Kontingent Ind/Udmeldelse

BEMÆRK, at kontingentsatser er for en halv sæson og at der bliver opkrævet primo januar og juli måned.

 

Indmeldelse:

Inden du/dit barn bliver medlem i Ballerup-Skovlunde Fodbold, er det muligt at deltage i prøvetræning på årgangen. Det anbefales, at kontakte årgangskoordinatoren på din/dit barns årgang for at aftale nærmere - se nærmere på hjemmesiden under den pågældende årgang for kontaktoplysninger. Man kan kontingentfrit deltage i træningen i to uger, så man får muligheden for at beslutte sig, om man ønsker at melde sig ind. Det er dog ikke tilladt at deltage i kampe eller stævner for klubben i perioden før indmeldelse er foretaget.

Hvis man ønsker at blive medlem i Ballerup-Skovlunde Fodbold sker indmeldelse via DBU's KlubOffice. Tryk på link og følg anvisninger.

HUSK at bruge dankort delen af dit Visa/dankort, når du skal tilmelde kort til betaling - det koster alene kr. 1,39 pr. betaling mod op til kr. 12,50 for Visa og Mastercard.

Du finder links til indmeldelse til diverse hold på denne side.

 

 

 

Udmeldelse:

Hvis du ønsker at stoppe med at spille fodbold i Ballerup-Skovlunde Fodbold, så er eneste måde at udmelde sig via nedenstående formular. Alle andre former for udmeldelser – så som besked til træner / holdleder – eller afsendelse af en mail med besked om udmeldelse – vil IKKE blive accepteret.

Således vil udmeldelse efter henholdsvis 30. juni og 31. december medføre fuld betaling af kontingent for kommende halvår.

Udmeldelse klik her

Drenge

Piger

Senior