Årets pigeungdomsspiller i BSF
Foto: Lærke Rasmussen og talentansvarlig Gert Sørensen

Årets pigeungdomsspiller i BSF Lærke Rasmussen.

Skrevet af: Gert Sørensen
02. juli 2020

Denne pris er klubbens højeste pigeungdomspris og gives som regel til en spiller af ældste årgang på højeste niveau. Blandt tidligere modtagere af denne pris kan nævnes Agnete Nielsen, Kamilla Karlsen, Pernille Larsen, Julie Bank Weltz og Sophia Nordby, alle spillere som har spillet/spiller på klubbens bedste kvindehold.

Talentansvarlig Gert Sørensen udtaler:
“I år står der Lærke Rasmussen på pokalen og Lærke modtager pokalen efter en flot sæson hvor hun var med til at vinde U18 øst rækken.

Lærke har været medlem at klubben siden 2007 og startede i det der dengang hed Skovlunde IF. Da klubben i 2010 blev til Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) fulgte Lærke med og Lærke har været en sikker sidste skanse for alle de hold hun har spillet på gennem de mange år i klubben og jeg har selv haft fornøjelsen af at være træner for Lærke i flere omgange.

Lærke har en positiv indstilling, er utrolig træningsparat, hårdt arbejdende og god til at tage sig af nye spillere i truppen. Lærke er meget vellidt blandt sine holdkammerater i truppen og i klubben generelt. Det er meget fortjent, at Lærke modtager denne fornemme pris og det gælder mig rigtig meget da jeg som tidligere nævnt har været træner for Lærke og har kendt Lærke siden 2009.

Hun har de seneste sæsoner været en del af anførergruppen på U18, en rolle hun har udført til stor gavn for trænerteamet og truppen.

Lærke er derudover et rigtigt klubmenneske. Hun stiller altid op når klubben eller holdet har brug for det. Det er ligegyldig om det er som træner i en af samarbejdsklubberne, som træner på vores pige camps eller som målmandstræner for de mindste.

Vi ønsker Lærke alt held og lykke i fremtiden i kvindesenior afdelingen, og vi glæder os til at følge hende efter sommerferien som senior spiller i BSF.