Corona virus tiltag i BSF

Corona virus tiltag i BSF

Skrevet af: Bestyrelsen
11. marts 2020

I Ballerup-Skovlunde Fodbold er vi selvfølgelig også bekymret for udviklingen i Corona virussen og det omfang den kan få, hvis vi ikke passer på.

HVAD GØR BALLERUP-SKOVLUNDE FODBOLD?

Vi arbejder sammen med DBU og Dansk Idrætsforbund omkring, hvordan vi forholder os som fodboldklub og hvilket tiltag vi bør lave i forbindelse med kampe, træning og evt. rejser.

Vi har dog også lavet tiltag i forhold til klubhus, omklædning som skal sikre at vi minimere risikoen for at overføre smitte mellem foreningens medlemmer. Disse tiltag er øget fokus på rengøring af både klubhus og omklædning, specielt på de overflader som vi alle kommer i kontakt med eks. håndtag, toiletter m.m.

 

HVAD KAN DU GØRE SOM MEDLEM i BSF?

Du kan sørge for at holde høj hygiejne omkring hænderne, ved at vaske dem.

Du kan også vise hensyn, hvis du er forkølet, nyser eller hoster og ikke gøre dette i nærheden af andre og bruge dit ærme frem for dine hænder, når du nyser/hoster.

Lån ikke ting af hinanden, der har været brugt i nærheden af ansigtet eller hænderne. Eks. huer, vanter m.m.

Til sidst vil vi opfordre alle til ikke at bruge håndtryk, kram og knus, hverken til kamp eller træning. FIND en anen sjov måde at sige HEJ til hinanden på der ikke involvere hænder eller ansigt. Det kunne være at støde fødderne sammen inderside til inderside.

 

I FREMTIDEN….

Vi vil løbende følge udviklingen og informere her på hjemmesiden og i Facebook træner forum, hvis vi laver ændringer i forhold til situationen.

 

Spørgsmål vedr. dette kan rettes til et bestyrelsesmedlem eller ved at sende en mail til info@bsfodbold.dk.

 

Følg desuden med på DBUs hjemmeside: https://www.dbusjaelland.dk/nyheder/2020/marts/undgaa-haandtryk-ved-fodboldkampe-og-andre-gode-raad-til-at-undgaa-spredning-af-corona-virus-i-fodbolden/?fbclid=IwAR1Oefnf7t9W7UkcmYBlSoPBq5fOD1DOF2f-jwUeupsZBXQLkkg1TPpJPAE