BSF henter igen point mod topholdet

14. marts 2021

Der var masser af chancer, da Ballerup-Skovlunde lørdag tog imod Østerbro i 1. division, men det blev ved et mål til hver i et opgør, der var spændende til sidste fløjt.

At BSF blev det første hold til at score, var ikke til at se i kampens start. Østerbro startede på bolden og holdt presset de første minutter og havde flere skud på mål, hvor et skud på sammenføjningen, som Amanda Brunholt ellers stod placeret til at tage, var det tætteste på en scoring til gæsterne.

BSF fik lidt bedre fat om kampen og først endte en kontra med et skud af Rebecca Haren på mål, og efter ti minutter blev det første angreb for hjemmeholdet etableret og både Rebecca Haren og to gange Sille Lønstrup fik afsluttet mod målet.

Østerbro gav ikke slip og fortsatte deres angreb, men uden reel fare. I stedet kom der endnu et kontraangreb til BSF, og denne gang var Rebecca Haren skarpere i sin afslutning og bragte BSF foran med 1-0 på en scoring i det lange hjørne efter tyve minutter.

I det efterfølgende angreb var Østerbro tæt på at udligne, men Camilla Jensen reddede den et stykke fra stregen.

Bagefter forsvandt mange af de store chancer, da begge hold blev bedre til at holde hinanden fra at score og begge begik fejl i deres angreb. De største chancer kom henholdsvis efter en halv time og fem minutter før pause. Først var Alberte Angersbach tæt på at øge føringen med et langskud på overlæggeren. Senere var det Emilie Larsen efter et indlæg.

Straffe og rødt kort

Anden halvleg startede ligesom første med et overtag til Østerbro, men BSF var mere vågne denne gang og var bedre i stand til at afværge de fleste angreb, inden de kom for tæt på.

Chancerne begyndte også snart at komme til BSF igen. Sofia Weatherall fik et skud blokeret kort foran mål efter en times spil, og få minutter efter var Caroline Jacobsen tæt på med et langskud fra siden, der gik forbi.

BSF fik ikke den fulde kontrol over kampen, og i et af Østerbros angreb fældede Milla Holvert Østerbros Laura Vestrup i feltet, og dommeren pegede med det samme på pletten.

Cecilie Bergholt stod for skuddet, og selv om Amanda Brunholt gik til den rigtige side, var det placeret så yderligt, at udligningen en realitet.

I minutterne efter udnyttede Østerbro momentet og havde først et skud på undersiden af overlæggeren og bagefter blev et skud blokeret kort fra mål. Derefter fik BSF igen styr på forsvaret.

Det faldt sammen med at målscoreren til 1-1 Cecilie Bergholt fik sit andet gult kort, og BSF var derfor en spiller i overtal de sidste syv minutter plus overtid.

BSF udnyttede overtallet til at holde presset det meste af tiden, og det førte blandt andet til et forsøg direkte på frispark af Alberte Angersbach, som ikke skød langt over mål, og til sidst var Emilie Larsen heller ikke langt fra med et skud i feltet. Desværre lykkedes det ikke at få den i kassen.

”1-1 er nok fair, men …”

Et point mod topholdet er på papiret et godt resultat, men derfor var der stadig noget ærgrelse hos Amanda Brunholt.

”Vi spiller 1-1 mod Østerbro, der jo er et rigtig godt hold, så det sige noget om, hvor meget vi har flyttet os. Vi havde begge vores chancer, og vi kunne selv have afgjort det, da vi var en mand i overtal i slutningen af kampen. Så 1-1 er nok et fair resultat, men vi havde chancerne, og derfor ærgrer man sig nu,” siger hun.

Det startede ellers ikke som en kamp, hvor man kunne forvente ærgrelse over et uafgjort resultat.

”Vi starter lidt på hælene igen, men vi kommer hurtigere med end i sidste weekend, hvor vi brugte hele 1. halvleg på at komme i gear. I dag var nok kun de første ti minutter, og så rykker deres pres lidt ned, og vi er med igen,” siger Amanda Brunholt.

Selv når Østerbro igen lægger deres høje pres, får BSF vendt det og får spillet noget fodbold, som Amanda Brunholt er tilfreds med.

”Vi har i perioder lidt svært ved at løse deres høje pres, men når vi får spillet forbi det og får lavet nogle spilvendinger, ser det rigtig godt ud. Vi spiller noget flot fodbold og får skabt mange chancer, og hvis vi bare kan putte dem ind, kan vi vinde mod alle i den her række,” slutter hun.

Med det ene point bibeholder BSF sin tredjeplads med 15 point. Der er 4 point op til Solrød på andenpladsen og 6 point ned til Fredensborg med 9 point. Næste weekend spilles sidste kamp i 1. divisions nedrykningsgrundspil. Modstanderen er bundproppen Frederiksberg, og kampen spilles søndag 21. marts kl. 12.30 på Frederiksberg IP, kunst.