God præstation mod overmagten i pokalfarvel

15. september 2023

Sidste sæsons pokalvindere blev endestationen for BSF i onsdagens opgør i Gjensidige Kvindepokalen. Trods en god præstation endte det nemlig med et 0-3-nederlag til FC Nordsjælland.

Emma Drewes Andersen sætter her ord på kampen:

”Pokalturneringen er altid spændende, da det giver mulighed for at spille mod de allerbedste.

Vi vidste, at det ville blive svært, da Nordsjælland er et dygtigt hold, men vi gik til kampen med en indstilling om at give alt, hvad vi havde.

Vi begynder godt og holder vores aftaler. Vi ønsker at ødelægge Nordsjællands spil ved at stå kompakt og lukke deres muligheder for at spille i små rum. Nordsjælland kommer hurtigt foran, men det slår os ikke ud, og vi bliver ved med at holde fast i vores principper. Alligevel gør de det også til 0-2 inden pausen.

I pausen får vi en opsang fra Henriette om, at vi bare skal blive ved med vores spil, da vi er kommet til chancer og skal huske på, at der intet er at tabe.

Vi bliver ved med at kæmpe i anden halvleg, men desværre bliver det ikke til nogen mål fra vores side. Nordsjælland lukker kampen og gør det til 0-3 kort tid inden slutfløjtet.

Selv om vi aldrig er tilfredse med et nederlag, kan vi alligevel godt være tilfredse med vores præstation. Vi rejser os op igen og ser nu frem til kampen på søndag, hvor vi møder ASA.”

Næste opgave for holdet er som nævnt søndagens kamp mod ASA i 1. division, hvor der stadig skal jagtes både mål og point. Kampen spilles hjemme i Gryden med kickoff kl. 13.