Sejren i turneringsstarten lader vente på sig

Skrevet af: Daniel Lilholm
21. august 2022

Udebane kamp mod Taastrup FC skulle blive kampen, hvor vi gerne skulle ud og vise, at vi er bedre end det vi leverede i sæsonpremiere hjemme i Gryden mod Birkerød.

Vi havde lagt op til, at vi skulle ud og spille fodbold langs tæppet og ikke søge duelspillet for meget, samt få noget mere bevægelighed ind i holdet. Der var skiftet lidt pladser inde centralt grundet skader og klarmeldinger fra spillere, der ikke var med i premieren. Derudover var der også sagt, at der skulle passion, glæde og seriøsitet med ind på banen.

Vi får faktisk en rigtig god start de første 10-15 min., hvor vi egentlig viser det vi gerne vil - spille fodbold og gerne over kanter og komme i et fyldt felt. I den periode sidder man med en god fornemmelse af at 0-1 målet nok skal komme. Vi skaber er par gode chancer men desværre mangler skarpheden. I midten af 1. halvleg overlader vi meget spil til Taastrup og sidder for langt fra i vores markeringer og pres og bliver ofte fanget centralt så de får et par muligheder. De har 1. halvlegs måske største chance for en scoring, men igen viser Vilfort sig fra sin gode side og redder os.

Jeg føler også lidt at spillet inde på banen bliver lidt påvirket af en rigtig skidt dommerpræstation, der ikke kan finde sin linje for, hvordan han vil lede kampen, hvilket giver en del frustrationer på banen og også ude på bænken. Vi går til pause med 0-0!

I pausen snakker vi om, at der skal lidt mere kommunikation og man skal stole på den lyd, der kommer bagfra. Vi skal også være ekstra obs på deres dybe løb, da det er der de ser farligst ud. Vi foretager en enkelt ændring og bytter Stubb med Woss!

2. halvleg starter egentlig igen rigtig godt og vi ligner et hold med tro på tingene og at målet nok skal komme til os. Vi sidder meget bedre i vores pres og opbakning bagfra er med, hvilket giver nogle muligheder i tiden 46-60 min. Men Taastrup viser sig farlige en enkelt gang, hvor debuten kommer i en 1 mod 1 med Vilfort, som igen redder os. På trods af deres store chance, formår vi at fortsætte og ikke lade os skræmme, og jeg sidder med en følelse af, at vores 0-1 mål snart må komme. Desværre bliver vi ramt af et gult kort og må spille 10 min. i undertal, hvilket betyder, at vi må stå lidt lavere og spare lidt energi og forsvare os lidt mere.

I perioden i undertal kommer vi til lidt chancer uden og være farlige. De sidste 10 min. bliver lidt lange og en smule spændende, for begge hold vil gå efter de 3 point. Vi viser os mest farlige med 2 “store” chancer, men skarpheden udeblev og derfor ender kampen desværre 0-0! En kamp vi måske havde en følelse af at kunne have vundet 4-3 set på chancer, men som Taastrup FC måske også ville tænke. Udover skarpheden fortsat mangler, var det en rigtig god 2. halvleg, hvor vi sad godt i vores pres, spillede fodbold langs græsset og virkelig var der for hinanden som et hold fremfor et individ.

Vi knokler videre og går stærkt erter 3 point på torsdag hjemme i Gryden.