NY MÅLMANDSTRÆNER TIL PIGEUNGDOM.

NY MÅLMANDSTRÆNER TIL PIGEUNGDOM.

Skrevet af: Philip Nielsen
02. februar 2022

BSF har ansat ny målmandstræner til pigeungdoms holdene U13-U18.

Der er tale om Isabella Rosdahl Schwartz, som selv har erfaring med elite fodbold på højeste plan.

Isabella har spillet i Brøndby i 12 år både som ungdoms- og seniorspiller, og nåede blandt andet at spille på deres U18 DM og 3F ligahold (Gjensidige kvindeligaen som den hedder nu). Herefter skiftede hun til Greve og deres 1 divisionshold, hvor hun spillede i 2 år, indtil en slem skulderskade satte en stopper for karrieren.

Isabella kunne ikke undvære fodbolden, så hun kastede sig over trænergerningen for at give sin viden og erfaring videre til unge pigetalenter. Hun har de sidste fire år været målmandstræner for U12-U16 pigerne i Brøndby.

Isabella ”Isa” udtaler i forbindelse med ansættelsen:

Jeg glæder mig helt vildt meget til at blive en del af klubben og have et tæt samarbejde med klubben, trænerne og ikke mindst pigerne. Det er en fornøjelse for mig at få muligheden for at komme til en klub, hvor det er den enkelte pige, der kommer i første række og ikke hold og resultater. Jeg ser det som en ære at være blevet målmandstræner i BSF.

Ansættelsen af Isa falder fint i tråd med vores klare målsætning om flere kvindelige trænere og ledere i pige/kvinde-afdelingen.

Velkommen til Isa. 😊