”En revanche for sæsonen”

”En revanche for sæsonen”

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
26. oktober 2019

Den første sejr i Gjensidige Kvindeliga mangler stadig for Ballerup-Skovlunde, men det er der mulighed for at ændre på, når lørdagens modstander er Odense Q.

BSF måtte desværre vinke farvel til Sydbank KvindePokalen i denne uge efter et nederlag til Sundby. Fokus er nu tilbage på Gjensidige Kvindeliga, hvor den første sejr fortsat jagtes.

”Efter kampen mod Kolding på udebane lavede vi en aftale om at én sejr resten af sæsonen var mere realistisk end slutspillet, og det er stadig det, vi skal gå efter,” siger Ida Olesen.

Kampen mod Kolding, der endte 2-0 til koldingenserne, ligger næsten en måned tilbage. Siden den har BSF blot spillet én kamp i ligaen, nemlig 0-4-nederlaget til Fortuna Hjørring. Nu gælder det kampen mod Odense Q.

”Det er oplagt at jagte sejren mod Odense. Især efter kampen mod Sundby. Det er nu, vi skal rejse os og få selvtillid, vi kan bygge videre på. Det er nu, vi skal gå efter de tre point,” siger Ida Olesen.

”Et svært hold at møde”

Odense Q ligger i øjeblikket på en 7. plads, men har gennem sæsonen også taget overraskende sejre som eksempelvis mod Fortuna Hjørring. Derfor bliver det heller ikke nogen nem opgave, pigerne står overfor lørdag.

”Odense bliver er svært hold, for de scorer mange mål. De har for eksempel Cecilie Fløe, der har gjort det rigtig godt på den konto,” siger Ida Olesen.

Ligesom de andre hold, BSF fortsat mangler kampe mod, så har de allerede mødt lørdagens modstander tidligere på sæsonen. Odense Q var den allerførste modstander for BSF i indeværende sæson, og dengang endte det med et nederlag på 0-3.

”Det er en mulighed for revanche mod dem, men også overordnet for at få den første sejr, vi blev enige om at gå efter,” siger Ida Olesen.

Kampen spilles i dag lørdag kl. 13 på stadion i Ballerup Idrætspark.