BSF er klar til stort stævne

BSF er klar til stort stævne

Skrevet af: Simon
09. maj 2022

På fredag, lørdag og søndag afholder BSF vores længe ventede Store Bededags stævne, som har vokset sig rigtig stort med 180 deltagende hold. Vi glæder os som små børn til at være værter for et så stort stævne ovenpå 2 år med en pandemi der har vanskeliggjort arrangementer af den slags kaliber.

Vi glæder os til at se alle vores egne drenge og piger i aktion, til at mærke det frivillige liv i klubben der binder sådan et stævne sammen, men også til at byde vores hold fra andre klubber godt velkommen og - forhåbentlig - være med til at sikre at også de får en fantastisk dag i Ballerup Idrætspark.

Fredag spilles der 3 og 5 mands-fodbold, samt U10 prøver kræfter med 8 mands. I alt kommer over 100 hold på besøg alene på fredag.

På lørdag, den 14. maj, spiller U11 drenge og pigerne, i forskellige niveauer, mens søndagen byder på U12 fodbold på A, B og C niveau, ligesom U13 drenge skal prøve kræfter med 11 mands fodbold. Her spilles i A række og B-C række.

I alle rækker i hele stævnet er der deltagelse fra BSF. 

Kom forbi og se en fantastisk masse glade børn i Ballerup Idrætspark fredag, lørdag og søndag i denne uge. Det bliver stort, og vi glæder os. 

Tak til alle de frivillige der stiller op og hjælper og tak til alle holdene der har tilmeldt sig!