Træningskamp mod Brøndby U19 endte 4-2 til gæsterne

Skrevet af: Christian Jørgensen
16. juni 2020

Vi havde besøg af et meget dygtigt U19 hold fra Brøndby i fredags. De kom med masser af fart over feltet, og spillede en rigtig god omgang bold.

1. halvleg startede med fuld fart over feltet. Brøndby viste sig hurtigt som en modstander med meget fart i benene, og fint spil med bolden. Det var også gæsterne der kom til de fleste chancer i en halvleg med smæk på. Ikke ufortjent kunne de gå til pause med en 1-0 føring efter straffespark.

2. halvleg skiftede vi og Brøndby en del spillere ud. Tempoet gik lidt ud, og vi kom mere på bolden. Spillemæssigt var vi bedre på bolden i 2. halvleg. Vores scoringer kom på 2 straffespark der blev kynisk eksekveret af først Zeder, og derefter Seffe.

Brøndby fik scoret yderligere 3 gange i 2. halvleg, hvor vi desværre igen må konstatere, at der simpelthen bliver delt for mange gaver ud i de bagerste rækker. Resultatmæssigt helt unødvendigt at lukke 4 mål ind.

Sejren til Brøndby var dog helt fortjent set over alle 90 min.

Vi spiller allerede kamp igen tirsdag mod Herlev IF ude, og igen torsdag mod Avedøre ude. Så kampe er der heldigvis nok af, så spillerne kan vise sig frem.