Nederlag på 4-0 ude mod Ishøj

Skrevet af: Christian Jørgensen
07. oktober 2020

Vi var en tur i Ishøj i weekenden der endte ud i en resultatmæssig øretæve på 4-0. Én af forklaringer og måske den mest simple forklaring er, at når Ishøj har en dag, hvor de vælger at de gerne vil spille fodbold på, så er de voldsomt dygtige. Deres spillertrup tæller bunkevis af superligakampe og flere hundrede divisionskampe.

Vi var godt klar over, at vi skulle arbejde stenhårdt og være mere end normalt klar i hovedet, hvis der skulle point med hjem. Ishøj valgte så desværre samme dag, at de ville arbejde hårdt og være mentalt klar på at levere.

Bagud 2-0 efter 1. halvleg er det lidt op ad bakke. Vi havde bestemt chancer til, at lave mål i 1. halvleg, heriblandt et brændt straffe, men for at være helt ærlig, så skal vi være meget glade for at Oliver mellem stængerne havde taget handskerne rigtigt på. Oliver leverede en håndfuld af de helt store redninger denne eftermiddag.

I 2. halvleg arbejder drengene stadig hårdt, og et skud på stolpen, samt nogle halve og hele misbrugte chancer i deres felt, gjorde, at vi ikke fik scoret. Ishøj udnyttede så til gengæld vi sov i nogle situationer, og fik scoret yderligere 2 gange.

Jeg har sådan set ikke noget at sætte på spillernes indsats trods nederlaget. Det eneste vi bliver nødt til at være ekstra opmærksomme på, er koncentrationen gennem samtlige 90 min.

Nu venter en god og hård træningsuge inden Avedøre lægger vejen forbi gryden lørdag formiddag til et ekstremt spændende møde. Vi skal have en sejr, og hvis arbejdsindsatsen er den samme som i weekenden er jeg fortrøstningsfuld. Der kommer ikke nogen og forærer os point. Det er udelukkende op til os selv.