Sonny Fernandez stopper som børneudviklingstræner

29. juli 2024

Sonny Fernandez, der i januar 2024 blev præsenteret som børneudviklingstræner i BSF og har været ansat siden december 2023, har desværre på onsdag, den 31. juli 2024, sidste arbejdsdag i den rolle i BSF.



Sonny har valgt at opsige sin ansættelse i BSF som børneudviklingstræner. Det sker af personlige årsager og helt uden dramatik, men med stor respekt og forståelse.

Vi har som klub været glade for Sonnys arbejde i BSF, især omkring segmentet U10-U12 hvor han har været primær ansvarlig, men også i det strategiske arbejde, hvor Sonny har været drivende på at få nedskrevet en masse omkring børnefodbolden i BSF, som vi kan bruge fremadrettet.

Sonny har været engageret, flittig og i den grad haft arbejdshandskerne på i et meget travlt halvt år fra januar og frem mod sommerferien. Tak til Sonny Fernandez skal lyde fra klubben og bestyrelsen. Vi håber at se Sonny i en anden rolle i klubben, hvor han jo tidligere igennem flere år har været træner.

Vi går nu i gang med at kigge på organiseringen af børneafdelingen herunder hvem der skal udfylde den rolle, som Sonny har haft.