Nederlag mod Frederikssund

Skrevet af: Christian Jørgensen
27. september 2020

1-3 stod der på tavlen efter kampen mod Frederikssund. Fortjent? Ja det kan man roligt sige. Vi mødte et hold der meget simpelt ville det langt mere end vi ville. De var langt stærkere i dueller, hurtigere i hovedet, løb stærkere end vores spillere og havde en gejst som vores drenge havde ladet blive hjemme.

Vi startede afventende og kom “planmæssigt” foran efter 12 minutter da Benge sparkede bolden i nettet fra kanten af feltet, efter et meget fint oplæg af Vu. Der var egentligt ok styr på tingene indtil vi i det 30’minut begår et fjollet straffe. Højtløftet arm i feltet giver alle dage straffe til modstander. Det gjorde det også i dag, og Frederikssund kunne udligne fra pletten. Efter udligningen satte gæsterne sig på kampen indtil pausen – dog uden at score yderligere. Hvorfor vi “allerede” begynder at hænge med hovedet efter udligningen, kender jeg på nuværende tidspunkt ikke svaret på.

En halvlegs snak der går på at skyde brystet frem, give den en skalle i duellerne, holde aftaler og bare give den fuld smæk. Vi må have ytret os på en måde som spillerne ikke forstod for, hvis ikke præcis det modsatte skete var det tæt på. Vi kom ikke stærkt ud til 2.halvleg. Det gjorde gæsterne i stedet. Efter 54 minutter gjorde de det til 2-1 indernes favør. Vi kom ærlig talt aldrig rigtig med i kampen igen. De scorede til 3-1 efter 71 minutter, og så var den kamp lukket da vi ikke kunne hive os selv op af sækken med et modsvar i form af mål, eller en tro / vilje til at det skulle være løgn og vi ville tilbage i kampen.

En mærkelig kamp fra vores side set i lyset af en fremragende indsats ugen forinden, der dog kun gav 1-1 mod Køge. Vi skal i trænerteamet have fundet ud af, hvordan vi kan få det bedste frem i spillerne inden næste uges svære opgave mod Ishøj. Spillerne må kigge sig i spejlet og vurdere om de virkelig føler, de gjorde alt, hvad de kunne mod Frederikssund. Hvis det er tilfældet (at de gjorde alt hvad de kunne), er Frederikssund uhyggelige gode. De var ihvertfald bedre i dag.

Nu venter en forhåbentlig god, og helt sikkert hård træningsuge, for drengene inden det går løs næste weekend. Vi skal op med hovedet og på med arbejdshandskerne, så er jeg til gengæld også helt sikker på vi leverer en brandkamp næste uge.

I pausen under dagens kamp, var BSFs Bankovenner på besøg, da de tidligere på året har doneret kr. 20.000,- til Herresenior 1. Formand Michael Falcham og anfører Mads Randrup takkede for støtten - på Coronamanér.