis 4 år og 6 måneder og har senest arbejdet som underviser på en efterskole. Min uddannelsesmæssige baggrund er en kandidat indenfor Arbejdslivs-, organisationsudvikling og socialpsykologi samt Team og procescoach.

Når så der opstod en mulighed for at blive Børneudviklingstræner med fokus på det yngste segment op til U12 drenge, hvor jeg kan kombinere flere interesser, så var tiden inden til nye udfordringer og jeg glæder mig til at blive en endnu større del af BSFs rejse”.


Foto: Sonny Fernandez

Vi glæder os til at til at få Nicolai og Sonny i gang på banerne og de vil i den næste tid kommer rundt omkring til træning og hilse på – tag godt imod dem.