Jagter oprejsning mod FC Thy - ThistedQ

Jagter oprejsning mod FC Thy - ThistedQ

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
16. november 2019

Det gælder sidste spillerunde af Gjensidige Kvindeliga, når Ballerup-Skovlunde lørdag tager imod FC Thy – ThistedQ.

Der er pointmæssigt desværre ikke noget spille for, når BSF tager imod FC Thy – ThistedQ på Herlev Stadion. Hverken de nuværende fem point eller de potentielle otte vil kunne sende BSF i slutspillet. Men kampen er alligevel ikke uden betydning for spillerne.

”Vi har været lidt I en nedgangsbane på det sidste og ved allerede, at vi skal spille kvalifikationsspil til foråret, så som hold vil det betyde meget mentalt og kunne give os noget oprejsning, hvis det går godt,” siger Maja Albertsen.

Der er god mulighed for oprejsning mod netop thyboerne, da det første opgør mellem de to hold i august endte 3-3 og gav BSF sæsonens første point.

”Vi havde masser af muligheder mod dem dengang, men vi skal holde øje, for de har nogle dygtige og hurtige spiller, der kan give os problemer på deres omstillinger,” siger Nicoline Lieber Heilstrup.

”Skal give alt vi har”

Kampen med FC Thy – ThistedQ skal også bruges til at vaske holdets seneste nederlag væk.

”Det handler om, at vi får lagt de sidste kampe bag os og giver alt, hvad vi har, for vores egen og holdets skyld i den sidste kamp, så vi kan få en god afslutning. Det tror vi på, at vi kan, så længe vi er klar fra start og går ind for at vinde kampen,” siger Maja Albertsen.

Den seneste kamp mod VSK Aarhus lykkedes holdet ikke med at få en god afslutning på sæsonen, da BSF tabte 1-5. Det har holdet arbejdet på efterfølgende.

”Vi har haft nogle gode træninger i denne uge, og vi er kommet videre og har arbejdet på de ting, vi skal forbedre. Jeg synes, vi har vist til træning, at vi kan, så mon ikke at vi også kan lukke ned for dem i kampen og selv får stået bedre i kæderne i den sidste kamp,” siger Nicoline Lieber Heilstrup.

Kampen spilles på Herlev Stadion lørdag 16. november, kl. 13.00.