Vanvittig sejr i Gryden  - nu venter OB i pokalen!

Vanvittig sejr i Gryden - nu venter OB i pokalen!

Skrevet af: Marko Rajovic
14. oktober 2020

I kampen mod Næstved, var vi på forhånd klar over, at dette ville blive en kamp, hvor vi skulle kæmpe samtlige minutter for at hive sejren hjem. Til taktikken, med en ny og god assistenttræner, havde vi snakket om, at det var altafgørende, at vi stod rigtigt på banen, og at vi i nogle perioder af kampen ville blive presset ret meget.

Kampen forløb egentlig som forventet – Næstved var mest på bolden, og vi fokuserede mest at alt på at stå godt på banen, og så tage de omstillinger som uundgåeligt ville komme. I den første periode af kampen var det ret åbenlyst, at Næstved spillede på lange bolde ned bag vores bagkæde. Der var god kommunikation, og en bund solid forsvarskæde som gjorde, at Næstved ikke for alvor fik de helt store chancer i første halvleg.

Det var ikke sådan at vi ikke havde nogle muligheder, fordi der var et par fine tilbud og optræk til chancer, men det forblev 0-0 ved pause. Ved 2. halvlegs begyndelse var kampbilledet mere eller mindre uændret. Det var først for alvor efter de 70 minutter, at Næstved begyndte at lægge et hårdere pres – der begyndte trætheden også at melde sig hos nogle af spillerne. Næstved havde et par rigtig store chancer – bl.a. en som Reus redder på stregen, og en anden, hvor deres kant på mærkværdigste vis får fumlet bolden forbi et tomt mål samt et mål, der blev underkendt. Vi havde også selv igen et par gode muligheder, men bolden ville ikke i mål.

2. halvleg sluttede ligeledes 0-0. Den forlængede spillede tid var uden de største chancer, men jeg har sjældent set os kæmpe så meget som vi gjorde, ikke så meget brok om ømme stænger, alle kæmpede røven ud af bukserne. Det betød selvfølgelig til sidst, at vi skulle i straffesparkskonkurrence, det kunne vel ikke være anderledes.

Straffesparkskonkurrencen var ligeså nervepirrende som hele kampen. To sikre spark fra Tide og Zeder som begge banker bolden ind i bag deres målmand, og derefter to brændte spark et fra hvert hold. Brøns gjorde dem kunsten efter, og sparkede sikker midt i mål, og herefter snupper Oliver igen et spark, hvorefter Woss så kunne afgøre det hele. Han stod selvfølgelig for presset, og smadrer bolden op i toppen af målet, og så udbrød jublen i Gryden. En helt vanvittig sejr!!

Vi er videre i Pokalen møder i næste runde Superligaholdet OB.