Medaljerne skulle uddeles i Aarhus
Foto: Medaljeoverrækkelser

Medaljerne skulle uddeles i Aarhus

Skrevet af: Kasper Moesgaard Christiansen og Daniel Egeberg
09. maj 2022

Lørdag d 7. Maj. Drog BSF til Aarhus, for at kæmpe bronzemedaljerne hjem, til den rigtige side af Danmark. Nogen havde sat BSF og Aalborg Powerchair Football til at spille første kamp, så dagen kunne gå op. Derfor havde nogen været meget tidligt oppe, mens andre havde sovet derovre dagen før, men så var BSF også helt klar til at kæmpe hjulene ud af banen.

BSF havde 3 kampe og de gik således

  1. Kamp (BSF – Allborg Powerchair Football): Den forløb således: BSF tabte 0 – 3 til Aalborg Powerchair Football. Men på trods af at Aalborg vandt 3-0, så sagde de efter kampen at ”det virkeligt var op ad bakke, at bryde gennem BSF´s gode defensiv”.
  2. Kamp (Aarhus Rolling Devils 2 – BSF): Den forløb således: Aarhus Rolling Devils 2, tabte 3 – 0 til BSF, hvis mål blev scoret af Tristian Højrup Faravola, der scorede 2 mål, samt Sophie Braendbyge der scorede 1 mål.
  3. Kamp (BSF – Aarhus Rolling Devils 1): Den forløb således: Det startede godt for BSF, der formåede at holde Aarhus Rolling Devils 1 nede på 2 mål, scoret i første halvleg. Men efter at have ladet op mentalt i pausen, havde Aarhus Rolling Devils 1 ild i dækkene, og BSF fik en lille smule gummidæk, og således måtte BSF se sig slået af et Suverænt Aarhus Rolling Devils 1, på trods af BSF´s 1 mål der blev scoret af Thorbjørn Krarup.

Alt i alt var det en god dag og BSF fik bronzemedaljerne, de kom efter, samt endnu et veloverstået stævne i bogen, med hjem.

På trods af en lidt turbulent sæson med trænerskifte undervejs og at BSF skulle vende sig til en ny spillestil i midten af sæsonen, så var holdets positive humør og gå på mod, med til at BSF meget flot kunne formå at erobre en stak bronzemedaljer med hjem til klubben. Det lover altså godt for den næste sæson som meget gerne skulle kunne følges på livestream, gennem ligaens Twitch kanal. Følg også med på holdets sociale medier (Facebook, Twitter og Instagram), når sæsonen starter igen.

Vi glæder os til en spændende sæson 2022/2023 og håber i stadig vil følge med i holdets udvikling. Til sidst vil vi gerne sige tak til vores nuværende træner Mikkel Faarup Bridges og ikke mindst tak til vores tidligere trænerteam: Cheftræner Sonny Fernandez og Assistenttræner Simon Christensen, uden jer havde holdet ikke været, hvad det er i dag. Et stort tak skal også lyde til udvalget bagved BSF Powerchair Football og også tak til hovedbestyrelsen.

 

 

 

Til allersidst et stort tillykke til Aarhus Rolling Devils 1, med den flotte guldmedalje og ligeledes tillykke til Aalborg Powerchair Football, med sølvet, det var en fornøjelse at spille mod jer.