Skøn oplevelse med åben træning for ukrainske børn
Foto: Simon

Ukrainske børn var til træning i BSF

23. marts 2023
Onsdag den 22. marts havde BSF ved U12 cheftræner Simon Knudstrup sammen med kontaktpersonerne omkring de ukrainske børn arrangeret en ”åben træning” for de børn som er flygtet til Danmark og har bopæl i Ballerup – da det viste sig fra skolen at adskillige havde interesse for fodbold og savnede det. Simon og U12 spilleren Mads stod for træningen. 

Trods mildest talt knapt så tiltalende vejrforhold, så mødte 6 ukrainske børn op da de havde fri fra skole, klar til fodbold. Vi havde trods lidt sproglige udfordringer en fantastisk træning med smil, grin, glæde og masser af fodbold og mål. Efter træningen gik vi i klubhuset, hvor der var sørget for slush-ice og kiks til drengene. Der blev også snakket og spillet bordtennis på livet løs.

En af de ukrainske børn kunne engelsk, og han kunne på vegne af dem alle fortælle at de havde haft en super oplevelse, og endda oversætte for 4 af de yngste børn, der alle fortalte at de gerne ville komme og træne igen dagen efter i BSF. Ligeledes fik vi af de ukrainske familiers danske kontaktperson en melding senere på aftenen, at børnene havde været virkelig glade for den varme velkomst.

En dejlig oplevelse at kunne give de ukrainske børn – og vi håber at se dem igen i BSF. 😊