Følgende er nominerede til årets BSF’er, årets træner og årets ildsjæl.

Følgende er nominerede til årets BSF’er, årets træner og årets ildsjæl.

Skrevet af: Bestyrelsen
23. oktober 2019

Til den årlige afslutningsfest for trænere og ledere i BSF vil vinderne fra de tre kategorier blive afsløret. Priserne uddeles med afsæt i sæsonen 2018/19.

Årets BSF'er afsløres først til afslutningsfesten. De tre nominerede i de to andre kategorier er følgende:

 

Årets træner:

Bo Hillmann er træner for U14 pigerne. Bo forstår og formår at udvikle den enkelte spillers kvaliteter og styrker hvilket har resulteret i at flere af pigerne har været inde omkring DBU U14 og U15 talentcentre, og flere er stadigvæk med.

Lene mæng er træner på fodbold fitness holdet. Uden Lene havde der ikke været er hold da hun i sin tid overtog træner rollen. Lene møder altid til træning med et smil og et meget stort overskud.

Thomas Maale formåede at holde vores kvindeliga hold i toppen af dansk kvindefodbold med et meget begrænset spillermateriale. Samtidigt fungerede han også som sportschef da stillingen ikke var besat til anden side.

 

Årets Ildsjæl:

Iben Karby Bagge har beskæftiget sig med mange områder i BSF. Iben sidder ikke kun i bestyrelsen hvor hun er kasserer. Det kan bla. nævnes at Iben har været webansvarlig, været inde over HS, den nye sponsor aftale, merchandise, og er klubfotograf. Derudover stiller Iben altid op til fælles arrangementer i klubben.

Gert Sørensen er sport og talentansvarlig for pige ungdom. Gert har fokus på helheden og det langsigtede mål for BSF. Han formår at hans værdier kommer til udtryk i handlinger og holdninger. Han kæmper en brav kamp for elite og bredde fodbold i BSF.

Kenn Hillmann varetager et stort arbejde som træner på flere årgange og har fået bygget en stor trup op både på antal spillere, deres udvikling og det sociale fælleskab. Kenn arbejder for at der skal være plads til alle i BSF. Udover Bestyrelsesarbejde sidder Kenn også i flere udvalg i BSF.