Halvvejs i sæsonen med maksimumpoint

23. september 2022

Halvvejs i sæsonen har BSF nu mødt samtlige modstandere en gang hver. Med en 1-0-sejr over Køge er det blevet til seks sejre af seks mulige.

Isabella Hansen sætter her ord på kampen:

”Vi starter kampen med at være det mest boldbesiddende hold, men det bliver ikke til de helt store chancer. Jo længere hen vi kommer i første halvleg, jo mere kludret og kaotisk bliver det.

Det bliver en meget defensivt præget kamp, hvor vi spiller meget bagud, og hvor vi har svært ved at ramme hinanden længere fremme på banen. Køge har nogle hurtige offensive spillere, og selvom det er os, der i store dele af første halvleg har spillet, så lykkes det stadig Køge at komme frem til et par store chancer. De har blandt andet et skud på mål, som Lærke Rasmussen fint redder og et skud på indersiden af stolpen. Heldigvis lykkes det dem ikke at score, og vi går til pause med stillingen 0-0.

I pausen får vi foretaget nogle udskiftninger, og der bliver rykket lidt rundt på nogle af positionerne. Vi kommer bedre ud til anden halvleg, hvor det stadig er os, der har spillet med bolden. Vi lykkes bedre med spillet længere fremme på banen, hvor vi også får skabt nogle flere chancer, end vi gør i første halvleg. Vi får lagt mange lange bolde op på vores offensive spillere, og vi spiller ikke bagud hver gang, vi har den.

Da vi er nået cirka halvvejs i anden halvleg, modtager Chioma Chukwuani bolden, hvor hun løber ned mod baglinjen og laver et cut back til Maja Nikolic, som fint sparker bolden i mål og gør det til 1-0 til os.

Resten af kampen fortsætter, som den hele tiden har gjort med os som det boldbesiddende hold. Køge har dog nogle momenter, hvor de godt kunne have kommet frem til nogle chancer. De har nogle kontraangreb, hvor vi er alt for langsomme i vores tilbageløb. Heldigvis kommer de ikke frem til de helt store chancer, og kampen ender 1-0 til os.”

Med sejren har BSF nu 18 point ud af 18 mulige og har overtaget førstepladsen fra Kolding, fordi begge hold nu har spillet seks kampe. Køge indtager fortsat tredjepladsen med 5 point. Men meget kan nå at ske på de sekundære placeringer i den kommende tid, for der er over to uger til, BSF igen skal spille kamp, og i den mellemliggende periode spilles der syv øvrige opgør i puljen. Det vil bringe samtlige hold op på fem til syv spillede kampe og give et bedre billede af den reelle stilling.

Det vil også give et bedre billede af den næste modstander, Solrød, der har tabt deres to hidtil eneste kampe. De skal spille tre kampe, inden de kommer på besøg lørdag 8. oktober. Den kamp fløjtes i gang kl. 11.