"Man må ikke glemme hyggen"
Foto: John Frohman

"Man må ikke glemme hyggen"

01. juni 2019
"Man må ikke glemme hyggen"
Som det fremgår af overskriften må man ikke glemme hyggen i en travl hverdag. Derfor har BSF cafeen sat lidt ekstra kolorit på næste grillaften i klubben. Torsdag d.6 juni får vi besøg af Cecilie Saxe Hansen, der netop har udgivet sin første sang der virkelig lover godt for denne BSF pige. 
Et af vores mål i cafeen er at skabe hygge og glæde, men ikke mindst et sted. hvor alle kan mødes og snakke sammen. Derfor har vi i forbindelse med vores normale torsdags grill-arrangement, hvor du kan spise "alt hvad du kan" fået Cecilie til at komme og synge nogle sange.  juni
Vi håber mange vil bakke op omkring dette tiltag og komme forbi og høre god musik, og for at gøre rammerne optimale, tilbyder vi denne torsdag, at alle der bestiller vores populære grill-menu forud i cafeen senest tirsadag d.4  tilbydes menuen for kun 60.-. kr. Alle børn tilbydes ligeledes i forbindelse med arrangementet en gratis sluce ice inkluderet i prisen ved forudbestilling.
Der vil ligeledes denne aften blive trukket lod på grill-konkurrence, for alle de der har spist vores grill-menu i maj mdr.
Alle der deltager i ovenstående arrangement vil ligeledes deltage i lodtrækning 3 x 2 flasker vin.
Vi glæder os til at se så mange gæster som muligt og benyt denne aften til at invitere familien ud til god grill og lidt musik.