Forløsende sejr & over en håndfuld mål

Skrevet af: Christian Jørgensen
07. maj 2023

Vi var taget til Liria for at jagte en sejr, det gode spil og mål. Vi fik for en gangs skyld fuld valuta med for pengene, da dommeren fløjtede for sidste gang. Dog var det ikke uden en stor håndfuld uudnyttede chancer. Chancer som vi har haft de sidste mange kampe og ikke har scoret på. Med det sagt er vi voldsomt glade for alligevel at lave 6 mål og spille en rigtig god gang fodbold.

Kampen startede med os på bolden. Vi spillede chanceskabende fodbold og fik hurtigt spillet os frem til 2 store chancer med bolde på tværs i Liria’s felt. Dog skal deres målmand også roses for at finde 2 gode redninger frem. Vi knoklede på og bølgede ned mod deres mål. Kom til mange store afslutningsmuligheder, men som før i denne sæson, manglede den sidste skarphed / held til at bolden krøb over stregen. Vi fik dog hul på bylden da Vu opmærksomt opsnappede bolden i deres felt, og deres målmand fik begået straffe. Det straffe omsatte Tide sikkert, og så stod den omsider 1-0 til BSF efter 23 minutter spillet. Vi fik stadig spillet os frem til chancer i den resterende tid af halvlegen, men gik til pause med 1-0. Liria var farlige 1 gang i vores felt, da Vilfort gled idet han skulle sparke bolden væk. Liria manglede heldigvis også skarphed, og derfor var det altså 1-0 BSF til pause.

Pausen brugte vi på at fremhæve alt det der fungerede i 1. halvleg. Samtidig bad vi om en anelse mere koncentration i afslutningsspillet. Det fik vi heldigvis.

2. halvleg startede som den foregående med os på bolden, der bølgede mod deres mål. Efter et par chancer var Lentz på pletten og scorede til 2-0. Ikke den sværeste at sparke ind men en chance vi før har misbrugt. Stor jubel hos Lentz der kom på tavlen igen, og stor jubel på bænken over (endelig) også at score til 2-0, da det giver noget mere ro i maven. Efter 59 minutter ville Woss også bidrage til målfesten. Med en følt hård inderside lagde han den helt op i krydset 4 meter uden for feltet.

Så meldte Tide sig ind på målscorer kontoen igen med 2 mål på 6 minutter. Kampen var lukket men der var lige et mål mere i os den dag. Wael / Brøns scorede sammen da Brøns nærmest retter afslutningen fra Wael af og den stryger i målet. Jeg ved ikke om de er blevet enige om hvem der skal krediteres, men jeg giver gerne dem begge målet.

Det var dejligt at have Wael tilbage efter en længere varende knæskade. Han virker til at være kommet helt over den. Derudover var det voldsomt dejligt at se drengene lave en masse mål samtidig med at holde nullet. Det var en helstøbt indsats, hvor vi fik sat trumf på med at lukke kampen.

Nu ser vi frem til torsdag, hvor Rudersdal gæster Gryden.