Vi mangler dig!!

Vi mangler dig!!

Skrevet af: René Zedler
30. marts 2024

Ja, vi mangler faktisk ikke KUN dig. Vi mangler også dine venner og også gerne dine søskende og forældre.

Som du måske har set og hørt, så arbejder vi intenst på at gøre oplevelsen på Stadion (Gryden) til en kæmpe familieoplevelse, når vi spiller hjemmekampe. Vi har meget lang vej til vi når dertil og én af årsagerne er bl.a., at vi, til trods for at vi er mange gode mennesker på projektet, stadig mangler frivillige.

Vi udvider gradvist oplevelsen med forskellig tiltag, hvorfor vi også gradvist får behov for mange flere frivillige.

Pt. har vi brug for en stadion speaker/DJ ca. 2,5 time hveranden weekend til vores herresenior 1 hjemmekampe (forventeligt startende den 13. april kl. 11:00 i Gryden). Der er tale om 5 hjemmekampe inden sommerferien. 

Jobbet består udelukkende i at skabe liv og stemning på stadion, afspille musik ca. 30 min op til kamp. Afspille standard indløbsnummer når spillere og dommere går på banen. Annoncere holdopstillinger og sponsorer, scoringer undervejs i kampene, afspille musik i pausen og efter kampen annoncere næste hjemmekamp.

Skulle der være en lille stadionspeaker og/eller DJ gemt i dig, så tag endelig fat i Iben fra vores team management på ib@bsfodbold.dk.

Ps! Vi mangler også hænder til en masse andre aktiviteter når vi spiller i Gryden, så tag endelig fat i os, hvis du/I kunne tænke dig/jer at være en del af vores store familie, som vokser uge efter uge.