Weekendovernatning med BSF U10 drenge
Foto: Jacob Madsen

Weekendovernatning med BSF U10 drenge

Skrevet af: Jacob Madsen
14. oktober 2019

I weekenden den 28. – 29. september 2019 havde Trivselsudvalget for BSF U10 drenge arrangeret en weekend med overnatning i Fridrætten for drengene på årgangen. Ambitionen var at øge fællesskabsfølelsen på tværs af niveau. Efter at de forskellige hold havde været ude og spille kampe lørdag formiddag, ankom de til klubben kl 13, hvor der var sandwich og saftevand (de, der ikke kunne nå tilbage, fik serveret sandwich på udebanen). Udover socialt samvær var der planlagt forskellige aktiviteter i løbet af eftermiddag og aften, som intet havde med fodbold at gøre. I højt humør blev der bl.a malet BSF-bannere, bygget Legotårne, lavet sodavandsblindsmagning og efter aftensmaden, limbodans (med fornemt besøg af BSF’s maskot Super Bruce) og slikposer.

 

 

Kl 20 skulle alle ligge i deres sovepose og der blev læst godnathistorie. Hvis man tror, at man hjemmefra allerede kender alle undskyldningerne ikke at ligge i sin seng til tiden, kan man tro om igen. Kreativiteten og opfindsomheden på dette område er fantastisk – må gerne overføres til fodboldbanen! Alle faldt dog efterhånden til ro. Kl 7 søndag morgen var der, blandt drengene, kollektiv enighed om, at det da ikke var tidligt….Herefter var der morgenmad og klargøring til afhentning og kamp. Et hold, der ikke spillede lørdag, spillede kampe på hjemmebane kl 10, mens der var arrangeret interne kampe for de resterende deltagere. Alle kampe blev spillet på kunstgræsbanen, som var prydet med de nye BSF-bannere.

 

 

I løbet af weekenden var det en udfordring for nogle at drengene at været taget ud at de normale rammer med holdkammeraterne, men alle deltog med stort engagement. Blev fællesskabet styrket? Det tror vi bestemt, og vi vil gøre noget lignende igen.

 

 

Tak for lån af børnene, og en kæmpe tak til de forældre der stillede op til at lave frokost, kage, aftensmad, slikposer og morgenmad.

 

Mvh

Trivselsudvalget for BSF U10 drenge