En lang sæson er overstået
Foto: Daniel Egeberg

En lang sæson er overstået

Skrevet af: Kasper Moesgaard Christiansen / Daniel Egeberg
19. juni 2019

En skarp Champions Cup (Powerchair Footballs CL) deltagelse. Med gode spillemæssige præstationer og ok resultater herunder tydelig fremgang fra holdets første deltagelse.

Samtidig med en solid indsats i den danske liga. En sæson som ubesejret, med en målscore på 69-1 i grundspillet og som vinder heraf. Dernæst en fantastisk indsats i slutspillet med super vedholdenhed og kvalitet offensivt og defensivt medfører bl.a to klasse comebacks. 
Dermed slutter BSF slutspillet med en målscore på 42-2.

En sæson, hvor hele holdet og hver enkel spiller har udviklet sig, og efterlader os med en samlet målscore på 111-3, hvor der steppes op, når det virkelig gælder!

Derfor kan BSF fortjent kalde sig Danmarksmester i Powerchair Football 2019. Og vores topscorer Daniel Egeberg kan endnu en gang kalde sig ligatopscorer i år med hele 52 mål, en forbedring med otte mål fra sidste sæson.

Kæmpe stort tak og respekt til de udtaget for at gøre arbejdet færdigt i stutspillet:
Kasper Völcker Petersen, Thorbjørn Krarup, Daniel Egeberg, Sophie Braendbyge, Jacob Helmbo Hansen og Kasper Moesgaard Christiansen.

Derudover tak til alle ørige spillere på holdet for en god indsats på og uden for banen til kamp og
træning!

Ikke mindst også tak til holdleder Sophie Andersen udvalg bestyrelse og alle andre, der arbejder i
kulissen!

Tillykke med Danmarksmesterskabet 2019 endnu en gang til alle i og omkring klubben #BSFODBOLD - tak for støtten - i høj grad også til hovedsponsor BPA Support

Stor respekt herfra på vegne af trænerteamet :
Assistenttræner Simon Christensen og Cheftræner Sonny Fernandez