"Vi skal være mere kyniske"

"Vi skal være mere kyniske"

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
25. august 2020

I aften spiller Ballerup-Skovlunde mod Fredensborg BI på udebane i 1. division. Siden 0-1-nederlaget mod Solrød i sidste kamp er fokus på offensiven kun blevet større.

BSF er stadig uden point efter to kampe, men Fredensborg har heller ikke haft det store held med at sikre point. Dagens modstander har ét efter deres 1-1 kamp mod Næsby i anden runde.

Men det er ikke her, spillernes største fokus er. Det ligger i stedet på det offensive spil.

”Til at starte med brugte vi tid på at komme over kampen mod Solrød, som vi følte var en uheldig kamp, hvor vi havde meget af spillet. Men til træning har vi fokuseret meget på den sidste tredjedel og få scoret det mål, vi har manglet i begge kampe, vi har spillet indtil videre,” siger Daniella Diaz.

Helt konkret har holdet haft svært ved at producere chancer og komme til afslutninger i de to første kampe, og derfor er det et særligt område, træningen har centreret sig omkring.

”Træningen har været fokuseret på, hvordan vi får skabt de store målchancer og får banket bolden i kassen,” fortsætter Daniella.

Rebecca Haren, der fik debut mod Solrød, siger det enkelt:

”Vi skal være mere kyniske.”

”Brug for en sejr”

I aftn går holdet endnu en gang efter en sejr. Det er den mentalitet, de også har haft i de andre kampe, hvor nullet har været holdt ofte langt ind i kampen.

”Vi har brug for som hold at få en sejr. Vi har både to nederlag fra 1. division og ingen sejre fra kvalifikationsligaen, så det er vigtigt at komme fra aftenens kamp med en sejr. Det vil gøre en kæmpe forskel for os,” siger Daniella Diaz.

Begge spillere ser også en god mulighed for, årets første turneringssejr kan komme i aften.

”De har også tabt to gange ligesom os, og flere gange har det vist sig, at et mål kan være nok for at få en sejr. Så det kæmper vi efter. Samtidig har vores defensiv fungeret godt, men vi har stadig set på, hvordan vi kan forbedre det endnu mere,” siger Daniella Diaz.

De lover også, at de første resultater ikke vil påvirke pigerne i aften.

”Når vi går ind til kampen, er den forrige glemt og alt fokus på kampen, der venter. Og alt andet end tre point i aften vil ikke være godt nok,” slutter Rebecca Haren.

Kampen spilles på Fredensborg Stadion i aften tirsdag 25. august, kl. 18.30. Scoren kan følges på kvindeliga.dk.