Manglende skarphed gav 0-0 mod Køge Nord FC

Skrevet af: Christian Jørgensen
29. september 2019

Kampen mod Køge Nord FC endte som den startede 0-0.

Det blev ikke til scoringer denne gang, og derfor endte kampen 0-0. Et resultat som jeg ikke kan forstille mig Køge Nord FC være utilfredse med. Med en mand i undertal og en boldbesiddelse der vel hed 70/30 de sidste små 30 min., må de være fint tilfredse med 1 point. Omvendt må vi også indrømme, at vi ikke skabte de fornødne store chancer de sidste 30 min.

Kampen startede fint for os. Vi fik sat os på spillet og fik hurtigt sat nogle fine spil op. Ugens fokus punkter til træning kom til live, og der stod BSF på det meste de første 15-20 minutter. Køge Nord FC kom dog til den største chance i 1. halvleg da de med en fiks hjørnesparkskombination udnyttede, at vi snorkede lidt. En flad aflevering tilbage i feltet gav en fri Køge spiller frit skud. Bolden strøg dog forbi den ene stolpe. Generelt var Køge farligst på deres hjørnespark / frispark. Stor ros til vores bagkæde for at holde deres kompetente offensive folk fra fadet. Vi fik sat nogle fine angreb op gennem især vores højre side, og det var også derfra vi fik vores største chance i 1. halvleg, da Keun med en fremragende aflevering tilbage i feltet fandt en helt fri Luplau omkring det lille felt. Desværre fik Luplau ikke ordentligt træf på bolden, og den strøg et godt stykke over mål.

2. halvleg var knap 15 minutter gammel, da en Køge spiller helt tosset væltede Woss omkuld efter spilstop. Linjedommeren så forseelsen og fik i samråd med hoveddommeren helt korrekt givet rødt kort. Køge trak sig / blev presset længere tilbage med en mand i undertal. Vi var på bolden og spillede uden for gæsternes felt, men blev ikke rigtig farlige som ønsket. En kombination af den sidste skarphed i den afgørende aflevering / afslutning, og så et Køge hold, der arbejdede hårdt, gjorde, at vi ikke kom til den helt store åbne chance. Der var halve chancer i deres felt den sidste halve times penge, men det var desværre for os skarphed der svigtede. Derfor blev det ved 0-0. Vi er hamrende ærgerlige over, at vi ikke fik udnyttet den plads og det store spilovertag vi havde.

Nu ser vi frem til en træningsuge og næste kamp, som spilles hjemme i Gryden på lørdag kl 13.00, hvor Skjold Birkerød kommer på besøg. Mød op og støt drengene i jagten på flere point til tabellen.

Billeder fra kampen kan ses i kampgalleriet.