Sikke en dag!

01. juni 2019
Til det første slutspilsstævne havde vi fornøjelsen at spille på hjemmebane i Ballerup Super Arena. Vi fik gæster fra Aarhus og Aalborg - og der kom mange mål

Første kamp mod Aarhus Rolling Devils 2 endte 16-0 til BSF💪

Vores anden kamp var mod Aalborg Powerchair Football. Efter flot spil og kontrol over stort set hele kampen, sluttede den med en 7-0-sejr👊

Dagens allersidste kamp var mod vores titelduellanter Aarhus RD 1!
En meget spændende kamp, hvor kún 1 point skiller disse to hold til BSF’s favør.
Kampen bølgede frem og tilbage, og tilskuerne kunne mærke intensiteten fra start til slut.
Første halvleg endte 1-0 til Aarhus efter et straffespark begået indenfor de første 10 minutter.
Anden halvleg startede med bulder og brag, hvilket resulterede en meget flot scoring efter ca 5 minutter.
1-1 sluttede kampen, så spændingen er fortsat intakt forud for 2. slutspil lørdag d. 4. Maj i Aarhus. 👍