Herresenior gør klar til sæsonstart og pokalkamp
Foto: Iben Bagge

Herresenior gør klar til sæsonstart

Skrevet af: Iben Bagge
29. juli 2023

Tirsdag den 25. juli startede herresenior op med træning igen efter en god lang sommer.

Vi lagde i dag hårdt ud med en træningskamp ude mod Herstedøster, som netop er rykket ned fra Danmarksserien. Det blev til uafgjort 3-3. Den 5. august kl. 10:00 spiller vi endnu en træningskamp ude mod Solrød.

Tirsdag den 8. august kl. 18:00 tager vi så imod Hillerød Fodbold Elite i Gryden. Det er første runde af Oddset Pokalen og vi håber, at mange vil komme og støtte drengene. Der kan købes billetter allerede nu via https://boldbillet.dk/show/event/bsf-vs-hilleroed-fodbold-elite-8-aug-2023. Medlemmer af BSF og børn under 18 år er gratis.

I dagene 10. og 12. august spilles der traditionen tro Måløv Cup. Vi spiller første kamp den 10. august kl. 17:30 mod Måløv Boldklub. Sidste kamp spilles den 12. august enten kl. 13:00 eller 15:00 afhængigt af udfaldet af kampen mod Måløv.

Vi ser frem til også at byde jer velkommen i en nyrenoveret stadionkiosk, som vi har knoklet med at få klar til første kamp. I anledningen af renovationen har vi også givet den et nyt navn – så vi præsenterer for at holde Gryden i kog, præsenterer vi nu ”Komfuret”!
Vi har også benyttet lejligheden til at udvide sortimentet, så kom og se hvad vi kan byde på – priserne er gode og der er helt sikkert noget, der frister!