Ny assisterende træner hos kvinderne
Foto: Nanna Wincentz Ludvig

Ny assisterende træner hos kvinderne

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
29. februar 2020

Der er i februar budt velkommen til et nyt ansigt i trænerstaben for elitekvinderne. Emil Bendtsen er tiltrådt som fysisk træner/assistenttræner.

Der er fuld fart på træningerne frem mod sæsonstart. Og Kasper Klarskov Nielsen har fået en ekstra til at få spillerne klar. Emil Bendtsen er i februar trådt til som fysisk træner samt assistenttræner for elitekvindeholdet.

”Da jeg fik tilbuddet om at komme hertil, kunne jeg ikke sige nej. Det er et spændende projekt at være med i, for med farvel til spillere og en ny træner er det lidt som at være med til at bygge et hold op fra bunden,” siger Emil.

Derudover ser han også frem til sæsonstarten.

”Det er fedt at kunne være med i kvalifikationsligaen og forhåbentlig også Kvindeligaen efter sommerferien. Det er målet og ambitionen,” siger han.

Emil Bendtsen har blandt andet en fortid som assisterende fysisk træner og assistenttræner for nogle af u16 og u18 i FC Nordsjælland, og derfor kendte han allerede Kasper. Ved siden af stillingerne i diverse fodboldklubber har han en bachelor i idræt og sundhed og er nu i gang med en kandidat i konkurrence og eliteidræt. Det engagement smitter også af på hans tilgang til fodbolden.

”Jeg kan lide at få lov til at gøre noget, der giver glæde, og at kunne være med til at få noget til at blomstre. Med truppen kommer det selvfølgelig meget til at handle om præstation og resultater, men det handler også om at udvikle pigerne, så de i sidste ende kan levere de nødvendige præstationer. Det handler også om arbejdet i at kunne skabe det optimale miljø til spillerne, så de kan dygtiggøre og udvikle sig,” siger Emil