BSF ude af pokalen

24. oktober 2019

Ballerup-Skovlunde var foran hele to gange i løbet af onsdagens kamp i Sydbank KvindePokalens 3. runde. Desværre sendte et straffespark til Sundby kort før tid BSF ud af turneringen med 2-3.

Der var fra start god energi og vilje fra begge hold, men de første ti minutter bød ikke på de store chancer til nogen af holdene. Det var Sundby, der først kom tættest på mål med et skævt hovedstød, som dog gik flere meter forbi mål, men BSF var hurtig efter det med en afslutning i den anden ende.

Spillet fortsatte med at bølge frem og tilbage, og Naja Bahrenscheers stedvise arbejde i målet bestod mest af at modtage tilbagelægninger fra sine holdkammerater.

Efter en halv times spil kom BSF foran på et hovedstød i sikker stil af Lærke Tingleff efter en fejl af en spiller fra Sundby.

BSF fortsatte med at kæmpe for at udbygge føringen, mens Sundby forsøgte at lave en reducering, men ingen af dem havde held med det inden pauseføjtet.

Målrig anden halvleg

Anden halvleg begyndte med et par gode muligheder til BSF, men det var i stedet Sundbys Simone Johansen, der kunne udligne efter få minutter.

Det fik ikke BSF til at falde tilbage, og de var hurtigt i gang med angreb efter angreb igen. Efter en times spil var Laura Guldbjerg Pedersen tæt på, men stolpen tog skuddet.

Laura var på spil igen ti minutter senere, og denne gang var ingen i vejen, og med en flot indersidedetalje gjorde hun det til 2-1.

Føringen holdt desværre kun en håndfuld minutter. For trods flere kvalificerede BSF-afslutninger, var det i stedet Sundbys Kristina Andersen, der kunne udligne til 2-2 på et af holdets få angreb.

Da Sundbys Arnela Muminovic fem minutter før tid løb på en kontra, må Nicoline Heilstrup trække i nødbremsen i feltet. Dommeren gav hende derefter direkte rødt kort, mens Sundby fik tildelt straffespark. Det var Sundbys Pernille Helmark, der for første gang i kampen sendte Sundby i front, da bolden passerede Naja Bahrenscheer.

BSF gjorde hvad de kunne for at tilkæmpe sig en livgivende udligning, men dommerens fløjte lød, før det nåede af ske. Dermed er BSF ude af Sydbank KvindePokalen.

Lukker ikke nok af

Det var nogle ærgerlige spillere, der efter kampen måtte erkende at fejlene kom til at koste sejreren.

”Vi har størstedelen af spillet og i lange perioder spiller vi rundt om dem. Men det hjælper ikke, når vi ikke lukker af i den anden ende. Deres sidste mål kommer eksempelvis på en friløber,” sagde Michelle Madsen efter kampen.

Selv om nederlaget fyldte meget hos spillerne efter kampen, fandt Michelle Madsen også et vigtigt lyspunkt.

”Vi får en gang skyld scoret to mål i dag, hvilket vi sjældent gør, så det skal vi tage med videre til næste kamp. Der skal vi bare score nogle flere. Og så skal vi have elimineret de dumme fejl, vi laver, der giver mål til modstanderne,” siger hun.

Næste kamp for BSF er lørdag, 26. oktober, kl. 13.00 på hjemmebane i Gryden, hvor modstanderen er Odense Q.