2010 drengene havde ved torsdagens træning gæstetræner på besøg

Gæstetræner ved 2010 drengenes træning torsdag

Skrevet af: Kenn Hillmann
15. august 2020

2010 drengene havde ved torsdagens træning gæstetræner på besøg

Som led i samarbejdet med Brøndby Masterclass var TOP-centertræner Christian Sørensen forbi og varetog aftenens træning af A-gruppen, hvor han allerede kender 5 af drengene, som hver uge træner på topcenter Brøndby.

2010 og er en stor årgang i BSF og tæller mere end 50 drenge fordelt på hele 4 turneringshold i U11-rækkerne.

I forbindelse med træningen assisterede vores nye Head of coaching Kosma Zalewski.

Det var en fornøjelse at overvære træningen med en flok spændte og fokuserede drenge, som fik et træningspas af høj kvalitet, som var udfordrende og aldersrelateret.

TOP-centertræner Christian Sørensen udtalte efter aftenens træning, at årgang 2010 er rigtig spændende årgang i BSF og var godt tilfreds med træningen og tilkendegav at det arbejdes som laves i BSF har høj kvalitet, hvilket også ses tydeligt ved, at BSF uden sammenligning er den klub blandt samarbejdsklubberne efter etableringen af TOP-center har leveret flest spillere til Top-centret.

I BSF sætter vi pris på vores samarbejde med Brøndby Masterclass samarbejdet, som er til gavn for begge parter, hvor vores trænere tilbydes muligheder for udvikling samtidigt med at de drenge, som har behov for udfordringer udfordres på højt niveau.

Kosma Zalewski viste også tydeligt sine evner i trænerrollen og der er ingen tvivl om, at ansættelsen af ham i rollen som udviklingstræner i BSF vil rykke vores drengeafdeling yderligere.

Henover sæsonen vil der komme en fast Brøndby Masterclass træner til BSF og have klubtræning med vores U9-U12, samt Brøndby Masterclass Samarbejdet tilbyder en masse andre ting til vores spillere og trænere.

Som trænere I BSF kan I følge gruppen Brøndby Masterclass Samarbejdet - info til samarbejdsklubber.