U14 pigerne knokler i den gode sags tjeneste.
Foto: Tina Steiness Madsen

U14 pigerne knokler i den gode sags tjeneste.

Skrevet af: Tina Steiness Madsen
19. juni 2021

U14 pigerne knokler i den gode sags tjeneste.

U14 pigerne fra BSF/LSF brugte den. 11/6, 3 timer af deres fredag aften på at samle skrald i naturen og passe på miljøet. Pigerne var blevet tilmeldt gennem Ballerup kommune og “REN NATUR”. Et super godt initiativ/tiltag både for naturen, miljøet og det sociale sammenhold.

I går fredag d. 18/6 skulle pigerne så ud og hygge sig for de penge der var tjent gennem “Ren Natur”. Pigerne ankom til GO MONKEY i Gladsaxe og blev først udfordret på samarbejde via teambuildings øvelser, og derefter skulle højdeskrækken i træerne testes. Der var smil at se på læberne, og nogle ben rystede mere end andres i træerne. Det var dog det hele værd, at stå på jorden og se pigerne overskride grænser i hinandens trygge selskab, og indtage nye roller de ikke var vant til fra fodboldbanen.

Pigerne kan nu se frem til, at tage imod Hekla i LSF på søndag kl. 12, og give den fuld gas i deres sidste turneringskamp. Har du tid, lyst og mulighed, så stik hovede forbi og hep på dem, de går efter en sejr på opvisningsbanen.