Herrerne deler i sæsonpremieren

Skrevet af: Daniel "Krølle" Lilholm
17. august 2022

En skidt sæsonstart må siges at være den bedste beskrivelse af dagens kamp.

På en lidt for solbrændt bane, som godt kunne have brugt en del vand op til dagens kamp, spiller vi en 1. halvleg, hvor vi ikke er gode nok på bolden og vælger for mange forkerte beslutninger i forhold til, hvordan vi gerne vil spille fodbold. Der blev for meget duel spil og for mange dårlige pasninger, som gav Birkerød muligheder på omstillinger. Vi laver en stor fejl i feltet, hvor vi ikke afviser, men træder lidt i bolden med for mange berøringer og mister den så de scorer til 1-0.

Vi går til pause bagud, uden egentlig rigtig at have været farlige, selvom vi i perioder egentlig har bolden mest, men bare ikke formår ikke at sætte spillet ordentlig op.

I pausen får spillerne en fortjent opsang, og der bliver lige afstemt hvordan 2. halvleg skal gribes an. Vi starter 2. halvleg ud med at være meget på bolden og spiller som vi gerne vil, men desværre får de en standard situation, som vi dog afviser. Desværre opsnapper de 2. bolden og sparker ind på armen af en spiller og får straffe. Heldigvis redder Vilfort den, og det må være vendepunktet der gør, at vi begynder at ligne det BSF hold vi gerne vil.

Vi overtager kampen og får sat mere spil op og kommer mere i deres felt. Birkerøds keeper stod ikke sin bedste kamp, hvilket Zeder udnyttede med en god afslutning godt udefra feltet til stillingen 1-1.

Derefter fortsatte vi med at presse dem og gjorde, hvad vi kunne for at scorer til 2-1, men imens vi har allermest momentum vælger dommeren efter en 50/50 luft duel at stange et gult kort til Randrup. Vi spiller 10 min i undertal, og står imod mens vi stadig prøver at jagte 2-1 målet. Desværre uden held på trods af muligheder grundet usikkerhed fra deres 5 bagerste.

Kampen ender vel egentlig fortjent nok 1-1. En dårlig første halvleg fra os, og en fin og godkendt 2. halvleg, hvor vi finder os selv og spiller det fodbold vi gerne vil. Om det var varmen? Premiere nerver eller manglende spillere? Det er et godt spørgsmål.

Vi går en uge i møde, hvor vi i næste weekend møder Taastrup og har en uge på træningsbanen, hvor vi må arbejde på den sidste skarphed, så vi kan jagte 3 point.