DBU Fodboldskole 2021 er skudt i gang
Foto: Iben Bagge

DBU Fodboldskole 2021 er skudt i gang

Skrevet af: Iben Bagge
02. august 2021

I dag tog vi hul på dette års DBU Fodboldskole i BSF. 

Mere end 150 glade børn mødte op kl. 9:00 og blev fordelt ud i deres grupper. Dagen startede med lidt regn, men det klarede hurtigt op og vejret var pænt resten af dagen.

Der var godt gang i den ude i de forskellige grupper. Der blev lavet øvelser, spillet kampe, spillet fodboldgolf og 3-på-stribe. 

Vi havde en rigtig god oplevelse af første dag på Fodboldskolen og vi håber at alle jeres børn har haft den samme gode start på ugen. Vi glæder os til endnu en dag i morgen med flere sjove og lærerige stunder.

Jeg er på anlægget og tager billeder hele ugen og de vil løbende blive lagt op her i denne nyhed.

 

Tirsdag:

I dag var det fotodag - altså holdbilleder og portrætbilleder. Hele formiddagen blev holdene derfor på skift sendt op for at få taget billeder af fotografen fra DBU. Nu bliver der jo taget billeder hele dagen, nu når jeg render rundt og det er virkelig også en fornøjelse. Jeg anser mig selv som værende heldig at være med sådan en uge her. At opleve en masse glade børn og deres kammeratskaber er fantastisk og jeg synes også det er herligt når de opdager mig og stiller sig op til diverse sjove billeder (beklager til trænerne for afbrydelsen af træningen :) ).

Jeg lærer også nye begreber. I dag var der en af de mindste drenge der sagde "jeg er næstførst" - den havde jeg ikke hørt før - det var ret sødt.

Jeg glæder mig til i morgen og til at se, hvad dagen bringer af sjove oplevelser med alle de skønne børn.

 

Onsdag:

I dag kom varmen, men på trods af den, var der stadig gang i den hele dagen og stadig med intensitet, sjov og masser af fodbold. Rigtig mange grupper var forbi på agilitybanen og på fodboldtennis banerne.

Jeg havde i dag fornøjelsen af, at have en lille assistent med mig rundt på anlægget og tage billeder.

 

Torsdag:

Det var temmelig varmt i dag sammenlignet med de foregående dage og derfor blev der holdt lidt ekstra drikkepauser i dag. Der var stadig godt gang i boldspillet og flere kampe blev afviklet i løbet af dagen. Efter frokost valgte 4 grupper at slå sig sammen (2 pigegrupper og to drengegrupper) for at spille kampe - drengene mod pigerne. Der var god intensitet på i kampene og der blev kæmpet godt af alle deltagere. 

 

Billeder fra DBU Fodboldskole 2021 kan findes her