Kompetence-træning i BSF

Kompetence-træning i BSF

Skrevet af: Kristina Kragh Kanstrup
11. april 2023

Vi er glade for at kunne sparke gang i kompetence-træningen i BSF. Fra uge 16 starter der hver onsdag to hold op, som vil få en times kompetence-træning på meget højt niveau.

Til at stå for denne træning har vi lavet en aftale med italienske Fabio Mazzone, der er uddannet A-licens træner og samtidig vil stå for teknisk træning på U13 & U14 hver fredag, og to gange ugentligt være assistent omkring U18-truppen.

- Jeg er meget glad for at have fået Fabio ind til denne opgave, da han er en af de absolut dygtigste på dette område. Han kommer med en fantastisk masse erfaring i rygsækken fra forskellige lande og fodboldkulturer, og han er virkelig dygtig på området omkring udvikling af den enkelte spiller, udtaler Head of Coaching i BSF Kenneth Nielsen.

Til daglig arbejder Fabio Mazzone som assistent i Fremad Amager i 1.division samt spillerudvikling i RB Køge på børnesiden. Han har erfaring med sig fra den bedste cypriotiske liga, engelske Q.P.R., samt som assistent på U15 og U21-landsholdene i Litauen.

Kompetence-træningen vil køre 9 onsdage frem til sommerpausen, og forhåbentlig kan det udbygges til at køre endnu flere dage efter sommeren.

- Vi håber at kunne udvide konceptet, fra de nuværende 18 spillere der alle spiller i BSF til daglig, til også at kunne tilbyde denne top-træning til andre træningsparate og interesserede spillere fra andre klubber i området, siger Kenneth Nielsen.

Målet med træningen er, at give spillerne en masse redskaber indenfor det tekniske felt, 1v1 og andre af disse kompetencer, som man så tit i en kamp har brug for på banen.