Kontingent Ind/Udmeldelse

BEMÆRK, at kontingentsatser er for en halv sæson og at der bliver opkrævet primo januar og juli måned.

 

Indmeldelse:

Inden du/dit barn bliver medlem i Ballerup-Skovlunde Fodbold, er det muligt at deltage i prøvetræning på årgangen. Det anbefales, at kontakte årgangskoordinatoren på din/dit barns årgang for at aftale nærmere - se nærmere på hjemmesiden under den pågældende årgang for kontaktoplysninger. Man kan kontingentfrit deltage i træningen i to uger, så man får muligheden for at beslutte sig, om man ønsker at melde sig ind. Det er dog ikke tilladt at deltage i kampe eller stævner for klubben i perioden før indmeldelse er foretaget.

Hvis man ønsker at blive medlem i Ballerup-Skovlunde Fodbold sker indmeldelse via DBU's KlubOffice. Tryk på link og følg anvisninger.

HUSK at bruge dankort delen af dit Visa/dankort, når du skal tilmelde kort til betaling - det koster alene kr. 1,39 pr. betaling mod op til kr. 12,50 for Visa og Mastercard.

Du finder links til indmeldelse til diverse hold på denne side.

 

 

 

Udmeldelse:

Hvis du ønsker at stoppe med at spille fodbold i Ballerup-Skovlunde Fodbold, så er eneste måde at udmelde sig via nedenstående formular. Alle andre former for udmeldelser – så som besked til træner / holdleder – eller afsendelse af en mail med besked om udmeldelse – vil IKKE blive accepteret.

I perioden fra henholdsvis 20. juni til 30. juni og 20. december til 31. december vil det koste et administrationsgebyr på kr. 250,-.

Således vil udmeldelse efter henholdsvis 30. juni og 31. december medføre fuld betaling af kontingent for kommende halvår.

Baggrunden for indførelse af administrationsgebyret skyldes, at vi som klub har arbejde med at håndtere udmeldelse i forhold til kontingentopkrævning.

Udmeldelse klik her

Drenge

Piger

Senior