Skrevet af: Freja Vestfred og Nanna Wincentz Ludvig
05. november 2023

Det lykkedes at score to gange mod B.93 trods sygdom og skader i truppen. Desværre var det ikke nok til at få point i årets sidste hjemmekamp.

Freja Vestfred sætter her ord på kampen:

”Lørdag formiddag mødte vi B.93, som ligger på andenpladsen i vores række. Vi vidste derfor, vi skulle ud og møde en god modstander. Ugen op til kamp har været meget anderledes, da vi som trup har været ramt af sygdom og skader, hvilket gjorde vores forudsætninger for kampen mere udfordrende.

Vi kommer til gengæld godt fra start med et godt tempo og et stærkt pres. Vi holder B.93 fra de store chancer indtil det 26. minut, hvor de bringer sig foran 0-1 og 10 minutter efter 0-2. Vi begynder at lave flere individuelle fejl, hvilket koster mod et hold som B.93, der har nogle gode individualister. Men vi svarer igen allerede minuttet efter deres anden scoring, da Gylling får lagt en god bold i dybden til Malin, der sparker bolden i kassen. Vi går til pause med stillingen 1-2.

Starten af anden halvleg kommer vi rigtig godt ud til og får scoret på et rigtig godt løb fra Rosell, der afleverer til Malin, som får den lagt af til Stolze, der udligner til 2-2. Vi ender dog med at måtte se os slået 2-4 af et hold, som bare har en masse gode individuelle kvaliteter.”

I rundens øvrige kampe vandt Varde for første gang i to måneder, da de slog det absolutte bundhold Sundby med 4-2. Østerbro tilbageerobrede tredjepladsen med en 1-0-sejr over Næstved, mens ASA tabte 1-3 til topholdet OB Q. Derfor er det også tæt på afgjort, hvem der skal spille om kvalifikation til Gjensidige Kvindeliga til foråret, og hvem der skal i 1. divisions slutspil. ASA har fortsat en matematisk chance for at bytte plads med Næstved i kvalifikationen, men ellers skal BSF spille slutspil mod Varde og Sundby fra 1. division.

BSF skal først i aktion igen søndag 19. november, når turen går til Aarhus, hvor ASA tager imod i næstsidste spillerunde. Kickoff er kl. 13.30.