”Vi skal være på toppen mentalt og fysisk”

”Vi skal være på toppen mentalt og fysisk”

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
28. august 2020

Lørdag venter endnu en svær kamp, når Ballerup-Skovlunde tager imod Herlufsholm, der kommer med maksimum point. Men spillerne ved nu, at de sagtens kan score og er klar til at gøre det igen.

Første point er i hus, og lørdag er der igen flere point at hente, når Herlufsholm gæster Gryden.

Det er to hold, der kommer fra forskellige udgangspunkter. For mens begge holds første kampe i 1. division var begge tætte, måtte BSF desværre se sig slået med et enkelt mål, men Herlufsholm omvendt har haft to smalle sejre.

Tirsdagens kampe gav BSF uafgjort på udebane, mens Herlufsholm slog Solrød 5-0. En del af forklaringen på storsejren er, at Solrød havde en markspillere på mål hele kampen, da deres målmand var skadet.

Det ændrer ikke på at spillerne er forberedte på at de kommer til at stå over for et Herlufsholmhold med selvtillid.

”Vi ved, det bliver en rigtig svær kamp. De kommer med en stor sejr i bagagen og har selvfølgelig en masse selvtillid med derfra. Vi skal være på toppen både mentalt og fysisk, og vi skal være klar til at give alt, hvad vi har,” siger Daniella Diaz.

Herlufsholm er heller ikke det eneste hold, der har grund til selvtillid. BSF fik nemlig hul på målbylden mod Fredensborg i 1. division.

”Vi fik scoret i vores seneste kamp, så vi ved hvad der skal til for at gøre det igen. Det er det, vi arbejder på, og derfor vi går på banen for at kæmpe,” siger Daniella.

”Vi er blevet mere sammenspillede”

Det er ikke første gang i år, BSF møder Herlufsholm. Før coronaen udskød kvalifikationsligaen spillede de to hold en blæsende dag i det tidlige forår. Dengang trak Herlufsholm sig sejrrigt fra duellen. Denne gang har BSF langt bedre kort på hånden.

”Vi er et helt andet hold nu. Vi har fået en masse nye spillere. Vi kommer med noget nyt, og vi har nogle nye ting at udfordre dem på,” siger Daniella Diaz og tilføjer:

”Vi er blevet mere sammenspillede. Flere af os blev det i løbet af kvalturneringen, og resten af os i sæsonens første kampe. Vi har lært hinanden at kende og ved, hvordan vi hver især spiller. Vi er et meget stærkere hold, end det de mødte dengang.”

Kampen spilles hjemme i Gryden lørdag 29. august, kl. 13.30. Kom tidligt og se herrernes kamp i Danmarksserien mod Fremad Valby kl. 10.30.