En træls oplevelse (1-2) – 90 min. kaos-fodbold

Skrevet af: Flemming "Køge" Petersen
26. september 2021

En god bane, perfekt temperatur og en solid opvarmning var et godt udgangspunkt for dagens kamp.

Jeg har lyst til at skrive, at så sluttede den gode oplevelse her, men det er en mindre overdrivelse. Glostrup kom med en masse energi  og forsøgte at stresse os fra kampens start. Deres tilgang til kampen gav en masser duel spil og skabte kaos-fodbold.

Det blev en meget u-rytmisk 1. halvleg, som konstant var præget af spillestop.

Der blev ikke skabt mange chancer og BSF forsøgte at justere situationen med et taktisk ændring efter 30.min af halvlegen. Samtidig med den taktiske ændring fik vi Daniel Stubberup skadet, hvilket skabte lidt ustabilitet. Vi fik stabiliseret lige inden pausen (vi indkasserede 2 gule kort i 1. halvleg, hvilket giver sværere arbejdsbetingelser).

2. halvleg blev faktisk ikke meget bedre. BSF kom i undertal, da Marcus Woss fik sit andet gule kort. Denne episode tog ’kaos-fodbold’ op på et nyt niveau, hvor al vores energi blev brugt på at diskutere med dommeren og modstanderen.

Glostrup kom foran efter 52. min. med 1-0, i en situation, hvor BSF var i undertal. De sidste minutter af kampen blev hektiske med en scoring til hver af holdene, hvilket gav et slutresultat på 2-1 til Glostrup.

Det er ikke resultatet, men mere vores tilgang til selve kampen, da den blev fløjtet i gang. Vi blev fanget i, at gå med på at stresse alle situationer og gå ind i en masse duel spil.

Vi har heldigvis en kamp på næste lørdag mod Albertslund, hvor vi nok skal få ændret tilgang og attitude.

Emil Tideman scorede på straffespark i 90. min.