BSF holder åben træning for piger i årgang 04-08 i december og januar måned.

BSF holder åben træning for piger i årgang 04-08 i december og januar måned.

Skrevet af: Gert Sørensen Talentansvarlig
25. november 2020

BSF pige ungdomshold har efter en god efterårssæson så småt startet forberedelserne til forårssæsonen og har du lyst til at prøve kræfter med fodbold på højt niveau og blive en del af et inspirerende og udviklende talentmiljø hos en af de traditionsrige klubber inden for pige/kvindefodbold, så er muligheden her.

BSF åbner nemlig for at alle interesserede pigespillere kan komme og prøve sig af i klubben. Er du fra årgang 2004-2008, så er der mulighed for at komme og være med i løbet af december og januar måned – vi byder varmt velkommen.

Vi har både elitehold og breddehold i BSF, det er helt essentielt for os at vi kan tilbyde både elite- og breddefodbold til både kvinder og piger og vi ønsker at have minimum 2 hold i hver årgang da vi har den overbevisning at uden bredde ingen elite.

Stolte traditioner

BSF kvinde-pigeafdeling har stolte traditioner inden for kvinde- pigefodbold og har gennem de seneste 50 år haft mere end 100 spillere indenom de forskellige landshold, vi har tradition for at satse på kvinde/pigefodbold og vores hold er højt prioriterede i klubben.

Elitært træningsmiljø

Alle elitehold træner 3-4 gange om ugen og vores trænere har DBU træner licenser som svarer til en U18 DM klub, derudover er der tilknyttet fysiske trænere, målmandstrænere samt behandler team i form af massør og fysioterapeuter.

BSF har en Head of coaching med international erfaring som blandt andet er ansvarlig for udvikling af, samt sikre tråd i talentsektorens spillefilosofi og spillestilsprincipper fra U13 – U18, herunder ansvarlig for intern uddannelse af klubbens trænere i spillefilosofi m.m. samt en talentansvarlig som blandt andet er ansvarlig for klubbens talentudviklingsprogram, sportslig strategi og HR/personale spørgsmål.

Vi benytter VEO og XPS Network som en del af talentudviklingsmiljøet til udvikling af både trænere og spillere.

Elitepiger og uddannelse

Vi samarbejder med diverse uddannelses institutioner og kan derfor tilbyde morgentræning allerede fra 7 klasse og til og med endt gymnasial uddannelse og uddannelse er en naturlig del af udviklingssamtalerne som der holdes 2-3 af pr. år med den enkelte spiller.

Rejser/ture

Vores klub har fokus på at det sociale og fællesskab skal gå hånd i hånd med det sportslige også på tværs af årgange, hold og køn og hvor der er plads til både breddespilleren og elitespilleren, holdene deltager derfor i turneringer og stævner i ind- og udland.

Optræning

I vores kvinde-pige afdeling fra U13 er optræning en vigtig del af den enkelte spillers udvikling, optrænings aftaler sker i samarbejde mellem trænerne på de enkelte hold og spilleren, dog altid med spilleren i centrum og ud fra princippet 25-50-25 som beskrevet I DBU’s holdninger & handlinger.

Elitehold og trænere

Så har ovenstående givet dig blod på tanden og lyst til at prøve BSF af så kan du kontakte chef trænerne på de enkelte hold.

U13 (Årgang 08):

Kristian Stavad

Mail: kristianstavad@gmail.com

Mobil: 26845796

U14 (Årgang 07):

Kim Fisker

Mail: kim.fisker@leo-pharma.com

Mobil: 41371267

U16 (Årgang 05+06):

Brian Trolle

Mail: brian.trolle@hotmail.com

Mobil: 22504228

U18 (Årgang 03+04):

Per Agerholm

Mail: peragerholm@gmail.com

Mobil: 20654598

Holdene har i indeværende sæson spillet med i de bedste rækker under DBU Sjælland.

Træningstider se https://bsfodbold.dk/kvinder-piger/andet/traeningstider

De forventninger, man som spiller og forældre kan have til BSF:            

BSF skaber rammerne således, at spillerne føler sig godt tilpas, har trygge omgivelser og føler sig hjemme i BSF, både på og uden for banen.

BSF tilbyder spilleren et trænings- og kampniveau der bevirker, at spilleren vil kunne få de udfordringer, der er nødvendige for den videre udvikling.

BSF stiller kvalificerede trænere og gode faciliteter til rådighed som gør, at spilleren kan udvikle sig optimalt.

BSF er behjælpelig i situationer, hvor spilleren er i en evt. ”downperiode” og/eller er skadet.

Transition til kvindesenior

I BSF får ungdommen chancen når de bliver gamle nok, både vores førstehold i 1 division og vores 2 hold i kvindeserieøst består af mange unge spillere.

Følg pigefodbold i BSF
Følg også Pigefodbold i BSF på klubbens HjemmesideFacebookInstagram